Şimdi Ara

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.618
Cevap
20
Favori
1.197.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok güzel fotolar. bende ekleyecektimde sürekli hata veriyor yüklerken. birazdan düzelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen
    ben kontürlü hat kullanıyorum.artısı eksisi ne olur yazarsanız sevinirim.birde telefonda harita gösterirken resim koyabilirmisiniz.kolay gelsin.

şebeke tabalı olan özelliği kaldırıyoruz abi. yani ne olursa olsun GPS uydularını kullanmasını sağlıyoruzki kontörümüz gitmiyor yada faturalı hatsa ücrete tabi olmuyor. onunda ayarları var.

şurada bağlantıda kontör gitmesin diye yazmış reis arkadaş;

http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/gps-e-baglanirken-kontor-dusme-durumu-t273.html

S60v3 FP1'ler: (N95, N95 8GB, N82 vs)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    (Ne olur ne olmaz)* Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim noktaları bölümüne gelin. Varsayılan bağlantı isminizi (Turkcell Internet) kısaltın. bkz. Turkcell Int.
    Uygulama açılırken yine size bağlantı noktası tanımlamanızı ister. Tanımlamazsanız şebekeye bağlanmaz, kontör de düşmez.

bu ayarlara bakar yaparsanız ücretsiz kullanabilirsiniz

çok bilgilendirici oldu.sağolun.sağlıklı kalın.

• quote:

quote:

quote:

ben kontürlü hat kullanıyorum.artısı eksisi ne olur yazarsanız sevinirim.birde telefonda harita gösterirken resim koyabilirmisiniz.kolay gelsin.

şebeke tabalı olan özelliği kaldırıyoruz abi. yani ne olursa olsun GPS uydularını kullanmasını sağlıyoruzki kontörümüz gitmiyor yada faturalı hatsa ücrete tabi olmuyor. onunda ayarları var.

şurada bağlantıda kontör gitmesin diye yazmış reis arkadaş;

http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/gps-e-baglanirken-kontor-dusme-durumu-t273.html

S60v3 FP1'ler: (N95, N95 8GB, N82 vs)
    Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    (Ne olur ne olmaz)* Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Bağlantı -> Erişim noktaları bölümüne gelin. Varsayılan bağlantı isminizi (Turkcell Internet) kısaltın. bkz. Turkcell Int.
    Uygulama açılırken yine size bağlantı noktası tanımlamanızı ister. Tanımlamazsanız şebekeye bağlanmaz, kontör de düşmez.

bu ayarlara bakar yaparsanız ücretsiz kullanabilirsiniz

çok bilgilendirici oldu.sağolun.sağlıklı kalın.

rica ederim

sağlıcakla kalın

• quote:

zooplankton

çok güzel fotolar. bende ekleyecektimde sürekli hata veriyor yüklerken. birazdan düzelir sanırım.

hocam daha devamı var ama forumu meşgul etmek istemedim.ayrıca bende yüklerken sıkıntı yaşıyorum hele bu resimlerin boyutunu küçültmek öldürüyor beni.kolay bir yolu varsa dinlemeye hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zooplankton

quote:

zooplankton

hocam daha devamı var ama forumu meşgul etmek istemedim.ayrıca bende yüklerken sıkıntı yaşıyorum hele bu resimlerin boyutunu küçültmek öldürüyor beni.kolay bir yolu varsa dinlemeye hazırım

googleye resim upload yazarsan bir çok site çıkar. oralardan birine upload edersin boyutu değiştirmeden sonra [simage]çıkan kodu yapıştır[/simage] bu işlermi yaparsın. o şekilde daha iyi oluyor. yoksa bu siteye hiç uğraşma

• quote:

quote:

zooplankton

vso foto imageyi indir kur çok küçük çok harika bir program.lisanslısı ebayde var.birine getirteceğim.kuruyorsunuz çoklu resim boyutlandırma var.
  • mesajı yazdıktan sonra resim çekip gönderiyorum.

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 22 Mart 2010; 22:59:45 >
  • cevaplar için teşekkür ederim.benim için en iyisi yine imageshack.us sitesini kullanmaya devam etmek.gerçi onada bir giriyorum bir giremiyorum.
  • quote:

asıl favori connectimi bulamadım ama olsun şenensin buralar

Bugünde birkaç ay önce aldığım nokia N95 telefona gps yükledim son güncel. birtanede 20TL ye araç içi telefon tutacağı aldım yapıştırdım ön cama açtım gps i süpper iş görüyor valla ya. 300-400TL vermekten kurtuldum hemde

Uğur bu resmi görür görmez aklımdan sen geçtin biliyormusun dedim işte bizim Uğurun oyuncakları hemde tam aradıklarından

• quote:

cevaplar için teşekkür ederim.benim için en iyisi yine imageshack.us sitesini kullanmaya devam etmek.gerçi onada bir giriyorum bir giremiyorum.

Aynen bende hep onu kullanırdımda, son zamanlar bir açılıyor bir açılmıyor bende farklı yerler bulmaya bakıyorum.

Bir yer buldum ekledimde avatar boyutuna getirdi fotoları
  • quote:

cevaplar için teşekkür ederim.benim için en iyisi yine imageshack.us sitesini kullanmaya devam etmek.gerçi onada bir giriyorum bir giremiyorum.

Bende uzun yıllardır onu kullanıyorum ama bu aralar bazen açılmıyor o zamanlardahttp://www.hizliresim.com/ kullanıyorum buda güzel ve basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Ne zaman olur bilmiyorum ama ilerleyen günlerde dizelle benzin aynı fiyatta olcak hatta mazot fiyatları benzinide geçicek...

Uğur söylemişti dersin

Bulgarsitan'da öyle olduğu söyleniyor.

Mehmet abi sana bahsettiğim ve daha önce bir kısmını bizim sayfamızda yayınladığım bana ait kurşunkalem çizimlerim konuyu dağıtmayalım tabi ama

istedim ki hafif ticari diye geçen sınıfraki insanlarda sosyal bir yapıya sahip ve psikososyal yapıları ile güçlü bir karaktere sahiptir.

pisayada oluşturulmak istenen sürücü kimliği ile alakalı değil.

resimler şahsım tarafından 50 cm 35 cm ve A 4 boyutlu kağıda ve keçeli kalem renkli kalem ve boya kalemleri kullanılarak yapıldı.

bir çoğu özgün ve orjinalleri bendedir bir kısmıda başka resimlere bakılarak yapıldı.

kopyalama tekniği sadece göz ile orantılama dır başka bir işlem uygulanmadı ve bir çoğu 1996 yılına aittir iyi seyirler umarım hoşunuza gider

• Arkadaşlar resimler niye çıkmadı bu sayfada durun bakayım tekrar deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Uğur bu resmi görür görmez aklımdan sen geçtin biliyormusun dedim işte bizim Uğurun oyuncakları hemde tam aradıklarından

Bunlar 18 inç gökhan abi benım 75'lik connect'imi çok fazla yorar ve performansında düşüş yapar + yakıtıda 1 lt cıvarında artar(performanlı kullanımda) birde ben köy yollarında aracı genelde kullanıyorum yazında 500-600 kg cıvarında yük koyuyorum o nedenle benım araca en üygün en fazla 17 inç.

Ayrıca ben bu tarz çok kollu jantları sevmiyorum 5 kollu olcak

• Arkadaşlar ben resimlerime devam edeyim bari.

• bu resim Mehmet abiye gelsin

•  ██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██

• Uğur bu resimde sana gelsin

• sayın Hezerfen bu resmide size atfediyorum

• XAPOX sevgili apo bu da senin için

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.