Şimdi Ara

Yakın Tarihte Modemi Bozulan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gün arayla benim ve yukarki mahallede bulununan bir arkadaşımın modemi bozuldu.Acaba telekom modemlere bir şey mi yaptı? Garip ama bu şerefsizler yapar diye kuşkulandım.

• quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

2-3 gün arayla benim ve yukarki mahallede bulununan bir arkadaşımın modemi bozuldu.Acaba telekom modemlere bir şey mi yaptı? Garip ama bu şerefsizler yapar diye kuşkulandım.

bende de var bir gariplik durduk yere modem gidip gelmeye başladı pc yi baştan açmam gerekiyor
  • Voltaj dalgalanmasından etklileniyo olabilir,TTnet'e atmayın canım herşeyin suçunu
  • şu sıralar tedaş bi gariplik var.
  • Benim modemde sık oluyordu,son günlerde olmuyor :)
    Modemi değiştiricem devam ederse ama son günlerde yok bir şey,sebebini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 7 Nisan 2008; 18:05:13 >
  • ttnet değilde tedaş kaynakı bir problem olsa gerek...
  • TT den kaynaklanan bı durum olması ımkanı cok cok dusuk. Sonucta elektrıkle alakalı bır durum yasıyorsunuz. TT den olsa net baglantısında sıkıntı yasarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL2+ Geçmiş Olan Var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 gündür PC'den internete bağlanamadım fakat garip olan da şu ki PS3, Wii, PSP ve Laptop'tan bağlandığımda herhangi bir sorun gözlemlemedim. Yani sonuç: Sizin sorun benimkinden farklı.
  • telekom istediği kişinin modemini uzaktan kontrol edebiliyormuş.. işine gelmediklerini de kendilerinde bulunan bir buton sayesinde kapatabiliyormuş. o yüzden modem kampanyası yapmışlar hatta.. belli seri numaraları modemler bu özelliklerde ithal edilmiş..

• quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

4 gündür PC'den internete bağlanamadım fakat garip olan da şu ki PS3, Wii, PSP ve Laptop'tan bağlandığımda herhangi bir sorun gözlemlemedim. Yani sonuç: Sizin sorun benimkinden farklı.

aa xbox360 ı unutmussun

• Bu sorundan yazın çok çektim sonra modem değiştim daha kötüsünü aldım düzeldi

Eski teknoloji
  • 2-3 gün önce benimki de bozuldu. DSL ve Ethernet ışığı yanmadı

Bi süre kapalı tuttum düzeldi
  • benim modem yanıştı 1-2 hafta önce.bişi yapmıyo o ............lar.sen onu aldığın yere veya bilgisayarcıya ver tamire.olmassa yeni modem al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.