quote:Orjinalden alıntı: [Akabgir] quote:Orjinalden alıntı: I_love_DH Sayfa başıyım 4. sayfamız hayırlı uğurlu olsun cümlemize nice 4. sayfalara
quote:Orjinalden alıntı: tavlasever bi rakım var bi sigaram kopmuşum hayattan ne yapam efkarlıyım efkarlı.. ALLLAAAH
quote:Orjinalden alıntı: [Akabgir] sofra hazır buyrun İşte yine geldim sofra 10 numara 4. SAYFAMIZDA CİDDİYETİMİZİ KORUYORUZ
quote:Orjinalden alıntı: @vonalı geldim kusrabakmayın hanımda rahatsızlandı doktora götürdüm habersiz kactım özür dilerim Sağlık herseyden önce gelir.. Geçmiş olsun
sagolasın dostum ben simdilik kacayım izninizle yarın şirketten devam ederiz zaten forumda bi gariplik var zor acılıyor
quote:Orjinalden alıntı: @vonalı sagolasın dostum ben simdilik kacayım izninizle yarın şirketten devam ederiz zaten forumda bi gariplik var zor acılıyor Hadi Hoşçakal evet forum yavaşladı biraz.
quote:Orjinalden alıntı: I_love_DH nickinin anlamı nedir ? [Akabgir] http://resim.donanimhaber.com/m_16676583/mpage_1/key_Akabgir%252Cdemek//tm.htm#16676583 geçmiş olsun @vonalı