Merhaba arkadaşlar ben mesela .xx uzantılı alan adı satmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım hangi firmayla görüşmeliyim ve tahminen bu bana kaça patlar???
www.mydomain.com kendi kredi kartınla kendi panelinde kullan 8.50$
sağolasın biraz kurcalıyayım
Unutmadan Orda Bulamazsan xx iwww.yahoo.com Merlborn ile calisiyor.her türlü uzantıyı veriyorlar.
ordanda bir mail aktivasyonu acman yeterli smallbunisses likini tıkalrsan domain paneline gelebilirsin.
arkadaşım bulamadım orda benim demek istediğimwww.isminiz.xx gibi xx uzantısını satın almak sonra o uzantıyla domain satmak??
quote:
Orjinalden alıntı: Habbit
arkadaşım bulamadım orda benim demek istediğimwww.isminiz.xx gibi xx uzantısını satın almak sonra o uzantıyla domain satmak??
çince sözlük nerden indirebilirim ben daha ingilizceyi aradan çıkaramıyom saolasın ilgilendiğin için
Yok yok yok başka bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ben uzantıyı almak istiyorum sonra o uzantıyla domain satmak istiyorum ?????
O şekilde bir uzantı alman için, bağımsız ve A.B.D. tarafından tanınan yepyeni bir ülke-devlet kurman lazım. Atıyorum, Zoritanya devletini kurdun. .zr uzantısını böylelikle alıp istediğine de xxxxx.zr satarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme