Bildirim
Yak bi sigara (91. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bira kemikleri güçlendirir bunu unutmayın sakın. -
hepinize benden bir dal marlboro box -
Eyvallah hocam
Buyur sende burdan viceroy special çek.. -
eywallah çektim halka bile çıkarıyorum -
hepinize bir dal sucuk
-
kacıncı sayfaya gelmişiz be insallah 3131 inci sayfayada varırız -
Varırız -
-
bu hızla babalara varırız bende soylemesi -
cogu kişi diyorku bunlar sigar gifini koyun ne yapmaya calısıyorlar bu bir tepki etraftaki onca gereksiz klup ve mırlama hırla topiclerine tepkidir -
İİ GECELER SİGARACI GENÇLİK SİGARANIZ VARMI -
Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya -
quote:
Orijinalden alıntı: nfsshift
İİ GECELER SİGARACI GENÇLİK SİGARANIZ VARMI
gencler dediğine göre senin yasın benden büyük bu durmda senin yasın 40 veya 45 arası olması gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: OttomanEquity
quote:
gencler dediğine göre senin yasın benden büyük bu durmda senin yasın 40 veya 45 arası olması gerekir
YOK BE HOCAM 20VARSA KIRMIZI MARLBORO LÜTFRN TEKELLERDE KAPALI BU SATTE
-
quote:
Orijinalden alıntı: JoomlaPerest
Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya
hocam cok haklısın da bende bu meleti içmeyince kendime gelemiyorum keske hiç baslamasaydım
-
quote:
quote:
quote:
gencler dediğine göre senin yasın benden büyük bu durmda senin yasın 40 veya 45 arası olması gerekir
winston mavi var uyarsa pm olarak göndereyimciddiyeti bozmayayım
-
quote:
quote:
Bırakalı 1,5 ay oldu... İnşaallah içmem daha ama o boku tatmış biri olarak önüme iki seçenek koysalar, deseler ki yemek mi sigara mı şüphesiz sigara derim... Çok lanet bir şey sanki hayatımda bir şeyler eksik gibi şuan. Hiç içmeyen, başlamayı düşünen veya tek tük içipte ne olsa bırakırım düşüncesi olanlara AMAN HA ! diyorum.. Bu zıkımı bir kere tatmanız yeter. Tiryaki olupta bırakması çok zor. Ya sonuna kadar için geberin veya sakat kalın yada hiç bu yola girmeyin... Uzatanlara '' KULLANMIYORUM '' diyorum havası yeter ya
hocam cok haklısın da bende bu meleti içmeyince kendime gelemiyorum keske hiç baslamasaydım
Allah kurtarsınEğer bırakma niyetin varsa nikotin sakızı diyorum ! Kesin bıraktırıyor...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
winston mavi var uyarsa pm olarak göndereyimciddiyeti bozmayayım
HANGİ CİDDİYETTEN BAHSEDİYON CİDDİYET NE ARARLA TOPİKTE
-
quote:
quote:
quote:
Allah kurtarsınEğer bırakma niyetin varsa nikotin sakızı diyorum ! Kesin bıraktırıyor...
denemekte fayda var da sorun surda ben sabah kalkınca illa sigara içmem sart
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X