Şimdi Ara

yakala.co, grupanya aynı fırsat ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki site pişti olmuş, fakat aynı hizmet birinde 30 TL iken 13,50 diğerinde 25 TL iken 12,50 TL ye düşmüş, nasıl oluyorsa ????????

yakala.co

Kemer, Ulupınar Tropik Restaurant’ta 30 çeşitle geçecek muhteşem bir köy kahvaltısı ve olta ile balık tutma keyfi 25 TL yerine %50 indirimle 12,50 TL!

http://www.yakala.co/firsat/antalya/2760/kemer--ulupinar-tropik-restaurant-ta-30-cesitle-koy-kahvaltisi-yuzde50-indirimle-12-50-tl-?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=28102011_antalya&utm_term=&utm_content=&utm_emmid=707E25852F294C5FA48BB9304441B5E2&utm_emcid=ABD066F1F64D4E1ABC4E171032A66B1E

grupanya

Torosların eteğindeki Ulupınar Tropik Restaurant’ta sınırsız çay eşliğinde 30 çeşitten oluşan kahvaltı ve olta kiralama hizmeti 30 TL yerine 13,5 TL!

http://www.grupanya.com/antalya/ulupinar-kahvalti/grupanya-m1?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1

• yakala.co yu tebrik ederim grupanya ve grupfoni genel olarak piyasa fiyatına yakın firsatlar sunuyor zaten
  • bende tecrübe paylaşıyım. bu yakala.co ya hiç ısınamadım..

yakala.co davet et kazan yazıyor (du kaldırdılar), davet edince ne kazanacağını yazmıyor çünkü birşey kazandırmıyor:)) mail attım söyledim, maillere cevap vermediler..

geçenlerde oses çiğköfte kuponundan aldım, burnumdan geldi :) çiğköftecinin haberi yok, arıyor birilerine soruyor. o da diyorki kuponu bıraksın 3 gün sonra gelsin çiğköfteyi alsın:) dedim şakamı yapıyonuz altı üstü 10 tl lik çiğköfte!!! en son verdikleri karar, kuponu bırak 1 gün sonra gel al oldu:)

onun dışında yakala.co dan 2-3 fırsat aldım sorunsuz kullandım :)
  • grupanya kendi karını artırmak için ki doğaldır 30 TL ürüne 40 TL diyor sonrada 20 TL düşüyor alıp almamak bize kalmış..
  • Zaten fırsatta taş çatlasa 15 liradır. Biri 1,5 diğeri 2,5 indirim yapmış. Bunlardan piyasadaki en uygun fiyatını bilmediğim hiçbirşey almıyorum.
  • yakala.co'dan şimdiye kadar 1 kere alışverişi yaptım o da McDonald's 25. Yıl kampanyası idi. Ayrıca o zamanlar sitede davetiye bonusu açığı vardı normal değeri 50 TL'yi bulan menüleri (3 adet) bedavaya almıştım.
    Ayrıca adamları aradım, söyledim. Davetiye sisteminizde açık var. Sahte mail adresleri ile bonus alabiliyoruz, kampanyalardan ücretsiz yararlanıyoruz dedim "Bonuslar ile alınan kodlar geçersiz" dedi. İyi dedim, aldım kodları 20 dk. sonra gittim 3 tane menü aldım.
    Yaklaşık 1 saat içerisinde 4 bin kişi almış ve eve geldiğimde bitmişti.

Şimdide 6 tane 20 TL olan hesap var. Adam gibi fırsat olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 28 Ekim 2011; 16:55:49 >

• 1 lira fazla veririm ama yakala.co gibi rezil bir siteden alışveriş yapmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

yakala.co'dan şimdiye kadar 1 kere alışverişi yaptım o da McDonald's 25. Yıl kampanyası idi. Ayrıca o zamanlar sitede davetiye bonusu açığı vardı normal değeri 50 TL'yi bulan menüleri (3 adet) bedavaya almıştım.
    Ayrıca adamları aradım, söyledim. Davetiye sisteminizde açık var. Sahte mail adresleri ile bonus alabiliyoruz, kampanyalardan ücretsiz yararlanıyoruz dedim "Bonuslar ile alınan kodlar geçersiz" dedi. İyi dedim, aldım kodları 20 dk. sonra gittim 3 tane menü aldım.

Çok safmışım ben 6 tane aldım 20 TL hs..hazine buldum sanmıştım..su gibi akıp gitti . Ustalar başka oluyor

• quote:

yakala.co'dan şimdiye kadar 1 kere alışverişi yaptım o da McDonald's 25. Yıl kampanyası idi. Ayrıca o zamanlar sitede davetiye bonusu açığı vardı normal değeri 50 TL'yi bulan menüleri (3 adet) bedavaya almıştım.

ben ordan hiç alışveriş yapmadım ama sen arayınca madalya taktılar mı ? geçende biri takmıştı grupanya satılacak ondan çek veriyolarneden veriyolar diye aramıştı anlamıyorum amacınız ne başka işiniz yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

ben ordan hiç alışveriş yapmadım ama sen arayınca madalya taktılar mı ? geçende biri takmıştı grupanya satılacak ondan çek veriyolarneden veriyolar diye aramıştı anlamıyorum amacınız ne başka işiniz yok mu ?

Sitenin açığı olduğunu bile bile kötüye kullanırsan avukatmış cartmış curtmuş muhattap ederlerse şaşırmam. Ben önceden aradım, uyardım. Benim dışımda da arayanlar oldu, bir tek ben değil.
    Diğerlerini aramadım. Sadece yakala.co'yu aradım. Arayıp söylemem sizi ilgilendiriyor mu ? Hayır. O zaman sorgulamana gerek yok.
    Başkaları faydalanmasın diye uğraşsaydım, kendim almazdım.
    Ben sadece kurumun olanlardan haberi olup olmadığını sorguladım. Varmış ama kendilerini kandırıyorlar. Bonus vermiyor diyen operatör'de vardı, kodlar geçersiz diyende. Haberleri varsa ve buna göz yumuyorlarsa kendileri bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 28 Ekim 2011; 18:03:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.