Şimdi Ara

Yabancı filmlerden çok çabuk sıkılıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler millet yabancı dizi film falan izliyor ben mal gibi survivor izliyorum milletin yanında kültürsuz kaliyorum onlar yabanci dizileri falan konusunca
    Ben de yabanci dizi film izlemek istiyorum ama ilgimi çekmiyor napmaliyim mesela geçen hafta breaking badi izlemeye calistim 1 bolumunu izledim dun estake plan(kaçış planı) actim yarisinda sıkıldım kapattim napmaliyim beyler popcornumu alıp yabanci dizi film izlemek istiyorum zaten tv de smart tv internete giriyor lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleme

• Kitap oku

• Neye merakın varsa onunla ilgili dizi ve ya filmlere yönel. Dram sevemeye bilirsin ve ya hapis temalı diziler ilgilini çekemeye bilir. Normal bir şey bu

• herkes izliyo diye sen de mi izlemek zorundasın?
  • Baslangic olarak Fight Club, The Godfather 1-2, The Shawhank Redemption, Leon: The Professional ve Benjamin Button yaziyorum sana. Sabah 1, aksam 1 olmak uzere gunde 2 doz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Baslangic olarak Fight Club, The Godfather 1-2, The Shawhank Redemption, Leon: The Professional ve Benjamin Button yaziyorum sana. Sabah 1, aksam 1 olmak uzere gunde 2 doz.

Bana şu filmi izle artik film izlemeyi aliskanlik haline getireceksin diyebilecegin bir film var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu dünya çok sıkıcı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Baslangic olarak Fight Club, The Godfather 1-2, The Shawhank Redemption, Leon: The Professional ve Benjamin Button yaziyorum sana. Sabah 1, aksam 1 olmak uzere gunde 2 doz.

Bana şu filmi izle artik film izlemeyi aliskanlik haline getireceksin diyebilecegin bir film var mi

Demin yazdigim filmlerin hepsi.
    Bunlar film aleminin gelmis gecmis en buyuk efsaneleridir.

Yalniz The Godfather'in sadece 1. ve 2. filmlerini izle, 3.'su zaman kaybi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Mayıs 2016; 12:52:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.