Şimdi Ara

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.618
Cevap
20
Favori
1.246.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enrique

herkese slmlar, arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim.41 sayfayı okumaya pek vaktim yok kusuruma bakmayın. babam hafif ticari tipinde 0 araç almak istiyor, galerileri geziyoruz bende netten araştırıyorum elimden geldiği kadar. fiorino,doblo ve connect e baktık, fiorinonun motor seçeneği sabit 75bg olan, daha güçlü bişey arıyorduk, yeni doblonun tipi hiç hoşumuza gitmedi, connect içine binince daha kaliteli durdu sanki(şahsi fikrim) ama rakiplerine göre yakıt tüketiminin biraz fazla olduğu söylendi ve alınacaksa 110 luk alınması tavsiye edildi. yeni berlingo tip olarak en çok hoşuma gideni oldu ama babamın kafası citroene yatmıyor ne dediysem yok diyor :( kango nasıldır tavsiye edermisiniz veya o fiyat seviyesinde başka bir hafif ticari,siz ne dersiniz? teşekkürler.

slm hoş geldınız mekanımıza beyfendı isminizi bagışlarsanızsa ısmınızle hıtap ederım...

benım görüşüm fıorınoya bulaşmayın komşumda var ve memnunda degil çekişinden tut sallamasına kadar.

connect önerırım ama babanız kullancak tahmınen yuk atmıyıcak buda demektır amartısörlu bir ticari tercihiniz olmalıdır . malum connect makaslı

doblonun evet tipi çok kötü hatta bana göre berbattır .

kangoo iyi güzel arabadır ama onunda tipi bana göre berbat he illa berbat bir araba(dış tasarım olarak) alıcak olucaksanızsa doblo derım ben .

benım tavsıyem sıze : 92lık 215 tabanlı çelık jantlı berlıngo yada 110luk tepee derım

umarım yardımcı olmuşsunuzdur

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: msitoz

bu arada haftasonu yeni dobloyu tekrar ve tekrar inceledim.
    fiyatı (1.6 105 baz donanımı )34bin . premio olursada 37.5 gibi oluyor dendi.
    şimdi anlıyorumki citroenin fiyatını neden geri çektiğini.
    tamamen dobloya misilleme yapmışlar. insanlar doblo alacağına berlingo alsınlar diye heralde?

şuan 92lık berlıngo 32750tl jant hariç

dobloyla rekabet için fiyatlar düştü bunu avcardakı arkadaşlarımda söyledı bana ve satışta tepeeyi solladıkda dedı.

jantlarda bence doblo için 16 olmuştur ama 215taban fark var yanı .

keske arka cam elektırıgınıde espyide 6viteside koysalar kasyı elleemesınler .

benım korktugum nedir biliyormusunuz

malum ortada pejo cıtroen fıat ortaklıgı var (nemo,bipper,fıorıno) ve (jumper,ducato,boxer)

şimdi (tepee,berlıngo,doblo) birleşmesi mumkun degılde birleşirse yandıkki ne yandık dobloyu çizen bizim araçlarada el atarsa yandık vururum onu

• hoşbulduk,adım kaan. bana kalsa berlingoyu havada kapacam ama babamın fikrini değiştiremedim birtürlü.yeni kangoo netteki resimlerde fena durmuyor gibi ama yarın bakacam artık 105BG olanına.

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

ben japoncuyum gökhan abi her daım bınek araba alıcak olsam ılk tercıhım hep japondur

kankalıgımızın ebedı resmınde senın topicın sık kullanılanlar arasına eklememımı kastettın abi

kıskanmaz nede olsa ugradıgı yok artık kiiacı o

Aynen Aziz doğrudur.

diyorum tavan barı olayını anladınmı sence makul bir planmı ne dersin bakalım.

abi bence yanaşmazlar ben yarın avcarı arar senı bılgılendırıcegım satıştakı arkadaşlardan rıca ederım olmazsa ama berlıngoda pek tavan barsız yok bılıyorsun

çünkü mecburi gibi bişey tüm 92ve110luklarda var her daım ama illa bi müşteri istemezse oda binde bir olur bence .

geçen bayıye gittigimde görmüştüm bitane kar otoda bu ne iş burda dedıgımde müşteri 110luk aldı ver 50,100tlnin davasını yaptı bizde nerden keserız ederız dedık

tavan barını söktuk 750tl dedı alıyormusun dedım yok var bende ver 600 verıyım sana daha çizik yok 150 tl kar edersın almadı gerçi bende espiri anlamında söyledım

ben peugeotdakı arkadşlar varmı bakıyım varsa yarın arar bilgilendiririm ama bize vermezler aksesuar bölumune koyup 600,700tl arası okuturlar

ginede senın için denıyım şansımı

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique

hoşbulduk,adım kaan. bana kalsa berlingoyu havada kapacam ama babamın fikrini değiştiremedim birtürlü.yeni kangoo netteki resimlerde fena durmuyor gibi ama yarın bakacam artık 105BG olanına.

bakın ve bilgileride paylaşınız bizimle resımde çekebilirsenızse çünkü takıp edenımız çok bu başlıgı almayı düşünen arkadaşlarada yardımcı olursunuz...

bence sızınde aklınızda varsa kaan bey berlıngo mutlaka sokun bi cıtroen bayısıne babanızı o dış tasarımın cezbedemıyıcegı kişi tanımam

babanız bayrakları çeker alır berlıngo siz gösterin .

edit: ama tabi cıtroende araba bulursanızsa şuan ist de nerdeyse hiçbir bayıde yok 92ve 110luklar çünkü ben bugun mersadaydım orda sadece fotolarını çektıgım 75lık

vardı dedım başka bayılerde varmı ben ıstersem getittirimisiniz gibisinden oda ist de %95 bayıde araç yok dedı

• quote:

Orijinalden alıntı: msitoz

şimdi citroen o jantları bizlere satma imkanı sunuyormu.
    yani 650tl verince bana o jantları verecekler mi?
    merakım budur.

abi bunun içinde detaylı bılgıyı yarın sorup haberdar ederım senı burda açıklarım sana.

kendi taktıkları jant var ama onlar cms bunun gibi şık degil onlarda 600tl ama bunu takıyolarmı sorarım 15lık takıyolarsa ıyı

██xXx DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI xXx██

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Benden sana gelsin aziz, oyuncaklarda bile orjinalı sevmem farklı olcak

eyvallah kardeşım benım köpek balıgı degilmi bu müthiş beyaz süper.

bu arada bugun eresınler oto ford bayıyede gittim 2,el bakmak için ordan plazayada geçtim hazır gelmişken tek bir tane bile ford connect yoktu ne açık ne kapalı kasa

önümüzdeki ay dedı onlarda

• quote:

Uğur desene yandık,ama sorun değil bizim aracın orjinal arka ve yan perdeleri satılıyor onlardan aldıkmı tamamdır valla.

cama birebir uyumlu.

Film diyoruz daha güzel görünür diyoruz aç kapa uğraşmazsın diyoruz ama sen hala perde diyorsun yaa

benım tavsıyem sıze : 92lık 215 tabanlı çelık jantlı berlıngo yada 110luk tepee derım

aziz 31.000 tl diyor en fazla arkadaş o fiyatta berlingo varda bizimmi haberimizmi yok

Bu arada kendi adıma bi hesap yaptim connect yerine tepee veya berlingo alsam alışta ödiycem fiyat farkını connet'le senin araca göre ortalam 1 lt fazla yaktıgım mazotla ortalama 3 yılda anca kapatırım

Aracın yakıtının bana göre önemli olması için 1 ayda enaz 2 depo bitirmek lazımki bütcenizi etkilemesin diye birazdaha az yakana araca yönelme istegi olsun, cebinde 30 tl olsa ne olur olmasa ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 15 Nisan 2010; 9:16:52 >

• quote:

quote:

bu arada bugun eresınler oto ford bayıyede gittim 2,el bakmak için ordan plazayada geçtim hazır gelmişken tek bir tane bile ford connect yoktu ne açık ne kapalı kasa

Benım bilgisayar masasında 6-7 tane var böyle araç hepsindede ufak değişiklikler yapmışım içindeki dedaylar dahil gelen cocuklar hasta kalıyor

Connect'ler genelde yok satar aziz özellikle bazı model ve renkleri ala bilmek için sıraya girmek bile gerekebiliyor

• quote:

quote:

Uğur desene yandık,ama sorun değil bizim aracın orjinal arka ve yan perdeleri satılıyor onlardan aldıkmı tamamdır valla.

cama birebir uyumlu.

Film diyoruz daha güzel görünür diyoruz aç kapa uğraşmazsın diyoruz ama sen hala perde diyorsun yaa

aynen ugur artık bu baskıya dayanamaz takar flım umarım.

gökhan abi bu araç türkiyede ve berlıngo avrupayi koltuklar berlıngo yavaş yavaş avrupadakı tum özellıklerı getircek gibi .

spor koltuk

• quote:

quote:

aziz 31.000 tl diyor en fazla arkadaş o fiyatta berlingo varda bizimmi haberimizmi yok

Bu arada kendi adıma bi hesap yaptim connect yerine tepee veya berlingo alsam alışta ödiycem fiyat farkını connet'le senin araca göre ortalam 1 lt fazla yaktıgım mazotla ortalama 3 yılda anca kapatırım

Aracın yakıtının bana göre önemli olması için 1 ayda enaz 2 depo bitirmek lazımki bütcenizi etkilemesin diye birazdaha az yakana araca yönelme istegi olsun, cebinde 30 tl olsa ne olur olmasa ne olur

ben görmemiştim max. 31 dedıgını ugur

aracından memnunmusun evet bence hiç degişime gitme hesap yapıpta kafanı yorma

bildigin aractan şaşma benım gibi 2002den berı süreklı berlıngo

• quote:

Maddi yönden bi sorun olmazsa ve binek araç almazsak(uzunca bi süre almayız gibi köyde sorun çıkartıyor)
    Bu sınıfta connect'ten vazgeçmem
    Bi üst sınıftada transporter

quote:

quote:

Benım bilgisayar masasında 6-7 tane var böyle araç hepsindede ufak değişiklikler yapmışım içindeki dedaylar dahil gelen cocuklar hasta kalıyor

Connect'ler genelde yok satar aziz özellikle bazı model ve renkleri ala bilmek için sıraya girmek bile gerekebiliyor

hiç bu tür oyuncaklara ilgim olmadı :):)...

berlıngodada bu durum böyle belkı bılıyosundur ben bu rengi tam 40 gün bekledım hem renk hem 2010 olması için 2009da istesek bu renk yoktu zaten

şuan berlıngonun en çok satan 2 renginden birisi zaten

• quote:

quote:

Maddi yönden bi sorun olmazsa ve binek araç almazsak(uzunca bi süre almayız gibi köyde sorun çıkartıyor)
    Bu sınıfta connect'ten vazgeçmem
    Bi üst sınıftada transporter

ben artık binek araca bınınce bile garipsiyorum yahu acayip gelıyor ben vazgeçmem HAFİF TİCARİDEN

• quote:

hiç bu tür oyuncaklara ilgim olmadı :):)...

berlıngodada bu durum böyle belkı bılıyosundur ben bu rengi tam 40 gün bekledım hem renk hem 2010 olması için 2009da istesek bu renk yoktu zaten

şuan berlıngonun en çok satan 2 renginden birisi zaten

Aziz oyuncak değil o sus, ilerdede koleksiyon olabilir cün geçtikçe yeni model ekliyorum çünkü
    1 tanede uzaktan kumandakı 4X4 var 6-7 sene önce almıştım bi arada ona el atıcam dış aksamında cizikler var ve motorundada ufak tefek sorunlar var...

Tepee ve berlingo konusunda bilgim yok aziz bayisi burda olmadıgı için gözümle görmedim satış durumunu...

• quote:

ben artık binek araca bınınce bile garipsiyorum yahu acayip gelıyor ben vazgeçmem HAFİF TİCARİDEN

Benım gönlüm her zaman binek araçtan yana(birazda geç oluşumdan kaynaklanıyor galiba) ama şuan için bize uymuyorlar, her köye gittimde aracın altı sürtüyor(boşken sorun yok) yük olayını geçtim koymam ama araçta 4-5 kişi varken enaz 2-3 kez sürtüyor

quote:

Benım gönlüm her zaman binek araçtan yana(birazda geç oluşumdan kaynaklanıyor galiba) ama şuan için bize uymuyorlar, her köye gittimde aracın altı sürtüyor(boşken sorun yok) yük olayını geçtim koymam ama araçta 4-5 kişi varken enaz 2-3 kez sürtüyor

bınek alıcak olsan ne düşünürsun ugur

• quote:

Megane - eskilerin için pek hoşuma gitmiyor ama alabilirim yinede ama özlelikle son çıkan çok güzel.
    Focus - her kasası hoşuma gidiyor.
    Honda civic - son kasasında hoşuma gitmeyen noktalar var ama küçük dokunuşlarla güzel bi görünüm alabiliyor.
    Passat - fiyatı biraz yüksek ama

Görünüm olarak hoşuma gidenlerde, alıp almama konusunda kararsız olduklarım,
    Yeni:
    Fiesta ve Astra

Aklıma gelen ilk modeller bunlar...

quote:

Megane - eskilerin için pek hoşuma gitmiyor ama alabilirim yinede ama özlelikle son çıkan çok güzel.
    Focus - her kasası hoşuma gidiyor.
    Honda civic - son kasasında hoşuma gitmeyen noktalar var ama küçük dokunuşlarla güzel bi görünüm alabiliyor.
    Passat - fiyatı biraz yüksek ama

Görünüm olarak hoşuma gidenlerde, alıp almama konusunda kararsız olduklarım,
    Yeni:
    Fiesta ve Astra

Aklıma gelen ilk modeller bunlar...

cruze bence çok ıyı beyaz tavan siyah

lancer çok ıyı ama arkası önu gibi hoş degil bordo renk şart olmadı beyaz

yeni astra mukemmel

civic beyaz renk müthiş tavan siyah olcak

halamın oglunda var sarı rengı kasa güzel ama küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 15 Nisan 2010; 12:56:24 >

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.