Şimdi Ara

yağlı saç için şampuan önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
53.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MakeeKako

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

quote:

Benim de saçlarım çok yağlı. Akşam yıkıyorum sabaha yağlanıyor.

Saçı yağlı olan kişiler bence mutlaka günlük olarak saçlarını yıkamalı. Yağlanan saçların dipleri hava almadığı için dökülme problemi olur.

Son iki yıldır Bioxcin marka şampuan kullanıyorum. Dökülme ve yağlanmayı azalttığı bir gerçek fakat saçı sertleştiriyor ve matlaştırıyor. Benim gibi düz uzun saçlılar için tercih edilen bir durum değil bu. Mutlaka saç kremi de kullanmak gerek.

Bioxcin quantum serisini yerden yere vuranlar çok olsa double effect serisini öven gördüm ben alacağım almadıysan dene hocam tam bize göre bende düz uzun ince telli saçlara sahibim.

Teşekkürler. Bahsi geçen şampuanı radarıma almıştım. Mutlaka deneyeceğim.

Siz hala bioxcin mi kullanıyorsunuz? Benim saçlarımda çok sorun yokda kepek ve az dökülme var.Ama aşırı değiller.Ferah tutsun yeter benim için bakalım alıp yorumumu yazacağım buraya

Hayır şuan sebamed kullanıyorum saç dökülmesine karşı olanından. Ondan önce de Tresan kullandım. Saç dökülmesine karşı sebamed daha etkili diyebilirim. Bioxcini kullanmayı çok önceden bıraktım.

Benim önceliğim saçtaki yağı gidermek değil, dökülmeyi durdurmak. Aşırı dökülme, kellik durumu vb yok şimdilik ama yaş ilerledikçe dökülme artacaktır mutlaka. O yüzden tedbiri almak lazım şimdiden:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim de saçlarım çok yağlı. Akşam yıkıyorum sabaha yağlanıyor.

Saçı yağlı olan kişiler bence mutlaka günlük olarak saçlarını yıkamalı. Yağlanan saçların dipleri hava almadığı için dökülme problemi olur.

Son iki yıldır Bioxcin marka şampuan kullanıyorum. Dökülme ve yağlanmayı azalttığı bir gerçek fakat saçı sertleştiriyor ve matlaştırıyor. Benim gibi düz uzun saçlılar için tercih edilen bir durum değil bu. Mutlaka saç kremi de kullanmak gerek.

Bioxcin quantum serisini yerden yere vuranlar çok olsa double effect serisini öven gördüm ben alacağım almadıysan dene hocam tam bize göre bende düz uzun ince telli saçlara sahibim.

Teşekkürler. Bahsi geçen şampuanı radarıma almıştım. Mutlaka deneyeceğim.

Siz hala bioxcin mi kullanıyorsunuz? Benim saçlarımda çok sorun yokda kepek ve az dökülme var.Ama aşırı değiller.Ferah tutsun yeter benim için bakalım alıp yorumumu yazacağım buraya

Hayır şuan sebamed kullanıyorum saç dökülmesine karşı olanından. Ondan önce de Tresan kullandım. Saç dökülmesine karşı sebamed daha etkili diyebilirim. Bioxcini kullanmayı çok önceden bıraktım.

Benim önceliğim saçtaki yağı gidermek değil, dökülmeyi durdurmak. Aşırı dökülme, kellik durumu vb yok şimdilik ama yaş ilerledikçe dökülme artacaktır mutlaka. O yüzden tedbiri almak lazım şimdiden:)

Benim önceliğim kaşıntı yapmamasi ferah tutması.Dökülme engelleyici şampuanlar saçı kurutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim saçlarım çok yağlıydı tüm tavsiyeleri denedim hiçbir şey değişmiyordu liquid keratin ürünlerinin bir seti var yağlı saç için onu kullanmaya başladığımdan beri saçımda yağın zerresi yok.
  • merhaba benim de saçlarım çok yağlı ve ince telliydi ben titanyumlu keratini aldım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve inanılmaz memnun kaldım saçlarımda ki oranı düzeldi saçlarım güzelleşip canlandı tavsiyemdir canlar bi göz atın :))
  • Saçlarınız yağlıysa kullanabileceğiniz en iyi ürün Bioxcin Genesis Yağlı Saçlar İçin Şampuan. Benim de ergenlik yıllarımda saçlarım çok yağlı bir yapıya sahipti. Bioxcin Genesis Şampuanı keşfettikten sonra saçlarımı her gün yıkamayı bıraktım. Saçlar yağlı olanların en büyük problemi budur bence. Eğer ki saçlarınız yağlıysa rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Güncellemek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.