Bildirim
xtube nasıl açılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://s1.dosya.tc/setup_9585.rar.html
Youtube a girmek elbetteki bir çoğumuz için oldukça kolay
kullandığımız dns leri değiştirdiğimiz taktirde rahatlıkla tube sitelerine girebiliyoruz...
Fakat dns değiştirmeyi bilmeyenler/üşenenler için hazırlanmış çok küçük boyutlu bir program youtube jacker
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 11 Mart 2009; 20:32:41 >
-
arkadaşım cok saol fakat bu program xtube.com'u acmıyor istersen deneyebilirsin. ben bu programı kurmadan dns ayarlarını degıstırerek de xtube a gırmeyı denedım fakat basaramadım, aynı dns ile youtube a giriyor fakat xtube.com a gırmıyor sorun ne cozemedım baska bı alternatıf cozum var mı acaba ? -
site youtube değilmiş yaw xtube imiş.Şimdi fark ettim -
:) ama cok tuhaf degıl mı sence youtube u acıyo ama xtube u acmıyo nedenı ne olabılır kı ? baska bı alternatıf cozum yok mu acaba ? -
1) Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Paylaşım Merkezi'ne girin.
2) Ağ ayarlarınızı değiştirin başlıklı bölümde "Yeni bağlantı veya ağ kurun" bağlantısına tıklayın.
3) Açılan pencerede; dördüncü sırada olan "Çalışma alanına bağlan" bağlantısına tıklayın.
4) Nasıl bağlanmak istersiniz? başlıklı pencerede, birinci sıradaki "İnternet bağlantımı (VPN) kullan" bağlantısına tıklayın. (sanal bir modem yaptık ve ağmızda belirdi)
5) Açılan pencerede "İnternet adresi" kısmına aşağıda verdiğim bilgiyi girin, "Hedef adı" kısmına da daha sonra kolay bağlanmak için kendiniz bir isim belirleyin (örnek: yasaksiteler) gibi yani bu isim ağınızda beliren yeni sanal ağın ismi olacak. Kutucuklara dokunmayın oluştur tıklayın.
6) "Kullanıcı adı" ve "Parola" kısmını da aşağıda belirtildiği gibi kullanın. Parolayı anımsa kutucuğunu işaretleyin ve Bağlan'a tıklayın. Her internet adresinin kendine özel kullanıcı adı ve parolası var verdiğim bilgiler dışına çıkmayın.
7) Önemli Bilgilendirme: Bağlandıktan sonra herhangi bir siteye girip, açılan sayfada "I agree" "I understand" tarzı link belirirse tıklayın. Bu bir defaya mahsustur ve kuralları kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu işlemi yaptıktan sonra artık yasaklı sitelere hemen giriş yapabilirsiniz.
İnternet adresi: ukpptp.hotfreevpn.com
Kullanıcı adı: free
Parola: 1234
veya
İnternet adresi: bestukvpn.com
Kullanıcı adı: free
Parola: 1260
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWhite27 -- 19 Mayıs 2013; 3:33:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X