Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
144.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orijinalden alıntı: fox-mete

quote:

Dedem vefat ettiğinde kuzenlerimin evine gitmiştik,kuzenim benden 6-7 yaş büyüktür.O zaman ben de 8 yaşımda falandım.Kuzenim de liseye gidiyordu.Bizi evde yalnız bıraktılar ,annemler amcamlar hastaneye gittiler.Kuzenim,ben,bir de bunun küçük kardeşi kaldık evde.Sonra ben salonda tek başıma oturuyordum.Kuzenimin odasının kapısı kapalıydı.1 saat falan gelmeyince merak ettim.Salonun balkonuyla kuzenimin odasının balkonu ortaktı,yani bir balkon var ama iki odadan giriliyor balkona.Salonun balkonuna 4 ayak çöktüm,apalayarak kuzenimin odasına doğru seyirttim,kuzenimin balkon kapısının önüne gelince perdenin arasından içeriye baktım,gözlerim fal taşı gibi açıldı anasını satıyim .16 yaşında hayvan gibi kız( baya boylu posluydu, at gibi dedikleri türden,bembeyaz ten,170 civarı boy,yusyuvarlak memeler,hafif balık etli,dolgun bacaklar,saçlar at kuyruğu)çırılçıplak yatağın üstünde oturuyordu.Adet olmuş bu,elinde tuvalet kağıdı rulosu vardı koparıp koparıp vajinasını siliyorduYaşım oldu 22 hala o görüntü gözümün önünden gitmez.

yas 22 olmus hala anlamamissin

Neyi anlamamışım canım kardeşim söyle de öğrenelim

senin kuzen gayzeri patlatmış
  • benimde anlatacak çokşeyim var
    1. teyzemle eniştemi yakaladım bunlar yeni evli teyzem gilin evdede uzaktan kumandalı bi araba vardı eniştem meraklıdır o trz oyuncaklara bende küçüğüm gel bizde kal dedi tamam dedim yattık neyse sabah oldu kimse kalkmadı bi otarafa bi butafa derken sıkıldım bakdım kapı kapalı uyuyolardır sandım neden olsa küçüğüm daha bi girdim aman tanrım one altlıı üstlü eniştemin ört ört edalarıyla odadan kendimi dışarı attım hala aklıma geldikce utanıyorum
    2. doktorları yakaladım küçükken kabakulak memjiti oldum hastaneye aldılar beni neyse biraz toparlandım bizim oda da 3 kişi var elamanın biri şeker hastasıymış hastanenin müdavimi onla oturuyoruz bi kadın doktor var odası tam bizim odanın karşısında camlı fln ama perde var az çok içeri gözüküyo sonra bi erkek doktor geldi şeker hastası eleman bunlar şimdi öpüşürler fln dedi bende hadi cnm fln diye inanmadım bi baktımki adam el kanın eteğinden malum yere uzanmış dudaklar zaten klit beni gördü seni yaramazşey yat bakim dedi ben pisbir gülümseme ertesi sabah kontrole geldiğinde neden gece gece geziyosun uyumuyosun dedi bana sizin meşgul olacağınızı düşünmemiştim dedim karı sarıdan mora ondan yeşile döndü
    bi kere arkadaşın abisinin sexy resim arşivini bulmuştuk o zamanlar internet pek yaygın değildi resimle idare ediliyodu tam arkadaşla bakarken abisi geldi nabıyonuzla pijler dedi bende bundan başka varmı bende istiyorum dedim kafama patlatmıştı bitane küçükken çok fırlamaydım ya şimdi akıllandım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lich King!

quote:

Orijinalden alıntı: aslanlevis

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

+10 :D
  • Hepsini okduum farklı yazacak yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

Hepsini okduum farklı yazacak yok mu ya

herkes tutturmuş bi kuzen, arkadaş ne çok bastırılmış ensest hikayeleriniz varmış :) açın daha da hele o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Orijinalden alıntı: erocano

quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Dedem vefat ettiğinde kuzenlerimin evine gitmiştik,kuzenim benden 6-7 yaş büyüktür.O zaman ben de 8 yaşımda falandım.Kuzenim de liseye gidiyordu.Bizi evde yalnız bıraktılar ,annemler amcamlar hastaneye gittiler.Kuzenim,ben,bir de bunun küçük kardeşi kaldık evde.Sonra ben salonda tek başıma oturuyordum.Kuzenimin odasının kapısı kapalıydı.1 saat falan gelmeyince merak ettim.Salonun balkonuyla kuzenimin odasının balkonu ortaktı,yani bir balkon var ama iki odadan giriliyor balkona.Salonun balkonuna 4 ayak çöktüm,apalayarak kuzenimin odasına doğru seyirttim,kuzenimin balkon kapısının önüne gelince perdenin arasından içeriye baktım,gözlerim fal taşı gibi açıldı anasını satıyim .16 yaşında hayvan gibi kız( baya boylu posluydu, at gibi dedikleri türden,bembeyaz ten,170 civarı boy,yusyuvarlak memeler,hafif balık etli,dolgun bacaklar,saçlar at kuyruğu)çırılçıplak yatağın üstünde oturuyordu.Adet olmuş bu,elinde tuvalet kağıdı rulosu vardı koparıp koparıp vajinasını siliyorduYaşım oldu 22 hala o görüntü gözümün önünden gitmez.

