Şimdi Ara

ya cok acıklı yaaaa :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CaN®

Cin olmadan adam çarpılmaz

http://72.14.221.104/search?q=cache:SjBm4u9iHikJ:www.forumturka.net/forum/archive/index.php/t-2163.html+Onu+ilk+kez+orta+2+de+g%C3%B6rm%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCm.&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a

Yaptığınız ayıp.

Evet çok ayıp olmuş..

Hikaye süper ötesi yani duygusuz Hakan bile duygulandı helal GERÇEK yazarına

Bu arada @can

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Cin olmadan adam çarpılmaz

http://72.14.221.104/search?q=cache:SjBm4u9iHikJ:www.forumturka.net/forum/archive/index.php/t-2163.html+Onu+ilk+kez+orta+2+de+g%C3%B6rm%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCm.&hl=tr&gl=tr&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a

Yaptığınız ayıp.

Aaa bak bu olmadı ama
    Zzzz ne peki o konu oraya acanın bizim bi arkımız olmadıgı ne malum.. Biz bu konuyu yazdık ve tüm herkeze Word Pad dosyası ile attık
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.

• Haha güsel ekleme yapmış Bakırkoy ü bir uçdan bir uca dolaşan
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • Hikayeyi kimin yazdığı pek önemli değil bence... Bazı arkadaşlar copy-paste falan demiş o yüzden diyorum... Ama etik açıdan başkasınız yazdığı bir hikayeyi benim diye yayınlamak pek uygun düşmez. Neyse o kısım pek önemli değil... Hikaye olay açısından hepimizin başına gelebilecek bir şey... Sonunun ölümle bitmesi bence de gerekli... Çünkü şimdi mutlu sonlar pek prim yapmıyor... :) Bir de aşkı doruğa çıkarıp orda bırakmak en iyisi... Yazan her kimse elinde sağlık... Bundan sonraki hikayeler daha da iyi olacaktır!

Yaratıcılığın yoksa en basite kaçar sonunda birini öldürürsün dramatize etmek için bu marifet değil
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Saçmalık çalışmadan boğaziçini kazanıyor vede harçı !!!! çok diye bırakıyor ki konuyla alakalı olmayan bu kısmı çıkarmakta yazıdan bişi eksiltmiyor.

Yaratıcılığın yoksa en basite kaçar sonunda birini öldürürsün dramatize etmek için bu marifet değil
    Ya kardeşim sonuçda emek verdim daha ilk çalışmamız.. Haftaya inş. daha güsel bir yazı hazırlıcam.. Biraz emege saygı ya.. Burda sözüm sana deil.. Copy paste diğenlere.. Ylan sölücek değilim pff
    Necm.Erb.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.