Şimdi Ara

Xperia z3 Vs Lg G3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran konusunda benim şahsi görüşum en iyisi lg dir. Iphona 6 ekranlarini bile lg üretiyor. Tasarim görecelidir. Malzeme kalitesi ve görunuş olarak z3 cok hoş ama Mesela ben lg g2 kullaniyorum. Ince cercevelere alistıgim icin z3 bana kötü gözukuyor.

Ama sony kalitesi ve hızli arayüzü cok iyi. Lg g3 ün arayüzünde bazı sıkıntilar var. Yeni bi arayuz oldugu icin gelişmesi gerekiyor. Lg arayüzünu standard hale getirdi artik. Mesela htc sense 6.7.8 vb gibi. Zamanla gelişecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakyasan

Z3 daha iyi g3az kurcala elinde kofte oluyor boru gibi takilma sarj g2 gibi saglam degil z3 akar

Elinize almadan nasıl akıyor... İlginc. O cercevelerle mutlu musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Karanlık ortamda video kaydı örneği gösterin ki üstteki video hatalı diyebilelim, z3 ün video kaydı sırasında odak ayarı yapmasını nasıl engellemiş olabilirki videoyu çeken kişi.
    Birde z3 ile gece yada karanlık ortamda sokak aydınlatmasıyla çekilmiş belli bir uzaklıktaki insan resmi görmekde güzel olur çünkü üstteki videoda akşam sokak aydınlatmasıyla çekilen resimdeki kızın görüntü baya baya kötü.
    Aslında sizin koyduğunuz video inandırıcı gelmedi bana bilerek soluklaştırılmış gibi görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ekim 2014; 0:42:30 >
  • engellemis ziyade , z3'te continous autofocus denilen bir kavram var , video cekerken devamli fokus ariyor,ozellikle harekette, biraz fazlaca yaptigi bile soylenebilir.video oyle bir kirpilmis ki sadece focus yapmadigi yerler mevcut z3'un.
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Evet fazla focus atlaması oluyor ve bir süre bulanıkda kalıyor görüntü, bence video kaydını bitiren bir olay bukadar bulanık kalıp geç düzeltmesi, daha önce kullandığım telefonda yapıyordu ve video çekesim gelmiyordu bu sorundan dolayı.
    Şu videoda note 4 ün focus geçişi var gündüz çekiminde ve çok yumuşak bir geçiş yapıyor 11 dk dan itibaren.
    http://youtu.be/hVl--K2BBz0?t=11m

Gece çekimi içinde şu videoyu izleyebilirsiniz ağacı çekip yeniden sokağa döndüğünde focus ağaçta kalıyor ama ağaca odaklanması için ekrana dokunup focusu kilitlediği için böyle oluyor, normal hareketli çekimde ışığı çekip kaldırıma döndüğünde yada sağa sola dönerken z3 ün yaptığını yapmıyor note 4 kamerası.
    http://www.youtube.com/watch?v=VpshFdZ53p0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ekim 2014; 1:39:34 >

• biliyorum aslında pek cok kamerada cok daha soft gecisler ,sony bir tercih yapmis muhtemeln ,hizli olması icin otofocusun bir problem yaratmislar , harektte devamli bir focus yapmaya calisiyor cihaz devamli odagi hesaplamaya calisiyor bu seferde goruntu bulaniklasiyor.teknoseyir'in iphone 6 inclemesinde var ,z2 ile karsilastiriyorlar cok hizli yapiyor otofokusu fakat goruntu harekete edince fokus devamli yapmaya calisiyor ,yanlis hatirlamiyorsam gsmarenanin z2 incelemsinde otoyol cekimi vardi onunden arba gecince arabaya fokus yapmaya calisiyor ,belki araba onunden yarim saniyede geciyor ama kamera basliyor odak aramaya.
  • Lg g3 den bence z2 bile daha iyidir bırakın z3 u.G3 ekran olarak evet cok iyi kabul ediyorum.Ama z2 den iyi olduğu tek nokta bence bu.801ac 2k ekranı kaldıramıyor.Çabuk ısınıyor sarji çabuk bitiyor ve 2k olduğu için işlemci tam performans sunamıyor.Arayuzu çok yavaş o seviyedeki bir telefon için.bence kesinlikle z3 seçilmeli

