Şimdi Ara

Yakala.co 8800 mah powerbank 55 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
3.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Extra 10 Tl paypal indirimi var. 45 Tl ye geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal ile ödemeyle 45 tl artı 5 tl kargo ücreti var..Bence güzel fiyat ayrıca yakala.co'nun indirim kuponları vardı sanırım daha uyguna gelebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • markayı ilk defa duydum , aliexpress'te 15 dolara satılan mallardan ne farkı var , bana sormayın aliexpress'e girin bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cracker71

Paypal ile ödemeyle 45 tl artı 5 tl kargo ücreti var..Bence güzel fiyat ayrıca yakala.co'nun indirim kuponları vardı sanırım daha uyguna gelebilir..

yakala.co indirim kuponları 2 yıl önce vardı hocam..yanlışınız var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farukgulyan

Extra 10 Tl paypal indirimi var. 45 Tl ye geliyor

paypal dan haberim yoktu..hatırlatmanız iyi oldu
  • Kupondan haberim yok ama paypalda 10 tl indirim var yakala.co da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi 1000 TL Gİft Card 760 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megbil ne beyler almayın şu markalardan sony samsung bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3lma

quote:

Orijinalden alıntı: cracker71

Paypal ile ödemeyle 45 tl artı 5 tl kargo ücreti var..Bence güzel fiyat ayrıca yakala.co'nun indirim kuponları vardı sanırım daha uyguna gelebilir..

yakala.co indirim kuponları 2 yıl önce vardı hocam..yanlışınız var sanırım.

geçenlerde bi konuyu hortlattılar o zaman aklımda kalmıştı yanlış yönlendirmeyim tabii ki teşekkürler...
  • yakaladaki ürünü kullandım uzak durun. tel deli gibi ısınıyor. birden batarya bitiyor.

aşşağıda konu açtım uygun fiyat ve philips kalitesi tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_94200296/tm.htm
  • remax 3200 tavsiye ederim. büyük birşeye ihtiyaç varsa 10,000 lik olanı da var. Aşağıdaki konuda satış yapan toptancı var. n11 mağaza açılışı olunca satışa başlayacak. ben kendisinden daha önce 10 adet remax 3200 aldım. hem hızlı şarj ediyor, hem şık, hemde taşınması kolay. tavsiye ederim
    http://forum.donanimhaber.com/m_92791588/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 5 Temmuz 2014; 15:27:58 >
  • Megbil powerbank'ın 4400 mah modelini kullandım geçen yıl. Donanımhaber kampanyasından 15 gün önce 60 tl ye almıştım 8800 mah modelini. Yakala.co dan az önce paypal ile 45 tl ye kaptım 1 tane daha.

8800 Mah modelini 15 gündür kullanıyorum. En ufak bir ısınma yapmıyor. 4 kez full şarj ediyor.

Megbil markası bu sektörde en iyilerdendir. 2 yıldır ürünlerini takip ediyorum.
  • Bilmeyen kullanmayan atip tutmasin kötü diye. Aliexpress teki urunlerin cogu 10 da 1 kapasiteyi zor veriyor.. Megbil in forumda konusu vardi.Pil dernegine mi ne uyeymis kullananlar hep olumlu yorum yapmis.Remax 10000 in gercek kapasitesinin 4500 oldugu soyleniyordu. Bu tarz urunlerde %20-30 kayip normal fazlasi anormal. Ben orjinal Romoss Sailing 5 ve 2 kullaniyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 5 Temmuz 2014; 17:17:13 >
  • siperiş ettim bakalım umarım iyi çıkar...
  • fırsat için teşekkürler aldım ama kupon kodu verdi bu bir yeremi giriyoruz yoksa yakala.co kendimi gönderiyor...
  • Firma kargolayınca, yakala.co size takip noyu email atacak. Birşey yapmanıza gerek yok

• yakala.co ya halen güvenen insan olması şaşırtıcı
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    daha 2 gün önce aqualand'e sayelerinde 6 kişi 76,5 lira indirimli olarak girdik ve 2 menü yedik adamlar daha ne yapsın
  • U. kullanıcısına yanıt
    ne olursa olsun sağlam pabuç değiller
  • Tam sipariş verim derken kafa karıştı.İpad3 casper tablet note3 iphone 4 ve 5 için bumu yoksa 10.000 olan başka bir markamı almalı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.