Şimdi Ara

Yabancı Sitelerden Alışveriş ve Listelenen TL Fiyatından Fazlasının Çekilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğrenmek istediğim bir bilgi var. Konu yabancı site ve platformlardan alışveriş yapmakla ilgili. Almak istediğim ister fiziki bir ürün olsun isterse bir yazılım veya dijital kod satışı yapan yer olsun (örneğin Epic/Steam gibi oyun platformu) site veya uygulamada listelenen TL fiyatından hep daha fazlası kredi kartımdan çekilmeye çalışılıyor. Ve üstüne bu miktarın ne kadar olduğunu da söylemiyor.

    Bu arada bahsettiğim durum TL cinsinden satış yapan sitelerle ilgili. Satın alırken site tarafından listelenmiş TL fiyatını görebiliyoruz. Uzun zamandır yurtdışı sitelerden alışveriş yapmadım, en son bugün Epic Store'da bir oyun alayım dedim. Listelenmiş TL miktarını sanal kart limitine tanımladım. Ödeme yap deyince limiti yetersiz dedi.

    Bunu yurtdışı kaynaklı dijital alışverişlerde bankaların aldığı komisyona bağlıyorum. Peki sizler hangi yöntemle en az ek masrafla yabancı sitelerden alışveriş yapıyorsunuz ve gerçekten diyelim 100 TL fiyatı gözüken bir ürünü yalnızca 100 TL ödeyerek mi alıyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikaçu -- 5 Ağustos 2020; 15:15:55 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.