• bu kadar sene bu işin okulun okudum z3 ün kameraya "berbat" kelimesini söylemek için karşılaştırılan cihazların profesyonel cihazlar olması lazım. halbuki i6 not4 veya bilmem kim denilen cihazlar telefon. sensörleri belli, marifetleri belli. aralarındaki farklar o kadar basit ve ufak ki. iyi kötü bile denilemez. tamamen yoruma kalıyor. objektif bir yorumu bile yok. kimi canlı renk sever kimi doğal. kimi hızlı focus ister, kimi çok sallamaz. 60fps den 60 fps almak isteyen adam bu yatırımı telden karşılamayı düşünüyorsa o 60 fps den anlamadan 60fps peşinde koşar. berbat kelimesi çok saçma, çok abartı. diğerleri ne çekiyor ki z3 berbat olsun. aralarında fark yok denilecek kadar az. zevk farkı var sadece. mesela samsungun çok tutulmasının sebeplerinden biri de budur. hem tel ekranı hem camerası canlı renk verir. canlı ve doygun renkler kimine iyi gelir kimine kötü. bu kötü bir kamera olduğunu göstermez, aynı z3 ün doğal renkler veriyor diye "berbat" bir kamerası var denilemeyeceği gibi. yorumlar bence daha ölçülü olmalı, bu kadar keskin yorumlar sevimsiz kaçıyor. bu kadar z3 performansı izledim nette en baba kameralar arasında ilk 3 e girdiği kesin olan bir performansa "berbat" demek absürt.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefy -- 15 Ekim 2014; 13:18:28 >

• Nefy kullanıcısına yanıt
    +1 aynen katılıyorum
  • Nefy kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Nefy

bu kadar sene bu işin okulun okudum z3 ün kameraya "berbat" kelimesini söylemek için karşılaştırılan cihazların profesyonel cihazlar olması lazım. halbuki i6 not4 veya bilmem kim denilen cihazlar telefon. sensörleri belli, marifetleri belli. aralarındaki farklar o kadar basit ve ufak ki. iyi kötü bile denilemez. tamamen yoruma kalıyor. objektif bir yorumu bile yok. kimi canlı renk sever kimi doğal. kimi hızlı focus ister, kimi çok sallamaz. 60fps den 60 fps almak isteyen adam bu yatırımı telden karşılamayı düşünüyorsa o 60 fps den anlamadan 60fps peşinde koşar. berbat kelimesi çok saçma, çok abartı. diğerleri ne çekiyor ki z3 berbat olsun. aralarında fark yok denilecek kadar az. zevk farkı var sadece. mesela samsungun çok tutulmasının sebeplerinden biri de budur. hem tel ekranı hem camerası canlı renk verir. canlı ve doygun renkler kimine iyi gelir kimine kötü. bu kötü bir kamera olduğunu göstermez, aynı z3 ün doğal renkler veriyor diye "berbat" bir kamerası var denilemeyeceği gibi. yorumlar bence daha ölçülü olmalı, bu kadar keskin yorumlar sevimsiz kaçıyor. bu kadar z3 performansı izledim nette en baba kameralar arasında ilk 3 e girdiği kesin olan bir performansa "berbat" demek absürt.

saygılar

Daha öncede dediğim gibi benim için kaydedeceğim videonun her 4-5 saniyesi bulanık olacaksa bu o kameraya berbat demek için yeterli bir sebep ve gerçektende berbat bir deneyim, önceki telefonumdada benzer bir durum vardı z3 kadar olmasada şuan çektiğim videoları açıp izleyesim bile yok aynı hatayı sony de z3 te yapmış hızlı odak vs. hikaye resmen z3 ile çekeceğiniz videonun %20-25 i bulanık olacak bukadar basit bariz belli bir durum.

Ayrıca "en baba kameralar arasında ilk 3 e girdiği kesin" gibi keskin yorumlar sevimsiz kaçıyor, absürt duruyor ölçülü olunmalı.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ekim 2014; 20:08:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

