Şimdi Ara

XpertVision nasıl bir markadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3780

bu ekran kartı gözüme hoş göründü fakat bu markayı pek bilmiyorum. Kaliteli ve sessiz bir kart mı? Yoksa uyduruk ve gürültülü bir kart mı? Bilenler ve kullananların yorumlarını alabilirmiyim?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 5 Ekim 2008; 14:52:26 >

• sıcak hawayı direk dışarı atmıyor, bir kısmı kasa içinde kalıp kasa içi sıcaklığını arttırıyor.

fanlarda da sadece birinin devri ayarlanıp diğerinin devri sabit ve gürültülüy (müş).
  • Palit'in ya kuruluşudur. Şöyle de söyleyebiliriz, esas üretici palit'tir. Palit en düşük performans veren kartlarını genel olarak bu firma adı altıda piyasaya sürer. Ancak alacağınız kart hd4870 sonic ise linkte gördüğünüz ibare yalıştır. Kart palit'in adını taşır. Ayrıca o kart şahanedir, Xpertvision da olsa o kart alınır. Geçenlerde bir arkadaş almıştı ve çok memnundu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 18 Eylül 2008; 15:22:43 >
  • başka yorum?
  • standart soğutuculu modellerle aynı fiyat tabiki sonic almak daha mantıklı.gürültülüymüş biraz evet ama dert olacağını sanmam.sonuçta hem daha iyi soğutuyo hem de oc li.
    burda benzerinin incelemesi varhttp://www.techpowerup.com/reviews/Palit/HD_4870_Sonic_Dual_Edition/1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 18 Eylül 2008; 15:55:35 >
  • Kendi kartımı örnek verecek olursam OC yapılamayan bir kart, özellikle ramleri çok dandik. Soğutma performansı ve gürültü seviyesi ise mükemmel diyebilirim.
    OC yapmayacak herkese önerilebilir ancak diğerleri başka markalara yönelsinler(tabi bu aynı markanın Sonic modelleri için geçerli değil, nette Xpertvision Sonic modelli ekran kartları için birçok hızaşırtma mevcut)

Aynı hızlarda emsallerinden daha düşük puan-sonuç aldığı ise asılsız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Kendi kartımı örnek verecek olursam OC yapılamayan bir kart, özellikle ramleri çok dandik. Soğutma performansı ve gürültü seviyesi ise mükemmel diyebilirim.
    OC yapmayacak herkese önerilebilir ancak diğerleri başka markalara yönelsinler(tabi bu aynı markanın Sonic modelleri için geçerli değil, nette Xpertvision Sonic modelli ekran kartları için birçok hızaşırtma mevcut)

Aynı hızlarda emsallerinden daha düşük puan-sonuç aldığı ise asılsız...

Kendi kartın ne pek anlayamadım.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    MSI nasıl markadır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki 9600GT, tabi doğru mu bilmiyorum ama genelleme yaptım(tabi sadece benim kartım da değil, düz Xpertvision markalı kart kullanan arkadaşlar var bu forumda)
  • PALIT: nvidia kart üretir

XPERTVISION: ati kartlar üretir

İKİSİDE AYNI FİRMADIR SADECE PARTNERLERİ DEĞİŞİK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((UĞUR))

PALIT: nvidia kart üretir

XPERTVISION: ati kartlar üretir

İKİSİDE AYNI FİRMADIR SADECE PARTNERLERİ DEĞİŞİK

xpertvision nvidia kartları gördüm. palitin ATI kartlarını gördüm.
  • Ben şu anda bu karta sahibim.Ses sorununu şöyle çözdüm;fanın soketini söküp bir kablo yardımıyla fan mate'e bağladım.Şu anda tık yok,sıcak 50 derece,oyunlarda max 65 derece.Harika bir kart,görüntüsü yeter kasa içindeki sıcaklığı bir derece bile artırmadı(gerçi benim kasa cmstacker ama)samimi söylüyorum dört dörtlük bir kart.Herkese tavsiye ederim..

Şunun güzelliğine bak...
     XpertVision nasıl bir markadır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekemen -- 18 Eylül 2008; 22:41:18 >
  • güzel yorumlar var. demekki bazı küçük eksiklerine rağmen baya iyi bir kart.
  • @stekemen
    Mümkünse ramlere oc yapıp(hata almadan ne kadar yapabiliyorsanız), 3dmarkın herhangi bir testinden geçirip ss koyabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.