Şimdi Ara

Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
5
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Çok teşekkürler dostum modüllerden sonra şarjın hızlı bitmesi sebebiyle sildim hepsini rom kurmayı düşünüyorum şuan. Lg gpro icin önereciğin rom varsa çok sevinirim hocam

Bende G var G Pro'yu bilemiyorum.
    Ama xda'da official android başlığında araştırabilirsin romları.
    CM11 kurarsan çok güzel olabilir, bütün modları kurup kişiselleştirebilirsin.
    Veya Paranoid Android tarzı romlar

pil süresi biraz hassas. Ben bi ara telefonu stock romda baya modlamıştım 3 saat ekran süresi alıyordum. kdz yükleyip full Stock'a döndüm ve ertesi günü 4 saat ekran süresi aldım..
    Wi-Fi / 2G ile, parlaklık %60 civarındayken internet whatsapp kullanımında 4 saat ekran süresi alıyorum.
    Sende durum nedir merak ettim ?
    Çünkü ben de zamanında bunu alırken G Pro düşünüyordum ancak o 1200 bu 800 olunca direk bunu aldım biraz da şansıma geldi aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 17 Temmuz 2014; 22:58:10 >

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam 3g full açık oyun oynamayıp fb, twetr, whatsapp kullandığında 6 7 saat arası ekran süresi aliyorsun
    2 saat oyun oynarsan 5 saatlere düşüyor
    Xitrom romunu düşünüyorum yada sphinx bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

Hocam dediklerini yaptım fakat kilit ekranında bildirim çubuğunu göstermeye başladı nedense resimlerdeki gibi sonuç, nerde hata yaptık acaba
     Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma

hocam sağ resimdeki hava vidgetinin adı ne acaba

• haqqus kullanıcısına yanıt
    kendi içindeki biz temasının widgeti dostum
  • Bilmeyenler için yararlı konu. Ellerine sağlık kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Bilmeyenler için yararlı konu. Ellerine sağlık kardeşim.

Ne demek
  • güncel
  • Lg g2 kullaniyorum,zaten seffaf

• Arkadaşlar merhaba xposed ve gravitybox kurulumundan sonra ekstradan pil yüzdesi görünmeye başladı 73% şeklinde. Bunu görmek istemiyorum ama kapatacak yeride bulamadım. Nereden kapatabilirim,bilgisi olan?

• dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Durum cubugu iyilestirmeleri--pil ayarı--pil yüzdesi yasısındaki tiki kaldırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte asıl sorunda orada başlıyor, çünkü o bölümü daha önce gördüm ama oradaki tüm seçenekler devre dışı gri renkte etkin değil gibi görünüyor. Ama pil yüzdesi ekranda görünüyor acaba o kısmın kullanılması için başka bir seçeneğin aktif edilmesimi gerekiyor ?

@blntmsl
  • dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Bende goruntu boyle hocam baska bir ayarda biliyorum.
    Uygulamayi yedekleyip kaldirip tekrar kurabilirsiniz.
    Bazen hatalar olabiliyor.

Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede şu şekilde çıkıyor silip yeniden yükleyip deneyeyim birde.

@blntmsl

Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma
  • slm s finder q uickt connect i bi turlu kaldiramadim bu program ile kalkiyormus herhalde.. dogrumu ?

• .d
     Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma Xposed İnstaller & GravityBox Kullanımı ve Bildirim Çubuğunu Şeffaf Yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaniak -- 26 Eylül 2015; 3:07:16 >

• sinyal gostergesını nasıl sola alabılrız ?
  • Guzel konu elinize saglik.
    Benim bir sorunum var, gravityboxu yukledikten sonra bildirim cubugunun kosesine basinca cikan menu yok oldu. Yeniden baslattim ama duzelmedi.Android jellybean kullaniyorum.yardim ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.