bu kadar sene bu işin okulun okudum z3 ün kameraya "berbat" kelimesini söylemek için karşılaştırılan cihazların profesyonel cihazlar olması lazım. halbuki i6 not4 veya bilmem kim denilen cihazlar telefon. sensörleri belli, marifetleri belli. aralarındaki farklar o kadar basit ve ufak ki. iyi kötü bile denilemez. tamamen yoruma kalıyor. objektif bir yorumu bile yok. kimi canlı renk sever kimi doğal. kimi hızlı focus ister, kimi çok sallamaz. 60fps den 60 fps almak isteyen adam bu yatırımı telden karşılamayı düşünüyorsa o 60 fps den anlamadan 60fps peşinde koşar. berbat kelimesi çok saçma, çok abartı. diğerleri ne çekiyor ki z3 berbat olsun. aralarında fark yok denilecek kadar az. zevk farkı var sadece. mesela samsungun çok tutulmasının sebeplerinden biri de budur. hem tel ekranı hem camerası canlı renk verir. canlı ve doygun renkler kimine iyi gelir kimine kötü. bu kötü bir kamera olduğunu göstermez, aynı z3 ün doğal renkler veriyor diye "berbat" bir kamerası var denilemeyeceği gibi. yorumlar bence daha ölçülü olmalı, bu kadar keskin yorumlar sevimsiz kaçıyor. bu kadar z3 performansı izledim nette en baba kameralar arasında ilk 3 e girdiği kesin olan bir performansa "berbat" demek absürt.

saygılar

Daha öncede dediğim gibi benim için kaydedeceğim videonun her 4-5 saniyesi bulanık olacaksa bu o kameraya berbat demek için yeterli bir sebep ve gerçektende berbat bir deneyim, önceki telefonumdada benzer bir durum vardı z3 kadar olmasada şuan çektiğim videoları açıp izleyesim bile yok aynı hatayı sony de z3 te yapmış hızlı odak vs. hikaye resmen z3 ile çekeceğiniz videonun %20-25 i bulanık olacak bukadar basit bariz belli bir durum.

Ayrıca "en baba kameralar arasında ilk 3 e girdiği kesin" gibi keskin yorumlar sevimsiz kaçıyor, absürt duruyor ölçülü olunmalı.
    Saygılar

bu kadar bariz bir durum. o kadar emin yani sonuçtan. vay arkadaş ya. dostum sen youtuba a girip xperia z3 camera yazıp aratmadın mı hiç. ben niye 4-5 saniye bulanık olan bir çekim izleyemedim yahu.
    mesela neden bunda öyle bir durum yok. aksine pırıl pırıl ortalık,

http://www.youtube.com/watch?v=EfwG47I8qf4
    http://www.youtube.com/watch?v=90eUbWf_9xQ

iç mekan, insan ve dış mekan çekimleri, hemde hareketli. nerede bulanıklık ?

http://www.youtube.com/watch?v=ujww6CsHoJY

yapma hocam allaşkına.

ayrıca benim söylemimden devşirip söylemlerime absürt kaçıyor diyerek karşılık vermek, helede hatalı bir yorumlanereden baksan "ben fazla bilmiyorum ama süper sallarım bak" demeye geliyor gibi hissettirdi bana. telefon denilen hedeler arasındaki en iyi kamera performanslarından birine sahip olduğu bariz olan bir cihaz işte, zorlamanın ne alemi var benim bu söylemimin sevimsiz ve absürt oluşuyla. demi ama.

saygılar.

• Z3 tokatlar g3 ü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

saygılar

Saygılar

bu kadar bariz bir durum. o kadar emin yani sonuçtan. vay arkadaş ya. dostum sen youtuba a girip xperia z3 camera yazıp aratmadın mı hiç. ben niye 4-5 saniye bulanık olan bir çekim izleyemedim yahu.
    mesela neden bunda öyle bir durum yok. aksine pırıl pırıl ortalık,

http://www.youtube.com/watch?v=EfwG47I8qf4
    http://www.youtube.com/watch?v=90eUbWf_9xQ

iç mekan, insan ve dış mekan çekimleri, hemde hareketli. nerede bulanıklık ?

http://www.youtube.com/watch?v=ujww6CsHoJY

yapma hocam allaşkına.

ayrıca benim söylemimden devşirip söylemlerime absürt kaçıyor diyerek karşılık vermek, helede hatalı bir yorumlanereden baksan "ben fazla bilmiyorum ama süper sallarım bak" demeye geliyor gibi hissettirdi bana. telefon denilen hedeler arasındaki en iyi kamera performanslarından birine sahip olduğu bariz olan bir cihaz işte, zorlamanın ne alemi var benim bu söylemimin sevimsiz ve absürt oluşuyla. demi ama.

saygılar.

Bana ne şekilde cevap verdiyseniz bi önceki mesajda bende o şekilde cevap verdim.

İlk videoda tarla çekilmiş yani odaklanacak hareketli bir cisim yok ve yinede çeken kişi odak bozulmasın diye resmen yavaş çekimde telefonu sağa sola çevirmiş.

İkinci videoda aynı şekilde okadar yavaş çeviriyorki odak tam bozulacak adam duraksıyor sonra devam ediyor normal bir hızda çeksin bakalım ne oluyor.

Son videodada bariz belli bulanıklık var, aslında kameranın işi kolay dibinde bir insan var ona odaklı kalması gerek ama bunu bile yapmakda zorlanıyor mesela adamın dışarı çıkıp arkasını döndüğü an 3-4 saniye bulanık ve sonra yine odaklıyor.

Son videoda 1:02 den itibaren bakın bulanıklığı görürsünüz o dakikadan öncede küçük odak kayıpları oluyor ama o her telefonda olabilen birşey.
    Ben burada z3 ün kamerasını kötülerken başka bir telefonun kamerasınıda övmüyorum övmek istemiyorum sadece z3 ün bu odak sorununu gördükten sonra almayı düşünen kişilerinde görmesini istiyorum çünkü kötü bir durum bu bence.

Youtube da bazı örnekler var aydınlık havada uzak mesafelerin çekildiği videolar onlarda sorun yok ama biz ev içinde dışarda insanlarla birlikte akşam vb. durumlardada çekicez video ve telefonu bir insandan diğerine çevirince görüntünün bir süre bulanık kalması kabul edilebilir birşey değil bence bukadar para verilip alınan telefonlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2014; 16:19:36 >

• Z3 tabiki kendi kendine çatlayan ısınıp yavaşlayan güneşte ekranı görünmeyen g3 uzaya gitse ne yapayım. Z3'ü inceleyen herkesin ortak kanısı kullanıcı deneyimi en iyi telefonlardan biri.Antutuya kıya.laya bakarak telefon alan tiplere hitab etmiyor ;)
  • iyide ben senin söylediklerine öyle yorum yapmam gerektiği için yaptım. benim yorumum senin bilginle ilgiliydi. bana ne şekilde cevap verdiysen o şekilde verdim değil de kendi cümlelerinle eleştir beni. benim eleştirim sana uygun, halbuki aynı kelimelerle aynı eleştiri benim için uygun görünmüyor. en azından sen bir açıklama yapmadığına göre sadece ben sana söyledim diye sende bana söylemiş oluyorsun. e bu böyle olunca da çocukça bir hareket oluyor.

"odak bozulmasın diye.." seni eleştirdiğim nokta bu işte. yahu adamın niyetinin bu olduğunu nasıl söylüyorsun, söylemeyi bırak buna bu kadar keskin bir şekilde "bunun için böyle yapıyor" diyorsun. müneccim misin dostum sen. niyet okuma, ön yargı ne zamandan beri iyi bir şey oldu. yapma lütfen bak. sen bir tarla çekimine gitsen normal zevk için. zırt pırt çekimde hızlı hızlı sağa sola mı kaydıracaksın. hangi normal insan böyle güzel bir doğa, yeşil, geniş açı çekerken kamerayı hızlı hızlı kaydırır. ayrıca adam kamera karşılaştırması yapıyor. iki telefonda aynı tripoda bağlı çekim kalitesi, renk kalitesi, ışık kalitesi vs ölçme değerlendirmesi yapıyor adam. niye hızlı hareket ettirsin yahu. akıl işi mi. nerede görülmüş. bu kamera sabitleme testi mi ki.

2. video için söylediklerin içinde 1. video için söylediklerimin aynısını söylüyorum ve ekliyorum. iki cihaz da tripoda takılı. adam hızlı da hareket ediyor, yavaşta. kamera sabitleme testi bile var, odak testi de var, var oğlu var o testte. bazen ip 6 bazen z3 galip geliyor. yani göze bir biri bir diğeri hoş geliyor. o derece fark az ikisi arasında. z3 ün odak modak bozulacak diye adam niye duraksasın yahu. sonynin adamımı bunlar hep. hayır bir kere test adaletli. iki cihazda aynı alete takılmış, aynı hızlar, aynı görüntüler. ne alakası var odak tam bozulacakken duraksamalar falan. uyduruyorsun bildiğin veya kötülemek için hatandanvazgeçmemeye diretiyosun. bu önemli bir ego ve özgüven sorunudur. yanlış ve kötü niyetli bakıyorsun olaya. hata ediyorsun.

