Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
0
Favori
65.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ntvsporda sanıırm hergün İsmail Şenol günün maçları hakkında yazısı çıkıyor bilginize
  • http://www.charlotteobserver.com/scottfowler/story/589108.html

    boyundan aşağısı felç olan rodney rogers'la röportaj yapmışlar.. haberlerde atv aracından düştüğü söylenmişti ama yazıda "dirt bike" ifadesi geçiyor.. yanlış anlamadıysam kross motorları gibi bişey.. linkteki resim çok iç burkucu bir zamanlar güçlü fiziğiyle rakiblerini hırpalayan adam şimdi tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş malesef.. Allah acil şifalar versin




  • Sağlam 6. adamlardandı. Dış şutlarıyla az can yakmazdı. Üzüldüm gerçekten.


    Bu konu eskiden ne kadar hareketliydi. Şimdi tek tük haber veriliyor.
  • Liseli genç LeBron’a meydan okudu
    Amerika Birleşik Devletleri'nde Casey Weber isimli bir lise öğrencisi, Lebron James'e meydan okudu.


    ABD’de bir lise öğrencisi, Cleveland Cavaliers’ın yıldızı LeBron James’i düelloya davet etti.

    Ohio'da, Dayton Hristiyan Lisesi'nde okuyan Weber, aynı zamanda okul takımında forma giyiyor. Antrenmanlarda kendi sahasından yaptığı atışlarla dikkat çeken Weber'in videosu, ESPN televizyonunun 'Spor Merkezi' programında da yayınlandı.

    Geçtiğimiz hafta oynanan bir karşılaşmada yaklaşık 28 metreden basket atmayı başaran Weber, videoda da 24 metreye yakın bir mesafeden kullandığı atışta isabet sağlıyor.

    Videonun sonunda Lebron James'e meydan okuyan Weber ve takım arkadaşları, "Hey James, istediğin zaman, istediğin yerde" ifadeleriyle yıldız basketbolcuyu düelloya davet etti.

    Lebron James iddiayı kabul eder, Weber da kendi pota altından kullanacağı ilk atışta isabet sağlarsa, genç basketbolcu ve takım arkadaşları, bir 'burrito Restoranı'nın sahibi olacak.

    http://www.totalprosports.com/blog/index.php/2009/03/casey-weber-hits-a-90-foot-buzzer-beater/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nash-Damla -- 13 Mart 2009; 16:10:28 >




  • Kaan Kural'la seyir defteri bundan sonra her hafta ntvspor.net'te olacakmış.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/24945245/
  • Carl Landry silahlı saldırıya uğramış bacağından vurulmuş.Bir sakat daha eklendi takıma...

    http://www.ntvmsnbc.com/id/24947759/
  • Europe live da gelecek sezon utah istanbula gelebilirmiş harika bir haber
  • Haftanın oyuncuları Howard ve Parker
    NBA'de Doğu Konferansı'nda haftanın oyuncusu Orlando Magic'in All-Star pivotu Dwight Howard, Batı Konferansı'nda ise San Antonio Spurs'ün Fransız oyun kurucusu Tony Parker oldu.

    Orlando'nun 3 galibiyetle kapattığı haftada 23.7 sayı – 14.3 ribaunt ve 3.3 blok ortalaması tutturan Howard, takımının üst üste 2. kez Güneydoğu Grubu'nu ilk sırada bitirmeyi garantilemesinde büyük pay sahibi oldu.

    San Antonio Spurs haftayı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle noktalarken, Tony Parker 27.5 sayı – 8.3 asist ortalamasıyla mücadele etti. Yıldız oyuncu iki gece üst üste 30 sayı – 10 asist barajını aşmayı başardı. (ntvspor)



    howard harika gidiyor.

    Marc Cuban’a ceza
    NBA yönetimi hakemler hakkındaki yorumları sebebiyle Marc Cuban’a para cezası verdi.
    Güncelleme: 18:16 TSİ 30 Mart. 2009 Pazartesi
    Denver Nuggets’ın Dallas Mavericks’i 103-101 yendiği maç sonrasında hakemler hakkında olumsuz yorumlar yapan Marc Cuban, NBA yönetimi tarafından 25 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

    Twitter adlı internet sitesinde JR Smith’in Antoine Wright’a yaptığı hareket yüzünden faul almayışını eleştiren Cuban, 25 bin dolarlık para cezası sonrası espriliydi.

    “Kimse twitter’dan para kazanmıyor diyemezsiniz, NBA kazanıyor” diyen Cuban, aynı miktarda parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını da sözlerine ekledi.

    Yıllardır NBA yönetimini eleştirmekten çekinmeyen Cuban, hayatı boyunca 2 milyon dolardan fazla ceza aldı.


    cuban hep aynı. hiç değişmiyecek.

    Nelson emekliliğini açıkladıGolden State Warriors’ın antrenörü Don Nelson, kontratı bitince basketbolu bırakacağını söyledi.
    Güncelleme: 18:14 TSİ 30 Mart. 2009 Pazartesi
    NBA tarihinin en başarılı antrenörlerinden biri olan Don Nelson, Golden State Warriors ile olan sözleşmesinin sonunda emekli olacağını açıkladı.

    “İki yıl daha takım çalıştıracağım, sonrasında benim için basketbol bitecek” diyen Nelson, Warriors yönetiminin bundan haberi olup olmadığı sorulduğunda ise kendine has bir cevap verdi: “Bilmiyorum.”

    “Kararımı ne zaman verdiğimi bilmiyorum. Ancak iki sene daha yeterli olacaktır.” diyen Nelson, emekliliğinde Hawaii’ye yerleşeceğini söyledi. Nelson “Parke üzerinde, son molamda ölmek istemiyorum. Biraz emekliliğin keyfini çıkartmak istiyorum. Yapmak istediğim çok şey var” diyerek sözlerini bitirdi.

