Ürün sorunsuzdur ve temizdir.garantisi sona ermiştir.sadece film izlemek için kullanılmıştır hep media player a harici olarak bağlı bir şekilde yatıyordu.ürün çok temiz olduğu için resmini koymaya gerek duymadım.ANKARA içi elden teslim edilir.
Boyutlar: 126 x 79 x 17 mm Ağırlık: 97.3 Gr Malzeme: Aliminyum ve Mg Alaşımı Dönüş Hızı: 5400 Rpm Cache Bellek: 8 MbSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Alıcı değilim fakat aynı ürünü bende kullanıyorum yaklaşık 2,5 yıldır. İnanın bir kere bile hata vermedi, bir kere dosyaları silmedi ve samsung led televizyonumda ve laptopumda hala film izleme ve depolama amacıyla kullanıyorum. Alacak arkadaşlara bilgi verme amacıyla paylaştım bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium87
Alıcı değilim fakat aynı ürünü bende kullanıyorum yaklaşık 2,5 yıldır. İnanın bir kere bile hata vermedi, bir kere dosyaları silmedi ve samsung led televizyonumda ve laptopumda hala film izleme ve depolama amacıyla kullanıyorum. Alacak arkadaşlara bilgi verme amacıyla paylaştım bunu
Saolun hocam bilgiler için. bende aynı amaçlar için kullandım.1 tane badsector var ama uzun süredir var artmıyo bi zararıda yok şuan.