ya ban die düsünüorm ama ban benim bildigim tüm accountu kapatıo yanı hesabı siliolar böle sadece bi karakter acılmıo yani acaba bu sürelimi yoksa artık bi daha hiç giremicekmiyim ?
lütfen bi yardım gercekten eger bi daha giremiceksem bırakcam bu oyunu gercekten bilen biri konussun yalnız cünkü her bilmeyen sallarsa gene burda fikirsiz kalcam bu sürelimi süresiz mi en önemlisi bu ?
yemişsin yeni patchde açılır
Ban yemişsin dostum o karaktere.
banlanmışsın çok önemseme ama emek verdıysen bilmeden, birkaç gün kabullenemıyor ınsan banlandığını.
aaa la o char icin bi hafta gece gündüz calıstım yuh ya la geceleri yatmayıp gittim kastım tek basıma walla off bune yabi haftadır gece gündüz oynuyom hiç basından kalkmadım pcnin sırf item kasıp lwl atlamak icin simdi neden ban yiyoz ne bu adalet altı üstü abysde bi adama ingilizce küfür ettim bu ne yani
quote:
Orjinalden alıntı: Inflictum
yemişsin yeni patchde açılır
nasıl yani acaba acılcak mı gercekten yoksa salladın mı yani nedeni ne bunun anlamadım ki lütfen bi yardımcı olun bu gecici bi durummu yoksa kalıcımı ?
mykol a gir niçin ban yemışssın bir bak sanırım ban yedığın süreden itibaren 30 gün beklıyceksın charının açılmasını. ID blocsa eğer bişans 30 gün sonra açılması .
beyler bnmn bi charımdada var aynı sorun ama mykolda belirtilmior
BaN yemişsin yakında tum acc bloKe olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme