Şimdi Ara

Xposed / GravityBox yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gravityboxu daha dun yukledim ilk basta bir sorun yoktu sonra yeniden baslatmalardan sonra oldu heralde

bildirim cubugunun sag kosesine basip girilen menu bombos oldu. Eski wifi acma blutut acma hepsi gitmis nasil duzeltecegimi bulamadim yardimlarinizi bekliyorum allah yardimlarinizi esirgemesin

Not: jellybean kullaniyorum telefon avea intouch 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de indirmiştim bende de bildirim çubuğu mavi oldu. Düzeltemedim sildim diğer modüllerle idare ediyorum.

• üşengeçliğini bukadar belli etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 26 Temmuz 2016; 21:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanslm1

Arkadaslar,
    Gravityboxu daha dun yukledim ilk basta bir sorun yoktu sonra yeniden baslatmalardan sonra oldu heralde

bildirim cubugunun sag kosesine basip girilen menu bombos oldu. Eski wifi acma blutut acma hepsi gitmis nasil duzeltecegimi bulamadim yardimlarinizi bekliyorum allah yardimlarinizi esirgemesin

Not: jellybean kullaniyorum telefon avea intouch 3

Bende babamın t50 telefonunu bu root işleri ile harika bir şeye dönüştürmüştüm. Aynı senin sorunlar başladı. Önce reset atmalar, arkasından kendi kendine arama yapmasına kadar gitti iş.

Bu işte her zaman sorun çıkar. Bu arada Jellybean mi kaldı arkadaş. Sen yeni telefon al bence.

Arayüz istiyorsan, smart launcher 3 proyu kur. Galaxy ace gibi ram fakirinde bile düzgün çalışıyor. Hem çok güzel simge çeşitleri de destekliyor. Arayüz gerçekten harika.

Denemeni tavsiye ederim.

Not; bu uygulama bir hafta önce kuzenin ram fakiri galaxy ace telefonunu kasmadan güzel hale getirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    CMW Recovery Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.