Sen ne yaptın ya

ben bunu ilk okuduğumda kuzenini erkek sanıp odaya kız atmış sanmıştım

ayyyyynennnn

bende oyle sanmıştım hatda kacırdım mı diye bir kac kere daha okudum

bende ikincide anladım

Sen söyleyince farkettim

hassicome kuzeni o ciplak kizmiymis?
  • Devam beyler
  • hikayeler kesildi
    öteki konuda daha çok mesaj vardı
    demek yakalandığımız yakaladığımızdan fazla dh ahalisinde
    bi performans eksikliği var

neyse güncelleme v2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

benimde anlatacak çokşeyim var
    1. teyzemle eniştemi yakaladım bunlar yeni evli teyzem gilin evdede uzaktan kumandalı bi araba vardı eniştem meraklıdır o trz oyuncaklara bende küçüğüm gel bizde kal dedi tamam dedim yattık neyse sabah oldu kimse kalkmadı bi otarafa bi butafa derken sıkıldım bakdım kapı kapalı uyuyolardır sandım neden olsa küçüğüm daha bi girdim aman tanrım one altlıı üstlü eniştemin ört ört edalarıyla odadan kendimi dışarı attım hala aklıma geldikce utanıyorum
    2. doktorları yakaladım küçükken kabakulak memjiti oldum hastaneye aldılar beni neyse biraz toparlandım bizim oda da 3 kişi var elamanın biri şeker hastasıymış hastanenin müdavimi onla oturuyoruz bi kadın doktor var odası tam bizim odanın karşısında camlı fln ama perde var az çok içeri gözüküyo sonra bi erkek doktor geldi şeker hastası eleman bunlar şimdi öpüşürler fln dedi bende hadi cnm fln diye inanmadım bi baktımki adam el kanın eteğinden malum yere uzanmış dudaklar zaten klit beni gördü seni yaramazşey yat bakim dedi ben pisbir gülümseme ertesi sabah kontrole geldiğinde neden gece gece geziyosun uyumuyosun dedi bana sizin meşgul olacağınızı düşünmemiştim dedim karı sarıdan mora ondan yeşile döndü
    bi kere arkadaşın abisinin sexy resim arşivini bulmuştuk o zamanlar internet pek yaygın değildi resimle idare ediliyodu tam arkadaşla bakarken abisi geldi nabıyonuzla pijler dedi bende bundan başka varmı bende istiyorum dedim kafama patlatmıştı bitane küçükken çok fırlamaydım ya şimdi akıllandım ama

Cinsel konularla büyümüşsün sen resmen
  • lise birinci sınıftayız ders boş liseliyiz ya cesaretliyiz falan çıkmamız yasak dışarı nöbetçi öğretmen geldi yoklama aldı çıkan olursa döverim dedi zaten okuldaki sert öğretmenlerden birisi
    Neyse bizim sınıftakiler durmadı yukarı kata çıktılar tabi ben biraz gerideyim korkuyorum falan o hocanın da o saat dersi yokmuş öğretmenler odasında takılıyormuş o site senin bu site benim
    Tabi okulda girilecek olanlar değil
    Bilgisayarın duruşu da tam olarak kapının karşısı çok rahat görünür yani neyse tam hocayı yakaladık hoca alt+tab yaptı bu sefer başka bi site geldi durum daha komikleşti biz sınıfa duyurduk hemen tabi birisi çıkıyor sınıftan diğeri giriyor herkes hocayı kontrol ediyor tabi hocanın haberi var ses de edemiyor
    Allah'tan dersimize girmiyordu yoksa hepimizin sözlüsü düşerdi yani
  • Küçükken bizim eve arkadaşlarımızı çok getirirdik.Annem de artık kızmaya başlamıştı çok getiriyoruz diye.Herneyse , bir gün dışarıya oyun oynamaya çıkmıştım , oyun oynadıktan sonra eve geldim.Çok tuvaletim vardı direk tuvalete koştumuştum.O an öyle bi işedim ki acayip rahatlamıştım.Ama kapıdan tıkırtı sesleri geliyordu.Bi baktım kız kardeşim , kız arkadaşını oraya saklamış.Birden şok geçirmiştim orada. Ben anneme söylerim diye gitmiş tuvalete saklamış ve ben gittim oraya bir güzel işedim. Artık ben mi onu yakaladım o mu beni yakaladı bilemiyorum ama o günü asla unutamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambaras

Küçükken bizim eve arkadaşlarımızı çok getirirdik.Annem de artık kızmaya başlamıştı çok getiriyoruz diye.Herneyse , bir gün dışarıya oyun oynamaya çıkmıştım , oyun oynadıktan sonra eve geldim.Çok tuvaletim vardı direk tuvalete koştumuştum.O an öyle bi işedim ki acayip rahatlamıştım.Ama kapıdan tıkırtı sesleri geliyordu.Bi baktım kız kardeşim , kız arkadaşını oraya saklamış.Birden şok geçirmiştim orada. Ben anneme söylerim diye gitmiş tuvalete saklamış ve ben gittim oraya bir güzel işedim. Artık ben mi onu yakaladım o mu beni yakaladı bilemiyorum ama o günü asla unutamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sambaras

