Şimdi Ara

XSARA'MA ÇARPTILAR!!! :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

walla bi otopark girişi karşısında nasıl hızlanmış öyle hayret
    bu arada araba sürdüğünü zanneden ufaklık kaç yaşlarında onuda merak ettim ben yani
    arkadaş çocukta olsa o direksiyona oturuyorsa, yani hiçmi akıl mantık yokmuş (yokmuş ki böyle olmuş ) o kadar hızlanmayı seri vites değiştirmeyi biliyoda otoparka yada cevresine öyle dalınmayacağı nasıl aklına gelmez hayret
    tek teselli can kaybı olmayışı yatıp kalkıp ölmediğine dua etsin yada öldürmediğine araba geri gelir ama can gittimi gider
    bu arada ailesinede çok üzüldüm durduk yerde dünyalarını başlarına yıktı
    önce eğitim bunu bilir bunu söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturnusol -- 22 Ocak 2007; 15:47:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

hocam çok geçmişolsun

walla bi otopark girişi karşısında nasıl hızlanmış öyle hayret
    bu arada araba sürdüğünü zanneden ufaklık kaç yaşlarında onuda merak ettim ben yani
    arkadaş çocukta olsa o direksiyona oturuyorsa, yani hiçmi akıl mantık yokmuş o kadar hızlanmayı seri vites değiştirmeyi biliyoda otoparka öyle dalınmayacağı nasıl aklına gelmez hayret
    tek teselli can kaybı olmayışı yatıp kalkıp ölmediğine dua etsin yada öldürmediğine araba geri gelir ama can gittimi gider
    bu arada ailesinede çok üzüldüm durduk yerde dünyalarını başlarına yıktı
    önce eğitim bunu bilir bunu söylerim

17 YAŞINDA DAHA..ARABANIN HAKİMİYETİNİ KAYBEDİP DALMIŞ..Kİ BENİM ARABAYA GELENE KADAR İKİ GOLFTE HIZINI BAYAĞI Bİ KAYBETMİŞ..
    AYRICA BENİM O GOLFLERLE ARAMDA DAHA 2 ADET BOŞ PARK YERİ VARDI..ÇOCUĞA HELAL OLSUN DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM..

• çok YAZIK
    nedir bu hızlı gitme hevesi anlamıyorum arkadaşlar bizlerde çevremizi uyaralım bilinçlendirelim zaten yapıyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim
    walla helal olsun domino taşı gibi dizmiş arabaları
    tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

çok YAZIK
    nedir bu hızlı gitme hevesi anlamıyorum arkadaşlar bizlerde çevremizi uyaralım bilinçlendirelim zaten yapıyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim
    walla helal olsun domino taşı gibi dizmiş arabaları
    tekrar geçmiş olsun

ÇOK SAĞOL KARDEŞİM..ALLAH SİZİ BÖYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞTIRMASIN..
  • geçmiş olsun en azından senin araban golflerin olduğu yerde değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

geçmiş olsun en azından senin araban golflerin olduğu yerde değilmiş

SAĞOLASIN..ALLAHTAN DEĞİLMİŞ..ADAMI İKİ GOLF ANCA YAVAŞLATMIŞ(YAKLAŞIK 2,6-2,7 TON),DİREK BENİM ARABAYA ÇARPSA SİTENİN BAHÇESİNE ATACAKTI HERHALDE..
  • geçmiş olsun
    sinir edici bir durum

küçük arkadaşlarımızda inşallah ibret alır.

hava atmak kadar insanı küçük düşüren başka bir şey yoktur.

ailesinin suçu da var tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

geçmiş olsun
    sinir edici bir durum

küçük arkadaşlarımızda inşallah ibret alır.

hava atmak kadar insanı küçük düşüren başka bir şey yoktur.

ailesinin suçu da var tabiki.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİRŞEY YAŞATMASIN..OLAYI ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN..SAĞOL..
  • hız yapmak kimine göre bir heves kimine göre bir meziyet sayılır. o küçük arkadaş ve onun kafa yapısında olanlara sözüm ya o çarptığı araba(lar) değilde insan olsaydı... mesela sitenin bahçesinde oynayan bir çocuk grubu düşünün bakalım bu işin sonu nereye varacaktı. tamam istenmez böle bişey onca araç hasar gördü bi şekilde ödenecek bu para ama öyle ama böyle de çarptıkları insan olsaydı da onların bedelini ne ile ödeyecekti buyrun siz karar verin. yok öyle bir heves. öyle bir meziyet sonucuna gene de şükretsin ki cansız varlıklara vurdu aksini düşünmek bile istemem
  • hep bu medya yüzünden
    özenio çocuklar filmlerden tv den falan
    güzel birşeymiş gibi destekliolar!
    bizde yaptıkta bu kadarda değil yani!
    Ailesinde suç var o çocuğun!
    Çok geçmiş olsun umarım aracın eskisi gibi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

hep bu medya yüzünden

İNŞALLAH..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH KİMSEYE KAZA BELA GÖSTERMESİN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

hep bu medya yüzünden

İNŞALLAH..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH KİMSEYE KAZA BELA GÖSTERMESİN..

