Şimdi Ara

yakala.co= Adana Agamoğlu Baklava fırsatı (Tüm Türiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede forumdan alanların tavsiyesi ile almıştım, gayet güzel tadı var. Hele elinde halen bonus olanlar için, dadından yinmez. 4 paket üstü kargo Tüm Türkiye'ye badava imiş.

http://www.yakala.co/firsat/adana/3188/seyhan--agamoglu-baklava-dan-yarim-kilo-kuru-baklava--yuzde50-indirimle-8-75-tl-

ŞU BAKLAVAYA Bİ’ BAK!

Adana’nın 1 numaralı usta baklavacısı Ağamoğlu Baklava’dan, tereyağı ve doğal şekerle üretilen yarım kilo Antep fıstıklı Kuru Baklava, %50 indirimle 17,50 TL yerine sadece 8,75 TL!

(1 ay süreyle geçerlidir)

FIRSAT DETAYI:

Türk mutfağının tatlıları gerçekten de bir lezzet festivalini andırır. Ancak bu tatlılar arasında bir tanesi vardır ki, şüphesiz tatlıların kralıdır. Eş dost ziyaretinde, halı saha iddialarında, yemekten hemen sonra akla ilk gelen hep odur. Evet evet, baklavadan bahsediyoruz tabii ki!

Ancak iyi baklava yapmak herkesin harcı değildir işte. Her şey kararında olmalı, ne çok tatlı ne de tatsız olmalı. İşte yakala.co, sana baklavanın hakkını veren bir fırsat yakaladı!

• Adana’nın 1 numaralı usta baklavacısı Ağamoğlu Baklava’dan, yarım kilo Antep fıstıklı Kuru Baklava, %50 indirimle 17,50 TL yerine sadece 8,75 TL!

Kuru Baklavanın klasik baklavalardan tek farkı, üzerine şerbet dökülmemesidir. Bazı yörelerde şerbetle de yapılan Kuru Baklava’nın şerbetli halinin klasik baklavadan tek farkı şerbetin içerisine limon sıkılarak kristalize edilmesidir.

Kuru Baklava, Ağamoğlu Baklava’da tereyağı ve doğal şekerle üretilir. Afiyetle yenir…

NASIL KULLANILIR:

Bu fırsatın yakala.co kuponuyla; Adana’nın 1 numaralı baklavacısı Ağamoğlu Baklava’danyarım kilo Antep fıstıklı Kuru Baklava, %50 indirimle 17,50 TL yerine sadece 8,75 TL!
    • 1 Aralık - 1 Ocak 2011 tarihleri arasında, 1 ay boyunca geçerlidir.
    • Haftanın her günü kullanılabilir.
    • 4 paket ve üzeri alımlarda tüm Türkiyeye kargo ücretsizdir.
    • Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin. Sevdiklerine de hediye edebilirsin.
    • Siparişlerin bir gün önceden bildirilmesi gerekmektedir.
    • Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
    Rezervasyon gereklidir: Tel: 0 322 454 39 03
    • Rezervasyon iptali en az 6 saat öncesinden bildirilmelidir.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayın.
    • Bonus Kart kullanıcıları bu fırsatı satın aldıklarında %5 Bonus kazanıyor.

• fiyat iyi görünüyor gerçi yemeksepeti.com'da 250gr 6,25 görünüyor.yani gerçekte kilosu 25 tl'ye geliyor. yakala.co abartmış 35tl gibi göstermiş. 4 paketten az alırsak kargo ne kadar tutar bu konuda bilgi vermiyor. bir de deneyen var mı bu firmayı nasıl güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

fiyat iyi görünüyor gerçi yemeksepeti.com'da 250gr 6,25 görünüyor.yani gerçekte kilosu 25 tl'ye geliyor. yakala.co abartmış 35tl gibi göstermiş. 4 paketten az alırsak kargo ne kadar tutar bu konuda bilgi vermiyor. bir de deneyen var mı bu firmayı nasıl güvenilir mi?

dediğim gibi, ben denedim ve memnun kaldım, bundan da aldım. Ahmet isminde bir yetkili var, gayet ilgili. Önceki fırsatlarında almıştım ve daha pahalı olan baklava çeşidinden istemiştim, "sorun değil 1 - 2 lira dediğiniz çeşitten gönderiyorum demişti."

