YA BENDE PRE YOK AMA TİCKET ATABILIRMIYIM VE TICKETIMIN SEBEBI BANKAMDA 780M WARDI OYUNA GIRDIM......
heee?
oyuna girdin daha sonra nooldu? Merak ettim şimdi
at belki cvp gelir....
ee 780m vardı oyuna girdim. param gitmiş mi dicen. eğer öle bişeyse sana 780m verceklerini düşünmüyorsun herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: :JaguaR:
ee 780m vardı oyuna girdim. param gitmiş mi dicen. eğer öle bişeyse sana 780m verceklerini düşünmüyorsun herhalde
Aynen O Zaman Adalar Atar Maıl Benım Bankada Gb Doluydu Ne Oldu Der Bende Sanmıorum Verceklerını
quote:
başka ne için buraya topic açabilirkisöylemeye dili varmıyor adamın ticket çözüm ifade etmez.k2 den gelen cevap özetle şu olur(parana ne oldu bilemeyız bizi baglamaz gittiyse gitti)
quote:
Orjinalden alıntı: peka
quote:
başka ne için buraya topic açabilirkisöylemeye dili varmıyor adamın ticket çözüm ifade etmez.k2 den gelen cevap özetle şu olur(parana ne oldu bilemeyız bizi baglamaz gittiyse gitti)
+1905 ole olsa mıllet paraya para demezdı at bı tıcket gelsın paralar