ben daha yeni atlattım kaza
    Allah aracın içinde yokken kaza versin
    mal yerine geliyor ama insan...
    ya orda o golfler yerine bi küçük çocuk olsaydı!
  • Büyük geçmiş olsun, kimbilir golfler ne durumda, hiç fotoğraf yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Büyük geçmiş olsun, kimbilir golfler ne durumda, hiç fotoğraf yok mu?

ÇOK SAĞOL KARDEŞİM..ZATEN ASIL KÖTÜ DURUMDA OLANLAR GOLFLER..Bİ GOLFÜN ARKA AKS MAKS KALMADI,ÖBÜR GOLFE ÇARPTIĞI İÇİN SAĞ VE SOLU İPTAL..ÖBÜR GOLFTE KALDIRIMA ÇIKTIĞI VE ZEYTİN AĞACINI DEVİRDİĞİ İÇİN O DA İPTAL..BENİM ARKA İKİ ÇAMURLUK DOĞRULUP BOYANACAK,SAĞ ARKA KAPI DEĞİŞECEK..BENİM ARABA DA TOROSA ÇARPTI ONUN DA SAĞ ARKA KAPI İPTAL..ONUN ŞASİSİ DE KAYMIŞ OLABİLİR..
    VALLA O AN FOTOĞRAF ÇEKMEK AKLIMA GELMEDİ, SİNİRDEN VE ŞOKTAN..
  • tekrar geçmiş olsun, Allah'tan o civarda yaya yokmuş, düşünsenize bagajdan eşya indiren bir aile olsaydı Allah muhafaza
    quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Büyük geçmiş olsun, kimbilir golfler ne durumda, hiç fotoğraf yok mu?

ÇOK SAĞOL KARDEŞİM..ZATEN ASIL KÖTÜ DURUMDA OLANLAR GOLFLER..Bİ GOLFÜN ARKA AKS MAKS KALMADI,ÖBÜR GOLFE ÇARPTIĞI İÇİN SAĞ VE SOLU İPTAL..ÖBÜR GOLFTE KALDIRIMA ÇIKTIĞI VE ZEYTİN AĞACINI DEVİRDİĞİ İÇİN O DA İPTAL..BENİM ARKA İKİ ÇAMURLUK DOĞRULUP BOYANACAK,SAĞ ARKA KAPI DEĞİŞECEK..BENİM ARABA DA TOROSA ÇARPTI ONUN DA SAĞ ARKA KAPI İPTAL..ONUN ŞASİSİ DE KAYMIŞ OLABİLİR..
    VALLA O AN FOTOĞRAF ÇEKMEK AKLIMA GELMEDİ, SİNİRDEN VE ŞOKTAN..

• çok geçmiş olsun. mala gelsin diyeceğim ama bnm de 2 lastiği kestiler 2 gün önce çok canı sıkılıyor adamın.. çizmediklerine dua ediyoz şükrediyoruz. ama bnmde canım çıktı yani... büyüğünden korusun allah. durduk yere başa bela işte.. en kısa yoldan kurtulmak en iyisii.
  • bir aile yok olmak üzere yav çok üzüldüm şimdi evlerini satacaklar ne yer ne içer bu adamlar yazık yav kaskoya yükleseydiniz bi çocuk yüzünden aile ne kadarda suçlu olsa yazık digelerinin sucu ne neyse gecmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin insanın içi acıyor
  • oneMoreaCupofCoffee; ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM..EVET CAN SIKINTISINDAN,ÜZÜNTÜDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL..ALLAH Bİ DAHA SANA DA GÖSTERMESİN..

MAS207; KARŞI TARAFIN KASKOSU VAR AMA ÖDEME YAPMAZ.ÇÜNKÜ BİZE ÇARPAN ÇOCUK EHLİYETSİZ..MAALESEF KASKO EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ İSEN ÖDEME YAPMAZ..BEN ZATEN KASKODAN YAPTIRIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 23 Ocak 2007; 17:37:03 >
  • Valla okurken bile canım sıkıldı çok geçmiş olsun...Allah kimseye göstermesin böyle durumları...
  • valla çok geçmiş olsun bende ,15 yaşımdayım ama daha babam yanımda yokken motoru bile çalıştırmadım sadece yazın köy yolunda babam yanımdayken kullanıyorum bizim arabayı oda en fazla 50-60 kmh hızla oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.