    1996 yılında NBA tarihinin en iyi on antrenöründen biri seçilen Don Nelson, üç kez de yılın koçu seçilmişti.

    üzüldüm dallas'ı elemelerini hiç unutmayacağım.
    (ntvspor)




  • iverson'ın bırakacagını dusunmuyorum bence anlık bi sinirle söylemiştir. Sahada olması takımdan öte kendine zarar vermeye başladı ,
    oynamaması daha hayırlı gibi. ama bu şartlar altında yazın hangi takım ona istediği paraları vericek orası mechul.
    bu sezon iverson , tmac , nash gibi oyunculardaki performans düşüklüğü ; düşündürdüğü kadar üzüyor da.
  • Yaşlandı...Tek açıklaması bu bence.
    Kısacık boyuyla 2 metrelik adamları denize döken sixerslı iverson yok artık.Hatta bence Nuggetsda da Phillydeki günlerinde olduğu gibi değildi.Yaşıyla beraber tarzı değişti.Defalarca yerinden oynayan kemikleri, kasları onu yormaya başladı.Gün gelecek veteran minimuma razı olacaksın Ivy.İstesen de istemesen de..
  • 2-3 gün önce görmüştüm ve Perşembe günü Nba vitrininde de konusu açıldı.Bynum sakatlıktan dönüş sürecinde eski sağlığına kavuşmak için ağırlık çalışıyor!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 5 Nisan 2009; 0:11:04 >
  • iverson sezonu kapatmış
  • kidd dün gece yaptığı 14. asist sonrası tüm zamanlar asist listesinde earvin "magic" johson'ı geçerek 3. sıraya yükseldi
    kidd maçı 20 asist, ilk yarıyı da 16 asistle kapamış
  • Jordan

    Stockton

    Robinson

    Sloan


    http://www.nba.com/2009/news/04/06/halloffame.ap.ap/index.html

    Seneye de Malone girer herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 6 Nisan 2009; 18:33:34 >




  • 2007 yılından bu yana Doğuş Dergi Grubu bünyesinde yayınlanan 'SLAM' dergisi yayın hayatına son verdi. ABD'nin en çok satan aylık basketbol dergisi olan SLAM'ın Türkiye versiyonu da Nisan ayında yaşamına noktayı koydu.

    NBA'in her yönüyle değerendirildiği derginin kapatılma kararı basketbolseverler tarafından üzüntüyle karşılandı. Daha önce de Pivot, 6. Adam, NBA Türkiye'nin yayın hayatına son verdiği ülkemizde 2010 Dünya Şampiyonası öncesi devamlı basketbol yayınının piyasada kalmaması tüm basketbol tutkunlarını hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

    Üzüldüm tabi ki ama eski tadi kalmamıştı ..3 aydır almıyordm.Hep L.James hep James...Alın işte kurtarsın sizi James



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Nisan 2009; 1:36:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyoruk

    2007 yılından bu yana Doğuş Dergi Grubu bünyesinde yayınlanan 'SLAM' dergisi yayın hayatına son verdi. ABD'nin en çok satan aylık basketbol dergisi olan SLAM'ın Türkiye versiyonu da Nisan ayında yaşamına noktayı koydu.

    NBA'in her yönüyle değerendirildiği derginin kapatılma kararı basketbolseverler tarafından üzüntüyle karşılandı. Daha önce de Pivot, 6. Adam, NBA Türkiye'nin yayın hayatına son verdiği ülkemizde 2010 Dünya Şampiyonası öncesi devamlı basketbol yayınının piyasada kalmaması tüm basketbol tutkunlarını hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

    Üzüldüm tabi ki ama eski tadi kalmamıştı ..3 aydır almıyordm.Hep L.James hep James...Alın işte kurtarsın sizi James


    aklımın ucundan geçmezdi.. böylelikle piyasada dergi kalmadı.. eyoruk bunun eski tadla alakası yok piyasadaki tüm dergiler birer birer yayın hayatına son veriyor.. kaan kural ve yiğiter uluğ için bile okunuyordu.. iyide satıyordu bildiğim kadarıyla.. sıra basketbol sitelerine gelecektir..

    quote:

    slam Dergisi’nin lisans sahibi ve yayıncısı Primedia Specialty Group’un, A.B.D.’de Source Interlink adlı medya grubu tarafından satın alınmasını takiben, Slam dergisi, Source Interlink’in yayın politikasına uyum sağlamak amacıyla içerik yönetiminde farklı bir sisteme geçiş yaptı. Bu yeni sistem, Slam’in Türkiye edisyonunun güncel içerikle ay başlarında yayınlanmasını imkânsız kılmıştır. Doğuş Yayın Grubu bu yeni sistem ile, Slam dergisi okurlarının basketbol dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etme ihtiyacına zamanında cevap veremeyeceği nedeniyle Slam dergisinin yayın hayatına son vermeyi uygun bulmuştur. Derginin yayın hayatına son verilme sebebinin mevcut global krizle herhangi bir ilgisi yoktur.



    Saygılarımızla,



    Doğuş Grubu İletişim Yayıncılık A.Ş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 8 Nisan 2009; 12:59:06 >




  • Yok zaten ben kendi açımdan eski tadını alamıyordum...Murathanoğlu nun yazıları olmayınca biraz üzülüyordum mesela...İhsan Bayülgen ve Murathanoğlu yok..
  • vay anasını ya olacak iş mi bu? ben almıyordum zaten ama üzücü yinede.
    özellikle yeni nesil basketbolu takip eden arkadaşlar icin oldukça kötü bir haber.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.