Şimdi Ara

yakın tarihte pasaport alan var mı? bi baksın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özetle: sıra çok mu? başvurudan sonra ne kadar bekleniyor?

geniş olarak:
    kısmetse ekimde polonyaya gidicem de erasmus ile.

daha gelmedi davet mektubu. karşı okul haftaya hazır olur muhtemelen dedi.
    belge gelmediği için öğrenci pasaportu alamıyorum. 2 yıllıkta 190 lira fark ediyor.

çok bekliyceksek normal pasaporta başvurayım. daha vize var sonra 25 eylüle bitmesi gerekiyor.

pff gerilmem mi gerekyor gerekmiyor mu bilemiyorum

• Tanıdık vardı, yarım saatte başvurdum, 1haftada elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Tanıdık vardı, yarım saatte başvurdum, 1haftada elime ulaştı

tanıdık olması başvuru sonrasını da etkilemiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Sanmıyorum, ama yoğunluğa göre değişkenlik gösterir. Başvurudan sonra memura tahmini gelme süresini sorarsanız yardımcı olur.

• quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum, ama yoğunluğa göre değişkenlik gösterir. Başvurudan sonra memura tahmini gelme süresini sorarsanız yardımcı olur.

tamamdır. teşekkür ederim
    o zaman şimdilik gelecek kabul belgesini bekleyeyim

• 1 ay bekledim, gelmeyince biletimle beraber acil dilekçesi yolladım. 3güne geldi

• çip ihalesi gerçekjleşip yeni çipler gelmeden 1-2 ay içerisinde kıvranarak alırsın aciliyetini gösterdiğinde daha kısa sürede veriyorlar.

Çip ihalesi bitene kadar bu çile sürüp gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aboovv ne yaptınız. bir aya gitmem lazım o nasıl olucak peki mesela gelen davet mektubu (acceptance letter) ile başvuru anında aciliyetini kanıtlayabilir miyim ? yoksa yarın gidip normale mi başvurayım?
  • 3 hafta kadar once basvuru yaptim bu gun ptt teslim di diye msj geldi. bi iki gune gelir heralde. arkadaslarin dedigi gibi eger acilse, biletin falan varsa hemen veriyorlar yoksa bi ay falan bekliyceksin. gerci ilden ilede degisiyor olabilir ben edremitte basvuru yapmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

3 hafta kadar once basvuru yaptim bu gun ptt teslim di diye msj geldi. bi iki gune gelir heralde. arkadaslarin dedigi gibi eger acilse, biletin falan varsa hemen veriyorlar yoksa bi ay falan bekliyceksin. gerci ilden ilede degisiyor olabilir ben edremitte basvuru yapmistim.

bileti daha almadım. kabul mektubunu bekliyorum kesin olması için. ama mektup ulaşır ulaşmaz bileti alıcam. gittikçe pahalanıyo malum.
    pasaporttan geçsem peki vizede kıllık olma ihtimali var mı? yani 5 haftaya pasaport + vize düşündükçe bişeyler yapasım geliyo ama yapamıyorum da

bu işlerde tecrübesizliğim var da biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

3 hafta kadar once basvuru yaptim bu gun ptt teslim di diye msj geldi. bi iki gune gelir heralde. arkadaslarin dedigi gibi eger acilse, biletin falan varsa hemen veriyorlar yoksa bi ay falan bekliyceksin. gerci ilden ilede degisiyor olabilir ben edremitte basvuru yapmistim.

bileti daha almadım. kabul mektubunu bekliyorum kesin olması için. ama mektup ulaşır ulaşmaz bileti alıcam. gittikçe pahalanıyo malum.
    pasaporttan geçsem peki vizede kıllık olma ihtimali var mı? yani 5 haftaya pasaport + vize düşündükçe bişeyler yapasım geliyo ama yapamıyorum da

bu işlerde tecrübesizliğim var da biraz

vizenin killigi degisiyo hocam ya. biz lisede projeyle cesitli ulkelere gidicektik butun belgeler falan geldi biletler alindi, ingiltereye gidicek.arkadaslara son gune kadar cevap gelmedi, yaklasik bir aydan fazla beklediler ve son gun red cevabi geldi butun planlar alt ust oldu. babamda vize alicagi zaman beraber gittikleri.bi doktora vize vermediklerini kendisinin bi haftada aldigini soylemisti. kisaca vize sans isi olabilir o yuzden biseyler yapmaya basla derim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.