Şimdi Ara

Y570 Fps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önerildiği gibi throttlestop yükledim ve çalıştırıyorum fakat bir türlü ANLIK fps düşüşlerini engelleyemiyorum. ULTRAda da oynasam en düşük özelliklere de getirsem 190 olan fps'nin anlık olarak 30 a düştüğünü görüyorum. Bu da tabiiki takılmalara sebep oluyor. Ekran kartı driver'ım güncel. Yardımlarınızı bekliyorum. Denediğim oyun WORLD OF WARCRAFT.

• Şarjdan kaynaklı donma yaşadığımı farkettim. Prize takılı değilken güzelce oynuyorum donma yok. Prize takınca voltaj dalgalanmasından dolayı donmalar yaşıyorum. Topraklı priz alsam sizce sorun çözülür mü nasıl bir şey önerirsiniz?
  • topraklı prizin yokmu makineyi bile yakabilirsin bunları yaşaman normal fps düşüşleri batarya kullanırkenmi oluyor güç seçeneklerinden oyundayken performans modunda kullanman gerekir seninki güç tasarruf modunda olabilir ve fps oyunun farklı karelerinde düşüş ve artışlara az çok neden olur ama bukadar değil donma yaşanıyorsa güç yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Kasım 2011; 18:10:07 >
  • @the lost hemen bir olaya el atıver y570 neticede
  • High performansta sorun o değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

topraklı prizin yokmu makineyi bile yakabilirsin bunları yaşaman normal fps düşüşleri batarya kullanırkenmi oluyor güç seçeneklerinden oyundayken performans modunda kullanman gerekir seninki güç tasarruf modunda olabilir ve fps oyunun farklı karelerinde düşüş ve artışlara az çok neden olur ama bukadar değil donma yaşanıyorsa güç yeterli değil.

Topraklı priz ile normal prizi nasıl ayırtedebilirim? Priz takılıykende takılı değilkende high performans.
  • topraklı prizlerde fişi taktığın yerde demir mandallar vardır prizin elektrik devresindeki topraklamayı harekete geçirmek için bundan anlayabilirsin. burdab resme bakabilirsinhttp://www.msxlabs.org/forum/elektrik-elektronik/201722-toprakli-priz-montaji.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Kasım 2011; 20:09:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • topraklı priz bendeki de anladığım kadarı ile zaten 3 yıldır bu evdeyim diğer laptop bozulmadı :) Nedir bu priz sorunu arkadaş ya... Başka bi yerde gördüm voltaj dalgalanmasından dolayı falan diyenlerde var..
  • aynı sorun bende de var, Türkiye'deki prizlerin çoğunda elektrik dalgalanması varmış, topraklama ile alakası var mıdır bilmiyorum ama ups(kesintisiz güç kaynağı) denilen makine işe yarabilirmiş. bu makinenin fiyatı da 100 liradan başlıyo. asıl ilginç olan şey ise son teknoloji bir üründe böyle bir sorunun olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozt -- 24 Kasım 2011; 22:43:49 >
  • Aynı sorun bendede var normal oyun oynuyorum 30 saniye kadar sonra ani bi kasma ve yine normal buna çözüm yok mu :(
  • Bu konudan bende muzdaripim. Varmı çözüm geliştiren bulan?
  • up
  • Aynı durum bende de var ve bildiğim kadarıyla bi çözümü yok. Ama energy management tan yüksek performans ve ayarlardan pil sağlığı modunda prizdeyken biraz azalıyor gibi.
  • ekran parlaklığını düşürdüm düzeldi bende o sorun (en düşük yaptım)
  • tamamen elektrik gücü ile ilgili olduğuna kanaat getirdim arkadaşlar, ekran ışığını azaltmak ve özellikle wireless düğmeden kapatmak etkili oluyor.başka güç kullanımını düşürecek ve ekran kartına güç verecek bir seçenek varsa onuda uygulayim çünkü bu 2 uygulama baya etkiledi...
  • Arkadaşlar benimde fps sorunum var. Ekran kartı en günceli ama yinede düşük fps alıyorum. Need for speed The run ilk giriş30 fps ile başlıyorum yarışa başlayınca 26 fps oluyor sonra oynadıkça 11'e kadar iniyor buna bir çözüm bulabilen var mı ?
  • dahili kartı kullanıyordur büyük ihtimalle harici kartta bu düşüşü yapmaz
  • quote:

dahili kartı kullanıyordur büyük ihtimalle harici kartta bu düşüşü yapmaz

harici kartı kullanıyorum ama bu düşüşü yaşıyorum çok sinir bozucu bir şey donanımsal bir problem olabilir mi acaba ?
  • donanımsal değildir sürücüyü program ekle kaldırdan tam olarak kaldırıp tekrar kurarmısın.
  • quote:

donanımsal değildir sürücüyü program ekle kaldırdan tam olarak kaldırıp tekrar kurarmısın.

Kaldırdım tekrar kurdum. Need for speed the run'ı açtım ilk başlarda 30 fps sabitti çok iyidi oyun gayet akıcıdı ama sonra yavaş yavaş düşmeye başladı fps ve en son 15'e kadaar geldi bende çıktım. Acaba ısınmadan kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.