Şimdi Ara

Yahu Bu Fluence'nin nesi tipsiz?! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fluence'i alanların çoğu az yakması nedeniyle alıyorlar. (Dizel)

Yoksa Civic, Corolla dururken o parayı o araca veremem.

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Türkiyeye has bi araba.

Zamanında nasıl şahin, doğan bizim millete kakalandıysa bu fluence de ondan.

Renault un en tipsiz arabası, ama gelin görün ki büyük ,geniş ve rakiplerine göre ucuz, bunlarda halkımız için birebir.

Bravo, Şahin Doğan ile bir tuttun ya Fluence'yi, pes yani. Bir kere Şahin, Doğan, R9, R12 asla kakalanmadı. Burada montajlanıp üretildi ve insanlarda para verip aldı.

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Türkiyeye has bi araba.

Zamanında nasıl şahin, doğan bizim millete kakalandıysa bu fluence de ondan.

Renault un en tipsiz arabası, ama gelin görün ki büyük ,geniş ve rakiplerine göre ucuz, bunlarda halkımız için birebir.

Bravo, Şahin Doğan ile bir tuttun ya Fluence'yi, pes yani. Bir kere Şahin, Doğan, R9, R12 asla kakalanmadı. Burada montajlanıp üretildi ve insanlarda para verip aldı.

Sen kurmak istediğim bağlantıyı anlayamdıysan ben ne yapabilirim.

Bende biliyorum kıyaslanmıycağını.

Ama yukarda belirttiğim, halkımızın temel ihtiyacı olan ucuz, geniş ve yerden yüksek araç olması insanları hep cezbediyor.

Adamlar türklerin anlayışını bildikleri için, bize göre araç üretmişler resmen.

Dünyanın neresinde bizde satıldıgı kadar fluence satılıyor merak ediyorum.

Kakalanmıştır konusunda yine iddia ediyorum, kakalanmıştır.

Burda üretilmesi bi şeyi değiştirmez.

Şahin, doğana verilen paralara çok rahat mazda, toyota vs. arabalar alınabiliyordu.

Ama halkımızın gözünü yedek parçası bulunmaz mantıgıyla öyle bir korkuttuklar ki millet tofaş ve renault 9 dan başka araç kullanmıyodu nerdeyse.

Eminim günümüzdeki gibi tv ve internet olsaydı kimse o arabaların yanına yaklaşmazdı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.