Küçükken bizim eve arkadaşlarımızı çok getirirdik.Annem de artık kızmaya başlamıştı çok getiriyoruz diye.Herneyse , bir gün dışarıya oyun oynamaya çıkmıştım , oyun oynadıktan sonra eve geldim.Çok tuvaletim vardı direk tuvalete koştumuştum.O an öyle bi işedim ki acayip rahatlamıştım.Ama kapıdan tıkırtı sesleri geliyordu.Bi baktım kız kardeşim , kız arkadaşını oraya saklamış.Birden şok geçirmiştim orada. Ben anneme söylerim diye gitmiş tuvalete saklamış ve ben gittim oraya bir güzel işedim. Artık ben mi onu yakaladım o mu beni yakaladı bilemiyorum ama o günü asla unutamıyorum.

• mesajım bulunsun
  • Bende yakaladım ve yakalandım
    Yakalanmam soyle oldu unide biir kızla cıkmaya basladım ve 2 ci gunuydu eve geldi ev arkadasımın sevgilisinin arkadası oluyor bu arada kız.
    Neyse ben bi odada arkadas bi odada is goruyoruz. arkadasta benim 2 ci gunden bises yapmicagımı sanarak odaya girdi ben alt tarafta is goruyorum kızın ustu cıplak benim ustumde yorgan var kapının sesini duydum ve kız aniden yorgani cekmek istedi ustune ama ayagımın altında oldugundan bir parcası cıkmadı kolay kolay heralde mal meydanda gordu kızı ben yorgandan cıkabildigimde kapı kapanmıstı sonra kızdım biraz ama pek umursamadım kızlada bu konuyu acmamıstık hic :)

Yakaladıgım olayda su gene aynı kız başka bi evde kalıyorum bu sefer ve ev arkımda farklı kız arkadasımın kankası var esmer bir kız vucudu guzel ama yuz yok ev arkıma ayarlamaya calısıyorum maksat kız bizden uzak dursun diye nese bigun odada film izliyoruz hepimiz ben kıza sarılıp uyumusum sabah uyandım ne goreyim diger yatakta arkadasımla kız arkımın kankası yatıyolar arkın ustu cıplak falan biz cıkmaya basladık dediler :) nese dedim evin alt katında internet cafe isletiyorum indim dukkana kızla beraber aradan 3 4 saat gecti eve gidip odamdan bişey alcaktım odaya bi girdim arkadas kızın ustunde iş goruyor ilk sok ardından gulumseme birazda pussshtluq katarak uzattım bulundugum konumdaki vakiti ve cıktım akşamıda ayrıldılar tek günlük ilişki oldu :)
  • Tiyatrodan sonra çok sıkışmıştım.Tuvalete girdim.Kimse yok.Baktım pisuvar da yok.Neyse dedim girdim tuvalete işte.Sonra içeri bayanlar girdi.Konuşuyolar işte biri kocama süpriz yapcam diyo biri adetim gecikti diyo.Bir şoktan sonra, bekledim içerde.Gittiler elimi yıkadım çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Balıkesir küçükkuyuda yüzmeye gitmiştik birkere, gittiğimiz yer ağzına kadar dolu olunca boş bir yer aramaya koyulduk arkadaşla, tabi bilen bilir küçükkuyuda yüzenleri göremiyorsunuz yoldan plaja bakınca(deniz yolun 20 metre altında, merdivenle aşağı inebiliyorsunuz), hal böyle olunca bazı yerlerde ne yapıldığı belli olmuyor.Neyse çıktık ilk plajdan, heryer dolu abi, birtek ileriden gözüken kayalıkların olduğu yer boş, orasıda yarı kayalık yarı kum, neyse yola çıkıp biraz yürüdük oraya ulaştık, yoldan plaja inen merdivenlerden inmeye başladık, kimse yok diye seviniyoruz filan, bir baktık merdivenlerin altında 3 kişi çırılçıplak threesome yapıyor Gördüler bizi sanıyorum, oradan kendimi nasıl attığımı şaşırmıştım

Edit : İmla hatası

Haha 4 yıl kücükkuyuya tatile gitmiştim :D Ben niye görmedim böyle şeyler
  • Lisede beden dersindeyiz maç yapıyoruz neden hatırlamıyorum çantamdan para falan alacaktım heralde sınıfın kapısı kapalı genelde beden dersine girmeyip sınıfta satranç falan oynayanlar oluyordu onlar var heralde dedim bi tekmeyle güm diye bi açtım kapıyı arkaya çarptı duvara girdim sınıftaki mert alt sınıflardan hatunu atmış en arka sıraya vakumluyordu ben girince naber kanka dedim iyi ya iş güç dedi sırıtıyor kızın yüzünü unutamıyorum hiç öldü heralde utancıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 26 Temmuz 2011; 20:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.