Şimdi Ara

yağmur yağıyor ne yapabilirim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sıkılıyorum evde tekim ve yağmur yağıyor ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogues. -- 18 Eylül 2012; 10:42:20 >

• Film izlemek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 18 Eylül 2012; 10:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Film izlemek

Aklımda bir film yok şuan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogues. -- 18 Eylül 2012; 10:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogues.

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Film izlemek

Aklımda bir film yok şuan :D

Alıntıları Göster
    Film izlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 18 Eylül 2012; 10:44:42 >
  • davaro. şekerpare bunları izle
  • The raid redeption diger adiyla Baskin filmini izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş aramaya başlayabilirsin kaç yaşındasın bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aç camı yağmur sesinde çek örtüyü uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

iş aramaya başlayabilirsin kaç yaşındasın bilmiyorum.

Lise 3 geçtim okul yenileniyordu işlemler çarşamba günü bitecek o yüzden bu saatlerde evdeyim.
  • Şehir neresi
  • film izleyebilırsin yağmurla iyi gider due date , blood daimond , sherlock holmes , tropic thunder dahada sayabilirim film isimlerini yanlış yazmış olabilirim

• şemsiyeni alarak otobus durağına gidip bir otobüse binip milleti fortlayabilirsin
  • Evinin yakınında uykusuz,penguen,leman gibi dergiler satan yere git. İstersen ilk 2sini istersen hepsini al. 3-4 paket içilebilir çikolata (nestlenin suyla sütle karıştırıldığında sıcak çikolata kıvamında olan:)) 1 lt süt al. Eve gel çikolatayı hazırla,pencereyi biraz aralık bırak(varsa balkona geç) yağmur sesi ile dergini okurken çikolatanı yudumla.
  • çakallar Başlık ve ilk 3mesaj evrim geçirmiş

• Bisikletini alıp gezintiye çık.
  • lil jon bia bia adlı parçayı açtım sesi sonladım süper oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşkacısı -- 18 Eylül 2012; 11:03:07 >
  • çernobilin sırları diye bir film çıkmış onu izle,bende izleyecem merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Şehir neresi

İstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

Evinin yakınında uykusuz,penguen,leman gibi dergiler satan yere git. İstersen ilk 2sini istersen hepsini al. 3-4 paket içilebilir çikolata (nestlenin suyla sütle karıştırıldığında sıcak çikolata kıvamında olan:)) 1 lt süt al. Eve gel çikolatayı hazırla,pencereyi biraz aralık bırak(varsa balkona geç) yağmur sesi ile dergini okurken çikolatanı yudumla.

Denemek gerekiyor

quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

film izleyebilırsin yağmurla iyi gider due date , blood daimond , sherlock holmes , tropic thunder dahada sayabilirim film isimlerini yanlış yazmış olabilirim

Çoğunu izledim biraz daha eklersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogues. -- 18 Eylül 2012; 11:06:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.