Şimdi Ara

####*Yakın Doğu Üniversitesi'ne Gidecekler Buraya*##### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burslu değil valla 59bindeyim. Tam ücretli yazmak zorundaydım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blmrtemre B kullanıcısına yanıt
    Tebrikler , büyük ihtimalle gireceksin ama burslusunu da yazsaydın iyiydi. Bu sene İngilizcesinide açtılar büyük ihtimalle keskin düşüşler olacak Diş Hek. Kıbrısta. Çünkü Kıbrısın hoş olmayan bir namı da var.
  • gkaymak G kullanıcısına yanıt
    vallahi artık biraz geç keşke deneseydim :) sağlık olsun
  • Büyük ihtimal daüyr gidicem ydüyü de en altlara yazdım %95

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lefke rum sınırında sahil seridinde ayrıca Üniversitesininde sahilde bulunduğu bir okul. Okulun içerisinde KYK ve okulun Yurtları var onlardan birinde kalmayı düsünüyorum yurtlar güzel benim için önemli olan odaya dahil tuvalete ve banyo olması ki bu okulun iki yurdun da da standart.Kıbrısa gidenler diye bi konu açsak daha yararlı olabiliriz

• Bende tam burslu yakın doğu dış hekimliği yazdım türkiyedekiler olmazsa büyük ihtimalle gelecek

• demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Siz merak ettiklerinizi bana sora bilirsiniz ben orada master yaptım yıllar evvel ve Kızım da orada İng. Burslu Tıp okuyor. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
    Hocam Lefke nasıl bir yerdir,ordaki Beslenme ve Diyetetik yazdım ve gelecegi kesin gibi birsey YDÜ'de tutuyordu ama okuldaki siyasi olaylar yönetim bozukluğu canımı sıktı ve LAÜ yazdım. LAÜ'yü nasıl bilirsiniz eğitimi imkanları nasıldır

Siyasi olay Türkiye ile kıyaslanamaz bile, neredeyse yok. Her iki okul içinde söyleyeceğim şu kantinler para tuzağı, buradaki öğrenci kantinleri gibi düşünme. Masrafın çok olacaktır. Kızım 3. sınıf çekip çıkarmaya çalışıyorum bu masraflar yüzünden. Standart bir yaşamda 2 bin lira gibi bir rakamın altına düşmüyor harcama aylık. Doğuda Üniversite okumaktansa orada okumak daha iyi .Ama Puanın iyiydi ve batı yada iç anadolu da bir yeri yazmadıysan hata etmişsin . Ha alternatifsiz isen o vakit doğudaki Üniversitelere 10 basar. Başarılar
    Hocam çok teşekkür ederim son bir sorum olacak, okul bana 3 kişilik yurt ve 3 ogün yemegi toplam 7.800 liraya sunuyor sizce kabul etmeli miyim,uygun mudur, yoksa kendim mi yapmalıyım yemekleri,ordaki fiyatları pek bilmediğimdem soruyorum. Tekrar teşekkür ederim

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    :)

Eğer yardım alabileceğin bir arkadaş veya yakının varsa onu değerlendir, yoksa başlangıç için fena sayılmaz bence. Başarılar dilerim
    tıp ve diş konusunda vandaki bile yakın doğudan maalesef daha iyi diyer bölümler olabilir.
  • Blmrtemre B kullanıcısına yanıt
    Ev bulursun delikanlı ama ağustos ayı sonuna kalma yoksa çok büyük sıkıntı olur haberin olsun.Köpeği bağlasan durmayacak kadar kötü yerlere fahiş rakamlar isteniyor.Allah yardımcınız olsun.
  • Eminmisin ? Yanılıyor olmayasın !
  • yakındoğu üniversitesinin hocalarının ankara üniversitesinden gelme hocalar olduğunu biliyorum. eğitimi konusunda pek şüphem yok. diş hekimliğinde okuyan 4 kişiye sordum. hepsi eğitim çok iyi yaşam şartı kötü dediler. ayrıca doğudaki okullara git bakalım kişi başına 1 maket düşecek mi?
  • up. tanışalım gençler
  • evet gençler var mı gelen
  • uluslararası ilişkiler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.