Şimdi Ara

XTREAMER PRODIGY 3D media player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu cihazla 3d film izlemek için yine 3d destekli tv veya projeksiyon gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

şimdi bu cihazla 3d film izlemek için yine 3d destekli tv veya projeksiyon gerekiyor mu?

3d herhangi bir şey seyretmeniz için ilk önce tv niz 3d destekli olmak zorunda.. diğer tüm yardımcı ekipmanlar 2. sırada..
  • Bu ürünü nasıl temin edebiliriz.. gümrük işlemleri nasıl oluyor.. ödeme sekli nasıl oluyor.. bunları da acıklarmısınız biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

avrupa ülkelerinde cogumuzun akrabasi ,esi dostu var, birisinden rica edin , el cantasina bile SIGIYOR, sizin icin sorun olmamasi lazim ,insan isterse sahip olur

Kardeş bu ürünün bir de black olanı çıkmış, onunla farkı nedir? Bir de android market var mıdır bu cihazda? Son bir soru 150 avroya hangi ülke, hangi şehir ve hangi mağazadan aldın?

Teşekkürler...
  • ARKDASLAR BU CIHAZ NASIL BIR CIHAZ BIR SITEDE SATILIYOR 800 TL
    XTREAMER PRODIGY 3D media player BUNUN HAKINDA BIR BILGIM YOK BILGI SAHIBI BIRI VARSA YORUM YAPABILIRMII
  • 800 TL olanın içinde galiba 2 TB disk var.

konsoldede, cihazı ses sitemi ile mi kullanıyorsun yoksa TV'den mi ses alıyorsun ?
  • varmı ıcınde 2tb hard dısk varsa ben alırım o cıhazı lınk atabılırmsın bana saygılarımla
  • Linkini bilmiyorum. Gittigidiyor'a girip "Xtreamer Prodigy" diye arattır çıkar.
  • 2 tb disk filan yok o cihazda olsa üstüne basa basa söylerdi arkadaş çok pahalı gittigidiyor üzerinden kime satacak merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Mart 2012; 9:20:04 >
  • tasarımını çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

2 tb disk filan yok o cihazda olsa üstüne basa basa söylerdi arkadaş çok pahalı gittigidiyor üzerinden kime satacak merak ediyorum

Orada bellek kapasitesi 2 TB diye yazmış, yazıp sormak lazım.

Yalnız o arkadaşın profilinde 201 işlemi var diyor ama 2 işlemden %100 oy almıştır diye yazıyor. diğerleri neden gözükmüyor, değerlendirme yapmamışlar mı ?
  • cihaz ne malı pahalı olmaıs benım ıcın dert deyıl ıyı cıhazmı bundan 15 gun once 900 tl satısı var şimdı 100 tl duştu bende 5 ay sonra alcam baya duşer dune markasının 3d cıkarsa ondna alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Yalnız o arkadaşın profilinde 201 işlemi var diyor ama 2 işlemden %100 oy almıştır diye yazıyor. diğerleri neden gözükmüyor, değerlendirme yapmamışlar mı ?

istatistikler kısmında eski alışverişler gözükmediği için son 12 ay kısmında 2 adet yorum gözüküyor. o da 18 martta biri hgidecek ve 1 kalacak.. yorumlara bakarak arkadaşın ne kadar olumlu ya da olumsuz işlem yaptığını anlayabilirsiniz.
  • öncelikle herkeze selamlar ve hayırlı forumlar DH ya yeni üye oldum.

Sanırım bende bundan alcam uzun zamandır 3d iso oynata bilen bi makine araştırıyordum.hollanda da 179 avro satış fiyatı var.ayrıca son güncellemeyle apple airplay özelliğininde geldiğini öğrendim.iphone da olduğu için baya işe yarıyacak.yok yok gibi sanki.3d menü yü de ayarlardan acmak mümkün sanırım youtube da videosu vardı.Ama benim ögrenmek istediğim internet deki flash videoları destekliyormu malum yurtdışında dizileri online takip etmek için.kendi sitesindeki tanıtımında htlm5 yazmış flash yazmamış kafam karışdı.Bilen ve ya sahip olanlar cevap verebilirse.yakın zamanda bende alıp tecrübelerimi paylaşabilirim.
  • bunun acer revoden farkı nedir içine android işletim sistemi mi kurulu olması bildiğimiz bilgisayar vasfı gibi davranıyor cihaz küçük güzel . anlamadığım şey o boyda bir pc alınıp aynı şekilde kullanılabilir ki isteyene her özelliği sunar zira aman torrent olsun aman browser olsun dediği için yazmak istedim tek media player alacak olana lafım yok fakat browser falan filan gibi özellik için acer revo almak daha mantıklı gibi bana sonuçta cihaz 400 tl falan üstüne biraz daha koyup bir pc bu boyda almak daha mantıklı.

ama tabiki zevkler renkler birde yorumlar tatışılmaz herekeze güzel günler
  • 3 d filmlerde alt yazı olayı nasıl?Bence 3 d playerlarda en önemli özellik bu olmalı.Alt yazıları düzgün gösteriyormu ayrıca torrent ile film indirebliyormu?
    Saygılar..
  • O arkadas , faturasiz ve garantisiz 800tl ye satiyor. Ancak gg de 479tl ye Faturali ve 2 yil garantili Himedia 900B var ve cihazlar %99 ayni.

Demekki 800tl ye , olmasi gerekenden en az iki kati fazlasina satiyorki bu fiyata almak icin biraz saf olmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

3 d filmlerde alt yazı olayı nasıl?Bence 3 d playerlarda en önemli özellik bu olmalı.Alt yazıları düzgün gösteriyormu ayrıca torrent ile film indirebliyormu?
    Saygılar..

cevap verebilecek arkadaş yokmu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

O arkadas , faturasiz ve garantisiz 800tl ye satiyor. Ancak gg de 479tl ye Faturali ve 2 yil garantili Himedia 900B var ve cihazlar %99 ayni.

Demekki 800tl ye , olmasi gerekenden en az iki kati fazlasina satiyorki bu fiyata almak icin biraz saf olmak gerekiyor.

Kendi sitesinde black olanın satış fiyatı 179 euro yazıyor. Avrupada da bu fiyat. Gg da satan arkadaş b..kunu çıkarmış affedersiniz. Kimi kazıklasam kardır diye düşünüyor herhalde.
  • Kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum, alet iyi görünüyor, deneyimleri nasıldır? Bu hafta hollandadan bir arkadaşım gelecek, ona sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.