Şimdi Ara

Yak bi sigara (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
1
Favori
27.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

zigara sağlığa zararlıdır

ben ciddiyim duman avcısıyımdır

Yak bi sigara

hocam onun yeri ayrı o şifa niyetine

• Bira kemikleri güçlendirir bunu unutmayın sakın.
  • hepinize benden bir dal marlboro box
  • Eyvallah hocam
    Buyur sende burdan viceroy special çek..
  • eywallah çektim halka bile çıkarıyorum
  • hepinize bir dal sucuk
     Yak bi sigara
  • kacıncı sayfaya gelmişiz be insallah 3131 inci sayfayada varırız
  • Varırız
  • bu hızla babalara varırız bende soylemesi
  • cogu kişi diyorku bunlar sigar gifini koyun ne yapmaya calısıyorlar bu bir tepki etraftaki onca gereksiz klup ve mırlama hırla topiclerine tepkidir
  • İİ GECELER SİGARACI GENÇLİK SİGARANIZ VARMI
  • Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsshift

İİ GECELER SİGARACI GENÇLİK SİGARANIZ VARMI

gencler dediğine göre senin yasın benden büyük bu durmda senin yasın 40 veya 45 arası olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEquity

quote:

gencler dediğine göre senin yasın benden büyük bu durmda senin yasın 40 veya 45 arası olması gerekir

YOK BE HOCAM 20VARSA KIRMIZI MARLBORO LÜTFRN TEKELLERDE KAPALI BU SATTE

• quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya

hocam cok haklısın da bende bu meleti içmeyince kendime gelemiyorum keske hiç baslamasaydım

• quote:

quote:

quote:

winston mavi var uyarsa pm olarak göndereyimciddiyeti bozmayayım

• quote:

quote:

Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya

hocam cok haklısın da bende bu meleti içmeyince kendime gelemiyorum keske hiç baslamasaydım

Allah kurtarsın Eğer bırakma niyetin varsa nikotin sakızı diyorum ! Kesin bıraktırıyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

winston mavi var uyarsa pm olarak göndereyimciddiyeti bozmayayım

HANGİ CİDDİYETTEN BAHSEDİYON CİDDİYET NE ARARLA TOPİKTE

• quote:

quote:

quote:

Allah kurtarsın Eğer bırakma niyetin varsa nikotin sakızı diyorum ! Kesin bıraktırıyor...

denemekte fayda var da sorun surda ben sabah kalkınca illa sigara içmem sart

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.