Şimdi Ara

Yabancı kızlar ile aranız nasıldır ? ve Yabancı kızlar ile olan iletişimiz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Linda' yla İstanbul' a döndükten sonra 1 hafta daha kaldı. Kankamla tanıştırdım. İstanbul gecelerinde eğlendik vs..
    Daha sonra bana benim de istersem Kanada' ya onunla beraber dönebileğimi hatta benimle evlenmek istediğini anlattı. Benim aklımda evlilik gibi bir düşünce yoktu. Çünkü askere erken gitmek için dilekçe vermiştim ve 1 ay sonra yedeksubay olarak askere gideceğim. O zaman ki hayalim askere subay olarak gidip teskere bırakmaktı.

Tabii Linda' ya bunlardan bahsetmek yerine benden soğuması için triplere girdim. Belki benden vazgeçer böylece kalbini kırmadan onu rededebilirdim. Ama kız ısrarlıydı. En sonunda açıkça istemediğimi söylemek zorunda kaldım.

Hiç unutmam onu Atatürk Havaalanından memleketine uğurlarker dakikalarca ağlamıştı.

Askere gitmeden evvel güzel anılar yaşadım moral depolamıştım. Askere gittiğimde beni aradı. 45 dakika telefonda konuştuk. Hatta Türkiye' de beraber çektirdiğimiz yüzlerce fotorafı üşenmeden koli yapıp asker ocağına yolladı. Arkadaşlar resimleri görünce şaşırdılar.

"Kız çok güzel ama yanında ki kro hiç yakışmamış" dediler. O kırro nun ben olduğumu söyleyince inanamadılar.

"Eeee, normal tabi. Oranın ahu afet gibi kızları buranın kırro tiplilerine meraklılar nede olsa." demişlerdi.

Poşet olarak askerliği bitirdik. Ama sonrasında Linda ile irtibatım kesildi. Ne emaillerime yanıt veriyor ne de ICQ da online oluyordu. 1 yıl geçince artık hayatından endişe etmeye başlamıştım. Bir yılbaşı gecesi dayanamyıp evinin numasından onu aradım. Konuştuk dakikalarca ve bana sonunda evlendiğini söyledi. Ben de tebrik ettim. Kocasını sorunca söyledi bana. Çocuk İzmirli bir üniversite öğrencisi. Linda' ya uçak biletini bile alıp İzmir' e getirtmiş sonrasında evlenip Kanada vatandaşı olmuş.

O telefon konuşmasından sonra bir daha ne aradım ne de sordum. Açıkçası evlendiği için değil ama bana bir msj bile atmadığı için darılmıştım.

yine basladı yazmaya

• Askere gittik geldik.
    Mirc bozulmuş. Ağzı süt kokan veledlerin oyun alanına dönmüştü. Ben de yeni uğrak yeri olarak ICQ yu seçtim.

ICQ daha zor. Belli bir sohbet odası olmadığı için direkt msj atıp sohbet etmek zorundasınız. Bahane güçlü olmalı doğal olarak.
    Onu geç bir de karşıda kini görmüyorsun iyi bir bahane bulup resim istemek ayrı bir dert.

Birkaç yıl ICQ dan kaldırdık. Sanırım 2004 yılıydı. Mesleki bir forumdan tanışıp MSN de yazıştığım kızın biri veda ederken durup dururkenwww.yonja.com yazdı. Bu ne dememe fırsat kalmadan offline oldu. Doğal olarak merak edip girdim. "İŞTE CENNET BU !" dedim bir müddet takıldıktan sonra.

Resim isteme derdi yok. Kendin seçiyorsun. Muhabbet desen yıllarca mirc ve ICQ da piştik, Yonja daha kolay.

Kim icat ettiyse Allah razı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

abazalar iş başında

Evet.

Bence aşk ve kız bölümü açılması gerekli.moku çıktı bu işin iyice.

Kız bölümü açılırsa konu dışına bu kadar insan gelir mi zannediyorsunuz.

• İngilizceyi nasıl öğrenicem(ilkokul 4.sınıfın bildiklerini biliyorum sadece)
    Türk kızlarının nazlarından bıktım.
  • Ben 2 yıldır bu forumda aktif olarak yazışıyorum. Ve genel itibariyle, dikkatimi çeken üyelerin 1-2 yıl önce yazdığı mesajlarının çoğu aynen aklımdadır ve hafızam güçlüdür. Daha geçen sene forumda bazı sebeplerden dolayı ağlayan kişiler, şimdi görüyorum ki forumda aynı nedenle alakalı olarak 180 derece dönerek palavra sıkmaya başlamışlar. Hayır yani burada palavra atıp, 10 kişiden 9'unu kandırınca ne olacak, egonu mu tatmin edeceksin.

Ayrıca seviyeyi her fırsatta düşüren üyeler var, artık bu tip şovmenlerin forumda bulunmasına izin vermeyeceğim.

Bu konunun bu kadar açık durduğu yeter saçma sapan resimler konulmaya başlanmış, kitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.