Şimdi Ara

yadıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler benim altyazılarla ilgili bi sorunum var.Geçende son of the mask filmini indirdim sonrada ingilizce altyazısını bulup indirdim.Alt yazı çalısıyo ama filmden önce gidiyo yazılar.BS playerda çalıstırıyorum acaba sorun ondan mı kaynaklanıyo bilemedim.Sorunumu doğru yerde paylaştığımıda bilmiyorum ama yardım edin lütfen.

• Hocam ben pek anlamam ama Gom Player'da çalıştırıyorum, sorunsuz çalışıyor.
  • senkronizasyonu bozuktur kardeşim. bs de bilmiyorum ama vlc de araçlardan kodek bilgisini öğrenebiliyorsun. sen ya 23.976 fps lik filme 25 fps lik altyazı indirmişsindir ya da tam tersi. kodek bilgisini bulursan sorunun hallolur
  • Filmden önce altyazı gidiyor derken süreler uyuşmuyor sanırım altyazıyla? Birader sen Gspot programını indir oradan filmin fps değerini öğren ona göre altyazı indir sorun çıkmaz.Ama BS Player otomatik buluyordu uygun altyazıyı benim bildiğim.
  • Gençler hepinize teşekkür ederim.Sorun 23.976 fps lik filme 25 lik altyazı indirmişim.Çözdüm sorunu allah razı olsun sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwaith

Gençler hepinize teşekkür ederim.Sorun 23.976 fps lik filme 25 lik altyazı indirmişim.Çözdüm sorunu allah razı olsun sizden

Adamlar dikkate alıp yardım etmişler, sende dikkate alıp hitap şeklini değiştirsen çok güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.