Şimdi Ara

Ya ben neden kitap okumayı sevmıyorum:(?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: popcorn

ya alla alla burda avatarı olmayana ne bu mualeme ben istemiom belkı böle hosuma gidio

Bilmem artık. Konu başlığından kopmadan düşünürsek, bir kitabın bile ön yüzünde resim vardır.Kitap hakkında bir izlenim yaratır.
    O yüzden bence hemen bir avatar ve janjanlı bir imza edin.

• ben şimdi gidip armut resmi filan koysam benım hakkımda ne izlenımın olcak yada guzel bı kız hangısıne ınancan
  • quote:

ben şimdi gidip armut resmi filan koysam benım hakkımda ne izlenımın olcak yada guzel bı kız hangısıne ınancan

Valla armut resminden ne anlayacağımı bilmiyorum ama bu cevaptan sonra senin hakkında "kız olduğunu belirtmek istiyor" izlenimine kapılabilirim.
  • kız oldumu belırtmek felan ıstıorum degıl gıdıpte ölesıne sectıgım bı resımden mı hakkımda izlenım edınceksınız
  • quote:

gıdıpte ölesıne sectıgım bı resımden mı hakkımda izlenım edınceksınız

Elbette...Yazıdan neler neler çıkartıyorum ki avatardan neler çıkmaz...

bkz:http://resim.donanimhaber.com/m_9042064/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

gıdıpte ölesıne sectıgım bı resımden mı hakkımda izlenım edınceksınız

Elbette...Yazıdan neler neler çıkartıyorum ki avatardan neler çıkmaz...

bkz:http://resim.donanimhaber.com/m_9042064/tm.htm

merak ettim benim avatardan bişey çıkartabilir misin acaba?

• al avatarıma bi ara bunu koycaktım ama olmadı

Ya ben neden kitap okumayı sevmıyorum:(??

ne ızlenım edıncen sımdı benden cok merak ettım bak

gif ama oynamıo ala ala https://store.donanimhaber.com/c9/a1/b5/c9a1b5d32e0daaf0f304fe021a7bb49f.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popcorn -- 16 Eylül 2006; 15:22:50 >
  • quote:

al avatarıma bi ara bunu koycaktım ama olmadı

gif ama oynamıo ala ala https://store.donanimhaber.com/c9/a1/b5/c9a1b5d32e0daaf0f304fe021a7bb49f.png

SAnırım daha yaptığın bir şey seni sonradan pişman etmiş.Üzülmüşsün.İnsanların yüzüne bakmak istemiyorsun...
    Başın da hafif öne eğik.SAnırım düşüncelisin.Bir şeylere karar vermek istiyor gibisin.Bir tutanak, dayanak arıyor olabilirsin.Kalp atışlarının hızlandığını düşünüyorum.SAnırım yan taraftaki ağaca dayanmak istemişsin ama buna dermanın kalmamış.

Kalanını sonra atayım...Post kasma babında.

• konuyu saptırmayın,kitap okumak diyorduk,zor iş,meşakatli iş,bi kere de okumak için yüklenmemek lazım,10 sayfa okursun,ertesi hafta bakmışsın bir oturuşta 50 sayfa okuyorsun,gelecek ay aldın mı bitirmeden bırakmıyorsun,yani azar azar başlamak ve devam ettirmek gerekir

Strange,post kasmak için yine yanlış yeri seçmişsin
  • konu gerçekten dağılmış ama bir son noktayı koyalım...

şunu bilin ki kitap da sizi sevmiyor. ayrıca şunlarda bilinmeli insan her istediğini yapmalı mı? tabii ki hayır. bizler sadece kendi isteklerimize göre hareket edersek kaybedenlere dahil oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -2007º_ -- 15 Eylül 2006; 16:38:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

al avatarıma bi ara bunu koycaktım ama olmadı

SAnırım daha yaptığın bir şey seni sonradan pişman etmiş.Üzülmüşsün.İnsanların yüzüne bakmak istemiyorsun...
    Başın da hafif öne eğik.SAnırım düşüncelisin.Bir şeylere karar vermek istiyor gibisin.Bir tutanak, dayanak arıyor olabilirsin.Kalp atışlarının hızlandığını düşünüyorum.SAnırım yan taraftaki ağaca dayanmak istemişsin ama buna dermanın kalmamış.

Kalanını sonra atayım...Post kasma babında.

ben de yorum istedim bi de bana post kasarsan..pardon yorum yaparsan

• quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil
    ben de yorum istedim bi de bana post kasarsan..pardon yorum yaparsan

İşin tadı kaçıyor arkadaşlar...Başka bir topicte falan yaparım.."Gereksiz mesajlar" bölümünde...
  • alakası yok

neyse konudan uzaklasıldı harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popcorn -- 16 Eylül 2006; 15:47:35 >
  • höyt

ortalığı karıştırmayın gidin kitap okuyun

• bence kitap okumayı zorunlu bir hale getirmemek lazım."yaw millet amma okuyo bende bitane alsamda okusam " diye kitap alınmamalı. bide ilgi alanı önemli. bence herkez kitap okuyabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

çok basit bir çözümü var ..................

şimdi evden çıkıp en yakın kitabçıya koşuyorsunuz ve ŞEKER PORTAKALI isimli kitabı alıyorsunuz

kitab 200 küsür sayfa kendinizi zorlayıp ilk sayfasını açıyorsunuz ve bir bakmışsınız bir solukta 200 sf lik kitab bitmiş

ve bu andan sonra başka başka kitablar okumak isiticeksinizzz

bendede aynı sorun vardı ablam bu kitabı verdi tabi bende okumadan attım bir köşeye sonra evde yapacak bir şey bulamadım kitabı gördüm bir bakiyim dedim bir baktım 2 saat içinde hepsini okudum ve o günden sonra durmaksızın okuyorum

daha sonra okumamı hızlandırmak için HIZLI OKUMA - mustafa ruşen adlı kitabı aldım artık dakikada 400 kelimeden fazla okumya başladım

doymadım devamlı kitab okuyasım geliyordu sonra hayata olumlu bakmak için % 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ adlı kitabı aldım ve okumak daha keyifli geldi bana

gidin ve şeker portakalı isimli kiatabı alın daha sonra eminimki okumak isticeksiniz

sincerely yours...

demeden geçemeyecegim bugun bi arkadaşımla bu konuyu konuştuk kitap okumasını sevmem bu aralarda tek bi kitap çeşidi okumak istedigimi ama onuda alıp şuan için başlamadıgımı söyledim hep aynı tarz okuma bogulursun dedi ardından " ŞEKER PORTAKALI " kitaptan bassetti ve oda bunu okuyarak sevdigini söyledi bu saattede burda gördüm merak ettim en yakın zamanda edincem bakalım :)

iyi geceler.

• alışkanlık haline getirmen lazım kitap okumayı bence
    yavaş yavaş kitap okumayı dene alışırsın zamanla
  • quote:

Orjinalden alıntı: hlya_pink

alışkanlık haline getirmen lazım kitap okumayı bence
    yavaş yavaş kitap okumayı dene alışırsın zamanla

• kısa hikayelerle başla... okuduğun kitabı kimseye verme (genelde geri alamıyorsun)...kimseden okumak için kitap alma alırsan da geri verme....korsan kesinlikle okuma kitaptan soğursun...kitapçıya git ilgini çeken bir konu kesin vardır sen zaten okuyacağın kitabı hissedersin...kapağına bak,arkasını oku, iç sayfalarını aç kokla , konsantrasyon bozukluğun varsa iri puntolu kitapları tecih et...kitaba hoyrat davranma sen okuduktan sonra hiç okunmamış gibi bırak...bitirince iç kapağına okuduğun tarihi ve parafını at hatta küçük bir not yazabilirsin...kitabı hızlı okuma o kadar para verdin tadını çıkar fastfood a çevirme sindirerek oku hatta altını çiz dip notlar al...bitirdikten sonra kitaplığının baş köşesine koy...(zaten sen artık o kitabı veremezsin kimseye ve hemen onun yanına en kısa sürede yenisini koymak için sabırsızlanırsın) tarih kitapları okumanı tavsiye ederim kurgular olağanüstülükte gerçek hikayelerin yanına yaklaşamaz...bunlar işe yararmı dersen bende yaradı....

• Okumak acaip bir dünya herseyi sen kendin hayal edersin bu bile kitap okumak icin yeterli bir sebeb diger faydalarına girmiyorum bile

Jasmin yavas yavas bence kendini okumaya alıstır zaten sonrası gelir istesende kendine engel olamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Kasım 2006; 2:59:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.