3. video da tam aksine o hızlı hareketler için kıç kadar sensörün verebileceği en iyi performansı veriyor o makina. bir iç mekan, bir insan ve çok hızlı hareket eden bir insan. odağından hemen hemen hiç problem olmuyoro hızlı hareketlere göre ve sadece artık çıkışa geldiğinden çerçeve merkezinden fazlaca hızlı sapmalar olduğu için bazen duraksamalar oluyor ki bunu sen full frame prof dslr cihazlarda yap o eşşek kadar sensörleriyle aynı hızlı harekerde bundan çok az daha iyi odak yapar ama çok çok az. her kamera bu hızlı hareketlerde bu kadar odak hatası yapar. ip 6 da yapar not bilmem ne de yapar lg de.sen kusursuzu mu arıyorsun. yok o arama. ya da böyle fanatikbakma olaya.

sen istediğin telefonu al o telefonla da ev içi veya dışında bu kadar hızlı hareket ettirirsen kamerayı veya kişiler hızlı hareket ederlerse o 1-2 saniyelik odak sorunları olması çok çok normaldir.

yine söylüyorum, bu işin okulunu okumuş biri olarak söylüyorum biraz dikkate al söylediklerimi. istediğin şey fazla. o hızlı cisim geçişlerinde veya kamerayı hızlı hareket ettirmelerde odak sorunu olur bu cihazlarda kurtuluşun yok. ve z3ün kamera performansı i6 not4 lg3 veya htc bilmem ne veya bir başka cihaz arasından ilk 3te rahat yer alır. güven bana. yaptığın eleştiri yok hükmünde çünkü her cihazda olan bir sorun için sadece z3 bunu başaramıyor demek hayali bir şeydir. kötü izlenimlerin etkisinde kalmaktır. bence ön yargını bırak. hatalı bir yorumda bulunduğunu ve kötü niyetle yaklaştığını kabul et ve cihaza hakkını ver. veya hepsini kötüle. bu telefon kameraları berbat de anlarım o zaman seni. ne kameralarla çekim yaptım ben. onların yanında bunlar çamur. ama bu segmentte z3 ilk 3 tedir. bu çok net.

saygılar.

• Işin okulunu okumak değil marka fanlığı yapmamak objektif olmak önemli senin fan o derece esiyorki bulnıklığı dahi gözün görmüyor z3 ünki kıç kadar kameraysa diğerleri ney ve neden daha iyilir işte bunlar hep fanlık bukadar basit ,insanlarıda yanlış yönlendiriyor.

Z3 son dönemin çıkan telefonları arasında en kötü kameraya sahip olanı, kameraya önem veren z3 almamalı kusurlu kameraya 2000 küsür tl vermemeli.

Sony lens konusunda iyi olabilir ama yazılım konusunda değil hem renkler berbat belli ışık koşullarında diğer telefonlara göre hemde odak sorunlu video kayıtlarında.

Bir inceleme siteside benimle aynı görüşte ve en kötü kameranın z3 te olduğu görülüyor z3 ana konusuna link koydum mobil olduğum için şuan atamıyorum buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ekim 2014; 7:09:18 >
  • işin okulunu okumak teknik anlamda herhangi birisnden daha iyi yorumlamaktır. bunu sende ben kadar iyi biliyorsun, çarpıtmanın alemi yok bunu neden söylediğimi.