6 kilo için 12 TL kargo tuttuğunu biliyorum. 2 kişi birleşip 2 kilo alınırsan zaten kargo onlara ait.

Denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
  • 4 kupon alıp 4 paket alabilşyor muyuz ? Yani bir seferde tum kuponlar kullanılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patientx

4 kupon alıp 4 paket alabilşyor muyuz ? Yani bir seferde tum kuponlar kullanılabiliyor mu ?

Alabilirsiniz, ücretsiz kargo ile size gönderilir. Önemli olan, 4 paketinde aynı adrese gitmesi...
  • Hocam kusura bakma, son bir sorum daha olacak :) Kargo olarak ne kullanıyorlar bir de herhalde web sayfası yok, sadece telefondan sipariş verebiliyoruz değil mi?
  • bedeva kargo, ya mng ya da sürat kargo oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARIKAN BAL---FORUMDA 9. YIL---
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Hocam kusura bakma, son bir sorum daha olacak :) Kargo olarak ne kullanıyorlar bir de herhalde web sayfası yok, sadece telefondan sipariş verebiliyoruz değil mi?

dostum, 03224543903 den aklındaki tüm soruları sorabilirsin.
  • ben sipariş verdim.saolsunlar baya ilgililer.gelsede yesek.
  • 2+2 şeklinde 4 kutu sipariş versek bedava kargo olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

2+2 şeklinde 4 kutu sipariş versek bedava kargo olur mu acaba?

evet
  • kaç günde elimizde olur daha önce alan oldu mu?
  • bir hesaptan 2 sipariş 2 ayrı hesaptan 4 tane sipariş 15 tl ye gelecek 7,5+7,5 =15 her hesaptan 7,5 tl ödeyeceğiz bonuslar 10 tl üzeri alışverişlerde kullanılacak olduğu için
  • Nerede nasıl üretilmiş: yağı, tadı nasıl bilen var mı ? baklava her yerden güvenilerek alınmaz da ? Aydınlatırsa arkadaşlar sevinirim...
  • sipariş için telefonla aramak mı gerekiyor
    kupon kodlarını tel ile mi söylüyoruz
    telefon şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurt

sipariş için telefonla aramak mı gerekiyor
    kupon kodlarını tel ile mi söylüyoruz
    telefon şart mı?

istersen agamoglubaklava@hotmail.com ilede sipariş verebiliyorsun.

mailden sonra tlefon ile teyit almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

bir hesaptan 2 sipariş 2 ayrı hesaptan 4 tane sipariş 15 tl ye gelecek 7,5+7,5 =15 her hesaptan 7,5 tl ödeyeceğiz bonuslar 10 tl üzeri alışverişlerde kullanılacak olduğu için

Tam olarak anlamadım,, bonus genel kampanyasından mı bahsediyorusnuz yoksa özel bi kampanya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

bir hesaptan 2 sipariş 2 ayrı hesaptan 4 tane sipariş 15 tl ye gelecek 7,5+7,5 =15 her hesaptan 7,5 tl ödeyeceğiz bonuslar 10 tl üzeri alışverişlerde kullanılacak olduğu için

Tam olarak anlamadım,, bonus genel kampanyasından mı bahsediyorusnuz yoksa özel bi kampanya mı?

arkadaşın bahsettigi bonuslar, yakala.co hesaplarında yüklü olan bonuslar (hürriyet emlak face sayfasını begenenlere bir ara 10 tl yakala.co bonus hediye etmişlerdi)...

yani garanti bankasının bonusu degil...
  • sipariş vericem ama telefonu açan yok :(
  • Sipariş verdim bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.