Bildirim
Yağız Telekomdan One X aldım ne olucak bakalım pazartesi gelicek telefon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dostum kayıtlı mı aldın kaç liradan satın aldın indirim yapıyolar mı .Kayıt problemi çıkmaz inş -
quote:
Orijinalden alıntı: Howard88
dostum kayıtlı mı aldın kaç liradan satın aldın indirim yapıyolar mı .Kayıt problemi çıkmaz inş
1.431 e aldım kayıtlı felan fatura matura herşey tamam da kayıttan bu kadar kolayca hallediliyor bence sorunsuz gelicek inşallah pazartesi sarı ekran varsa değiştiririm hemen IMEI den global warranty kontrol edicem bitti sonra fıstık gibi telefon 2.000 lira vermek saçmalık -
quote:
Orijinalden alıntı: CooperTime
quote:
dostum kayıtlı mı aldın kaç liradan satın aldın indirim yapıyolar mı .Kayıt problemi çıkmaz inş
1.431 e aldım kayıtlı felan fatura matura herşey tamam da kayıttan bu kadar kolayca hallediliyor bence sorunsuz gelicek inşallah pazartesi sarı ekran varsa değiştiririm hemen IMEI den global warranty kontrol edicem bitti sonra fıstık gibi telefon 2.000 lira vermek saçmalık
aynen dostum bende ilanları inceledim nasreddin hoca yada yagızdan almayı düşünüyorum sendende haberleri bekliyoruz beyaz renk daha şık bu arada hangi renk aldın -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CooperTime
quote:
1.431 e aldım kayıtlı felan fatura matura herşey tamam da kayıttan bu kadar kolayca hallediliyor bence sorunsuz gelicek inşallah pazartesi sarı ekran varsa değiştiririm hemen IMEI den global warranty kontrol edicem bitti sonra fıstık gibi telefon 2.000 lira vermek saçmalık
aynen dostum bende ilanları inceledim nasreddin hoca yada yagızdan almayı düşünüyorum sendende haberleri bekliyoruz beyaz renk daha şık bu arada hangi renk aldın
beyaz aldım da yani adamlar sıcak konuşuyor mesela beyaz renk seçeneği yoktu adamı aradım konuştuk işte sizce hangisi daha güzel felan diye bende en son beyaz aldım
-
indirim yapmıs yagız telekom hemde kayıtlı 1350 fln yapmıs fiyatı.senin ürün geldi mi -
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-teknotek-mobil-den-kapalikutu-pasaport-kayitli-simfree-htc-one-x-88932802/detay/?source=promotion_topl burdada 1299 a dusmus pasaport kayıtlı , temmuz da alıcam telefonu ins 1200 altına iner -
quote:
indirim yapmıs yagız telekom hemde kayıtlı 1350 fln yapmıs fiyatı.senin ürün geldi mi
ürün geldi de o anlık bir kampanyaymış adam 1 haftada 20 tane satmış direk :D benim geldi garanti var 2 yıl sorgulattım felan kayıtlı da harika ya telefon kesinlikle s3 e bakmam bile -
Şu One X'i , S3 ile kıyaslamanız çok yanlış. One X 750 bin satmamış , S3 15 Milyon ön sipariş aldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: huneps
Şu One X'i , S3 ile kıyaslamanız çok yanlış. One X 750 bin satmamış , S3 15 Milyon ön sipariş aldı.
Mantığına hayran oldum hocam tebrik ederim seni.HTC'nin Türkiye'de pek duyulmamış olması ve S3'ün her saat başı reklamları bu farkı doğurmuş olmasın sakın ¿ -
Reklamlar sayesinde fark var diyorsun yani. Ben de sana hayranlık besliyorum açıkçası. -
2 telefonuda dün kullandım trcell merkezinde , 2 sininde cogu ozelligi esit birbirine yani 2 tel de kotu deil bence hangisini begeniyorsanız onu alın ufak tefek ustunlukleri var birbirlerine ama genel olarak 2 side esdeger bana gore -
quote:
Şu One X'i , S3 ile kıyaslamanız çok yanlış. One X 750 bin satmamış , S3 15 Milyon ön sipariş aldı.
Sallama kardeşim one x dünya çapında 37 milyon sattı nerden salliyosunuz bunları türkiyede ne kadar sattiginada bakicam birazdan -
quote:
Sallamayın kardeşim one x dünya çapında 37 milyon sattı türkiyedeki satışlarına da birazdan bakacağım -
@coopertime acaba ürünün garantisi kim tarafından sağlanıyor. Bende yagız telekomdan note alamyı planlıyorumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Coming
@coopertime acaba ürünün garantisi kim tarafından sağlanıyor. Bende yagız telekomdan note alamyı planlıyorumda.
samsung tarafindan -
quote:
Orijinalden alıntı: Coming
@coopertime acaba ürünün garantisi kim tarafından sağlanıyor. Bende yagız telekomdan note alamyı planlıyorumda.
eger alinti yapsaydiniz bende farkederdim mesajinizi ozur dilerim bakmayi unutmusum garanti samsung tarafindan veriliyor dolayisiyla her turlu teknis servise gonderebiliyorsunuz telefonunuzu -
Kizmayin ama one x ve 37 milyonluk satis pek mumkun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim cevaplarınız için :)
Benzer içerikler
- wifi şifre kırma
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- wifi kaydedildi sorunu
- telefon ön kameraya geçmiyor
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- samsung s25 slim
- samsung s25 plus özellikleri
- honor gt
- play store güncelle
- e sim nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X