fanboy denilen olay ise. hiç alakam yoktur. benim herhangi bir akıllı telefonum dahi olmamıştır. şuan alma aşamasındayım ve araştırıyorum, araştırırkende fanboylardan deli gibi çekiyorum. her yerdeler ve çok muzdaribim. ayrıca benim yaptığıma fanboyluk denmez, tam anlamıyla objektif olmak denir. neden ? çünkü ben arkadaşın kusursuzu isteyip neden bu cihaz kusursuz değil minvalindeki tavrına odaklanıyorum ve abarttığını dile getiriyorum. gerçi abartmakta denmez olmayan bir şeyden bahsediyor kendisi. çünkü bu telefonda odaklama sorunu yoktur. diğerinde neden olmuyor dediğin şey bunda da olmuyor zaten. olduğu zaman da diğerleri ile yan yana denendiğinde görülebilir ikiside veya kaç tanesiyle deneme yaparsanız yapın aynı sorunu verir. ha evet bvazıları bir miktar daha hızlı bazıları bir miktar daha yavaş olabilir ama bu 1 sn nin altında olaylardır ve "berbat" denilecek br kavram değildir bu. arkadaş 4-5 sn odak yapamıyor diyor. allah aşkına şu videolara bakınız yukarıda attım hangi birisinde 4-5 sn odak sorunu olduğunu gördün. ben tam olarak bu abartıyı neden yaptığını anlayamıyorum. "berbat" gibi bir kelime neden kullanılıyor idrak edemiyorum. aslında normalde böyle tartışan bir adam da değilim çünkü forumun çapı çok düşük. herkes fanby. zaten bende bu fanboylara olan sinirimin artık son raddesine geldiğimden birazda arkadaşa tepki veriyor cevap verme gereği hissediyorum. "berbat" ne ya. allah taş yapar. bunlar birbirleriyle yarış eden kameralar ve neredeyse kafa kafayalar, kimi bir yerde geçiyor öteki diğer yerde. durum böyleyken "berbat" dendiğinde ben fanboy değilde fangıcık bu adam dedim ve tutamayıp tartışmaya giriştim. adamın çok bariz bir şekilde sonye nefreti var net. sevme problem değil de adil ol. sevme alma, kötüle, ama kameraya "berbat" deme. tekrar ediyorum muadilleriyle aralarında milimlik farklar olan kameralar bunlar bu kelime abartıdır. fanboylukla da işim olmaz. bu yaştan sonra gelipte bana hiçbir faydası olmayacak olan firmanın nesini savunuyum. ben adaleti savunmaduğum için yazıyorum bunları.

bende z3 ün son dönem çıkan telefonlar arasında en kötü kameraya sahip olduğunu düşünmüyor aksine en iyi kameralar arasında ilk 3 e girdiğini söylüyorum. hatta samsungun kamerasını da oldukça beğeniyorum ki kendisi bu sektörde çok iyi bile değildir ama iyi iş çıkartmıştır. i6 da çok iyi. bir tek lg fena olmamakla birlikte ufak farklarla geride kalıyor diyorum. hatta iyi kötü diye bakılmaması gerektiğini söylüyor, bu kameralar arasında farktan çok zevk algısı durumu olduğunu düşünüyorum. renk, doğal renk, keskinlik gibi kavramlar kişiden kişiye değiştiği için zevkler neyse ona iyi diyor insanlar. halbuki aynı sensörden çıkan sonuçlar hepsi.sadece yazılım farklılıkları vs

sen benim çok yazdığım için fanlık falan yaptığımı düşünüyorsun belkide. ben anlatmak istedijlerimi az cümlelerle anlatamam biraz meslek icabı böyledir. fanboylula alakam yoktur. olandan da tiksinirim.

saygılar.

• Ben yazdıklarının tamamını okumuyorum ilk kelime yetiyor, genelde z3 kamerası değilde benim hakkımdaki düşüncelerini yazıyorsun zaten, benim derdim telefonu almayı düşünenlerin kamera performansınıda bilmesi sonradan pişman olmaması çünkü z3 ü almak ilerde pişmanlığa sebep olur bu kamerayla.

• Hatta şunu yapıcam ben z3 ü bırakın note 4 alın yada şu telefonu alın demek istemiyorum birkez daha söyliyim ama z3 almayın diyorum ve z3 almayı düşünenlerin akıllarını çelmek için şu videoyu koyuyorum video note 4 ile 4K olarak çekilmiş ve bilgisayarda daha sonra renk düzenlemesi yapılmış.
    http://www.youtube.com/watch?v=_cd0Hf4dZ5Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ekim 2014; 11:13:37 >
  • Hocam video da nasıldır bilmiyorum ama sırf video yüzünden insanlara z3 almayın demek fazla haksızlık olmuyor mu ? Telefonun birçok özelliği harika iken video da odaklama yapamıyor bu telefonu almayın demek bana çok saçma geliyor.Bende de z2 var video çok nadir çekerim çektiklerimde gayet hoş(z3 te de aynı kamera lensi var).Herkes için video önemli değil anlatabiliyor muyum ? Fotoğraf kalitesi olarak diğer arkadaşa katılıyorum bencede z3 kamera olarak en iyisi demiyorum ama kimseyi üzmez.En iyilerden olduğunu düşünüyorum.Çok acımasız eleştiriyorsunuz.Arayüz olarak samsung dan çok çok daha iyidir.Bence sony nin arayüz anlamında sadece htc nin bi tık gerisindedir(Android için konuşuyorum).Genel anlamda bir sorun yüzünden tutup da z3 berbat z3 alınmaz demeniz çok yersiz birşey.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.