Yabancı Müzik sevmeyen bir ben miyim?Herkez yabancı müzik dinliyor forumda
quote:
Orijinalden alıntı: Solenzara
Ben %90 türkçe dinlerim.Pek sevmem kısaca :)
Benim duygularıma hitap etmiyor :) Yabancı sonuçta zaten nasıl etsinki :)
Yalnız değilmişim
quote:
İzin verde Soner kabadayı,Hande yener,Demet akalın,Gülşen, vs vs gibi insan müsfetteleri bize hitap etmesin.Bunlar Türkiye'den kötü örnekler tabi dolusuyla iyi örnek var ama çoğu müziği bıraktı,yapmıyor,yada vefat etti şu saçma sapan sektörde kendilerine yer bulamıyorlar bile
türkiyede müzik mi var la saçma sapan yok oyun havası yok arabesk arabeski dinlemem için sağır olmam lazım gerçekten nefret ediyorum hele oyun havasından midem bulanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fauron
quote:
İzin verde Soner kabadayı,Hande yener,Demet akalın,Gülşen, vs vs gibi insan müsfetteleri bize hitap etmesin.Bunlar Türkiye'den kötü örnekler tabi dolusuyla iyi örnek var ama çoğu müziği bıraktı,yapmıyor,yada vefat etti şu saçma sapan sektörde kendilerine yer bulamıyorlar bile
Müzik derken bunları kastedmedim.
Yabancı müzik adı altında toplayıp yorum yapmamak gerek bence. hiç sevmediğim bisürü türk şarkıcı var, bana çok yapmacık geliyolar. ama mesela barış manço ve sezen aksuyu sıklıkla dinlerim. Yabancı olarak iğrendiğim bisürü müzik türü de var. ama çoğunlukla yabancı müzik dinlerim. yani müzik türüne bağlı.
Aynen ya bende arada güzel kült yabancı parça dinlerim o da evrensellik olsun diye, hareketli, dj parçaları fln ve ya Rammstein onun dışında Türkçe dinlerim
türkçe şarkıların çoğu tek parçadan evrimleşmiş gibi. özellikle pop parçaları. dımtıdımtısdımtısdımdıs...... şarkı boyu devam eder alttan
üstüne sesi eklerler gider öyle.
sanayide parça yaptırmaya benziyor bizde bu işler. yurtdışında popüler olanlar öyle değil. zaten buralardan duyulanlar dünya genelinde tanınan şarkılar. kalite farkı var. sözlerini anlayana yabancı da güzel gelir.
İngilizcem iyidir ama yabancı parça dinlerken sözlere pek dikkat etmem, müzige daha cok odaklanırım.Adamın söylediklerini de o müzik bana nasıl hissettiriyorsa, öyle yorumlamaya çalışırım.Yani aslında şarkıyı ben yazmış gibi olurum.Yabancı müzik dinlemeyi işte en cok bu yüzden seviyorum
Yabancı şarkıların sözlerini anlamadığım için yerli ağırlıklı dinliyorum. Ama yabancı şarkı sevmiyor değilim. Mesele kalite ise yabancıların da bir sürü kötü şarkısı var. Bir tek Türkler kötü müzik yapıyor demek doğru olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: _yuhele_
türkçe şarkıların çoğu tek parçadan evrimleşmiş gibi. özellikle pop parçaları. dımtıdımtısdımtısdımdıs...... şarkı boyu devam eder alttan
üstüne sesi eklerler gider öyle.
sanayide parça yaptırmaya benziyor bizde bu işler. yurtdışında popüler olanlar öyle değil. zaten buralardan duyulanlar dünya genelinde tanınan şarkılar. kalite farkı var. sözlerini anlayana yabancı da güzel gelir.
kesinlikle katılıyorum. pop müziğimiz aşırı derecede kendi kendini taklit edip duruyo, yeni bişey koyamıyolar ortaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
İngilizcem iyidir ama yabancı parça dinlerken sözlere pek dikkat etmem, müzige daha cok odaklanırım.Adamın söylediklerini de o müzik bana nasıl hissettiriyorsa, öyle yorumlamaya çalışırım.Yani aslında şarkıyı ben yazmış gibi olurum.Yabancı müzik dinlemeyi işte en cok bu yüzden seviyorum
Oha aynen bende öyle düşünüyorum.
Jazz dinleyin gençler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme