Bildirim
Yahu bir bana yardım etmiyosunuz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İzmirtıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orası olmaz başka lütfen
Sakarya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli
Sakarya
kayseri erciyes
Konya Selçuk bir sürü seçeneğin var
Tıp için önerilen bakım için zaman kaybetmeme adına aile yanı. Bu sebeple ailene en yakın olan ili yazmanı öneririm. Kocaeli Tıp kampüs anlamında güzel bu arada. -
Hocam tercih sırası konya tutucu diyolar Kayseri tutucu diyolar
Gazi gelmez ama Gazi'den başla işte.
Ayrıca senle alakası yok konularına cevap gelmeyince arada uplarsan cevap alırsın illa
Hocam aileme yakın samsun var sınıfta kaldilar
İzmir kadar rahat olmasa da Konya tutucu değil. Ancak denizin olmaması seni İzmir' li olarak sıkacaktır. Alıştığında Konya rahat şehir aslında. Ancak deniz olması sebebi ilk Kocaeli sana daha rahat gelecektir. -
Hocam İzmirli değilim ama ailem tutucu bi aile değil biraz rahat olmak isterim
Ben siralamala göre fikir söyledim. Şehrin insanları konusunda bir fikrim yok o senin bilecegin iş. Ama bana kalırsa 7k için en iyi tip kocaelidir
Gençler birşey sorcam bu yıl mf4 sıralamalar nasıl değişir düşer mi yükselir mi mesela koç yarı burs makina 16k geçen sene, bu yıl ne olur tahmininiz ?
Şimdi tekrar baktığımda Eskişehir Osmangazi' nin de gelme ihtimali var 7000' e göre.
Bence
Eskişehir
Kocaeli
Konya şeklinde yazabilirsin.
Ancak Konya konusunda çok da endişelenme. Nereli olduğunu yazsa idin daha bir fikir sahibi olabilirdim. Ancak Konya üzmez rahat ol. Ancak diğerlerinde çok daha fazla rahat edersin. -
Orduluyum hocam
Kocaeli yaz geç hocam :). -
Ne kadar geriye gider bilmiyorum ama geriye gider
Tmm hocam hayirlisiyla ins olur
Hocam geriye gider derken iyi birşey bu yani değil mi mesela geçen sene 16 k bu yıl 18 k ya geriledi mesela böyle yani di mi hocam ,sağolasın
Sağlık Bilimleri Üniversitesini yaz. İlerde çok değerlenecek. Yeri muhteşem ve sağlık bakanlığına bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X