|
Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler (3. sayfa)
-
-
indirim kodları ile ucuz oluyor Bnesim aylık 10 gb yaklaşık 2 euroya alınabiliyor, turk telekom çekiyor. bunun için 5 euro indirim yapan kod
7M5T3QHX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 18 Eylül 2024; 19:47:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avrupa ve ABD vatandaşları için inanılmaz ucuz fiyatlar bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şaka gibi ülke yemin ederim. Ucuz diye piyasaya giriyor ama piyasadan daha pahalı fiyatlar…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İspanya'dan kontörlü hat aldım çekiyor
Birim olarak ucuz kur bizde oynak Avrupa'da ve gelişmiş ülkelerde aynı birim fiyat .
Burada ki tarifeler tüm Avrupa'da kullanılan operatör ler degill galiba bence ucuz olanlari vardır
ben fransada 20 euro veriyorum 300gb internet veriyor avrupa ve diğer ülkelerde türkiye dahil 35gb veriyor. evimde aynı firmanın fiber baglantısı var 5gbit o da (kota falan yok) 30 euro.
-
E bu pahalı ki, tarifemi iki gün önce yeniledim 15+5 gb 280 tl vodafone
-
Hersey dahil paket pahalı gibi. Uğraşmaya değmez.
Telefon sim kaydı olması lazım yine yoksa süper olurdu.
-
Roamify candır kullanıyorum upload download hız sınırı yok bir de 5G akıyor.
-
Bir de yanlışınız olacak bizim burada 42$ roamify 50gb
Herhalde travel paket bunlar
-
Evet haberde çok uygun falan diyor, göz attımda tarifelere değişen bir şey yok, 20 gb 750 dk 270 tl ödüyorum,Ttcom. altyapısını kullanan bir firma kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hangi operatör üzerinden bağlantı?
Kaç mbps alıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
55$ yani 49€ paket limitsiz. +4€ indirimle alıyorum kodla 45€ ediyor. 5G hızında şehir dışında 125-150mbit download 15-20mbit upload şehir içinde 1340-1500mbit download 160-170mbit upload hızı deutsche telekom bazen t-mobile veya o2 üzerinden bağlanıyor ama en iyi sonuç telekom de veriyor. t-mobile bağlanınca hızlar iyi değil 500download ortalama 50 upload o2 istasyonları pek yok bizim bölgede. Türkçe çeviri yaptım mesela geçende 1.8gb dosyayı yüklemek 2 dakika sürmüyor
_____________________________ -
Gercek bir avantaj olursa bir yolunu bulup bunu da engellerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Eylül 2024; 8:29:26 >_____________________________ -
E sim bile yok ayrıca gene operatörlerin altyapısını kullanıyor kendi altyapı yapmadığı sürece boş.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Şu yurt dişi telefonlarada bir çözüm bulsalar şu Türkiye ye normal bir telefon bile aldikmi IMEI kaydı için 31.604 TL istiyorlar ne biçim bir ülke lânet olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt