Şimdi Ara

YA 2016 GİBİ Bİ ŞOK YAŞAMAYIZ DİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DELİRİCEM

• her şey olabilir usta bekleyip görücez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şok 2016 da ygs de oldu lysde anormal birşey gerçekleşmedi beklendiği gibi geldi herkesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

şok 2016 da ygs de oldu lysde anormal birşey gerçekleşmedi beklendiği gibi geldi herkesin

Ha benim kırık obpydi ondan olabilir 100kdan 130 lara düşmüştüm ağodsıfdaosg
  • 2014 gibi gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

2016 sonucunuza sasirdiniz mi? Ben hic sasirmamistim hem ygsde 2014e gore 3kyken 10k olurum sunav kolaydi demistim. 7k oldum. Lysde de farkli bir sey olmadi. Tahmin konusunda baya kotusunuz demek ki

Hocam bu sene hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan senin fikirleri önemsiyorum sen ne dusunıyorsun 2017 için yanı ne gelir sence, 14-16 demezsin bence :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya 2016nın ygssi nasilsa lyssi de oyle gelmedi mi? bu sene de oyle olacak bence kendine has bi sekilde

• Bu sene sistem çok farklı açık uçlu sorular matematiğin 80 soru olması geo mat katsayısı eşitlenmesi ve lys1 ile ygs mat zorluğu bunlar apayrı sıralamalar getirecek.

En iyisi 4 gün bekleyip görmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Bu sene sistem çok farklı açık uçlu sorular matematiğin 80 soru olması geo mat katsayısı eşitlenmesi ve lys1 ile ygs mat zorluğu bunlar apayrı sıralamalar getirecek.

En iyisi 4 gün bekleyip görmek.

Hocam apayrı derken avantaj olarak mı diyorsunuz?
  • Ben kendi aralığım için 5-20 k da avantaj olarak görüyorum.

İlk 2 k için bir şey diyemiyeceğim ama sıralamalar bu sene hiç bir seneye benzemiyecek gibi.

• Gecen yil sok degildi az cok tecrubesi olan akli calisan herkes siralamalarin dusecegini bilirdi. O sok biraz netlerin yanlis hesaplanmasindan. Bizim sinif toptan 450 falan bekliyordu ustune 5k. Sonra herkes 18-20. Gercekten 450 yapan 6-7-8 yapardi. Yani o sok biraz kisilerin kendi abartmasiyla yuzlesmesinden oluyor

• Herkes ösym başkanı forumda. Herkes kesinliklerle konuşuyor. 2016 dan kötü gelirse ne yapacaksınız ösym 'ye davamı açacaksınız. Ayrıca birilerine ne yapmışım böyle 1 aydır inliyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.