Şimdi Ara

YA BEYLER BAKIN ICE AGE ILE ILGILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BENDE PRE YOK AMA TİCKET ATABILIRMIYIM VE TICKETIMIN SEBEBI BANKAMDA 780M WARDI OYUNA GIRDIM......

• heee?
  • oyuna girdin daha sonra nooldu? Merak ettim şimdi

at belki cvp gelir....
  • ee 780m vardı oyuna girdim. param gitmiş mi dicen. eğer öle bişeyse sana 780m verceklerini düşünmüyorsun herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: :JaguaR:

ee 780m vardı oyuna girdim. param gitmiş mi dicen. eğer öle bişeyse sana 780m verceklerini düşünmüyorsun herhalde

Aynen O Zaman Adalar Atar Maıl Benım Bankada Gb Doluydu Ne Oldu Der Bende Sanmıorum Verceklerını
  • quote:

ee 780m vardı oyuna girdim. param gitmiş mi dicen. eğer öle bişeyse sana 780m verceklerini düşünmüyorsun herhalde

başka ne için buraya topic açabilirkisöylemeye dili varmıyor adamın ticket çözüm ifade etmez.k2 den gelen cevap özetle şu olur(parana ne oldu bilemeyız bizi baglamaz gittiyse gitti)
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

başka ne için buraya topic açabilirkisöylemeye dili varmıyor adamın ticket çözüm ifade etmez.k2 den gelen cevap özetle şu olur(parana ne oldu bilemeyız bizi baglamaz gittiyse gitti)

+1905 ole olsa mıllet paraya para demezdı at bı tıcket gelsın paralar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi quote nin içine msj ınız nie yazıosunuz ya
    yani böle oluor
    quote:

arkadaşlar md +3 görevi sınırsız olmuş
    Bi forumda böle yazıodu ya

sanki 2 cümleyide alıntı yaptığınız adam sölemiş gibi oluo biraz dikkat
  • gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus2002

gitti

• ya bıde ark knıght oynamıodu yenı yukledı 1484 den sonra ftp alıo napmalıyız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.