Şimdi Ara

yabancı dil olmadan yurt dışı hayal dimi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim beynimdeki dil zekası bölümü yok gibi bir şey yani hiçbir dile ne yatkınlığım var ne de bi ilgim hatta grammer felan nefret ederim nefret hiç de anlamam yani benim yabancı dil öğrenmem imkansız gibi bir şey

e yurt dışı hayalimiz de vardı ki muhtemelen bu yabancı dil olmadığı için olmayacak

yani imkansız değil mi yabancı dil bilmeden yurt dışı vatandaşı olmak ?

dil öğren çalış vs demeyin cidden kafam hiç almıyor yani içimde dil öğrenmeye karşı gram istek yok gram

• E herhalde yani
    Öğrenme ihtimalin de yoksa otur oturduğun yerde.
    En fazla Azerbaycan'a gidersin veya KKTC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

E herhalde yani
    Öğrenme ihtimalin de yoksa otur oturduğun yerde.
    En fazla Azerbaycan'a gidersin veya KKTC
    BANA GERÇEĞİ SÖYLEME....

BANA YALAN SÖYLE DE MUTLU OLAYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    bi de benim bölümde yurtdışı hayalin varsa yabancı dilin ana dilinden daha iyi olacak çünkü milletin derdini dinleyecen aga her kelimenin her anlamını bilmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    bra akademisyen olmak için yüksek lisansta eşşşşek gibi ingilizce kasmak gerekiyor diye biliyorum ben yani dil olmadan akademisyen felan olmazsın

valla ilk sene baya kpss kasarım 85 felan almak için oldu oldu olmadı bi özelde 3 bin tl ye çalışırım bi de 1+0 ev tutarım tek başıma yaşar giderim artık belki psikolog ünvanı ayağına bi manita felan da atılır eve

• belki evlilik yolu ile gelebilirsin ama mesela Almanya ithal damat ve gelinlerden A1 seviye almanca bilmelerini şart koşuyor. Yani öyle bile olsa belli bir seviyeye kadar öğrenmen gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la otur öğren ağlama fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa gidersin de çok zorluk çekersin hocam kimseyi anlamadan çok sıkıcı olur.
  • yabancı dil olmadan yurt dışı hayal dimi :(

turist olarak gitsen bilem şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.