Şimdi Ara

XPERİA Z3 KUTU AÇILIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çercevlerin metal olması guzel ancak koşelerin plastik olamsı bence sorun yaratabilir nasıl sorun yaratır eger samsug ta oldugu gibi dayanıksız bir plastikse bir sure sonra soyulmaya ve reng degiştirmeye başlyabiir ozelikle bakır ve siyahta bu daha bariz gorunebilir ama ben yeşile hayran kaldım ancak gercekten sony Turkiye yada sony beni bu telefondan sogutuyor ya kardeşim bir ayda telefon gelmezmi hic anlamadım. Sony arıyourm cevap veren yok mail attım acayip bir mail geldi bende anlmadım ne demek istediklerini sony Turkiye hic mi muşteri odaklı degil maile farklı bir mail atıyor telefonlara bakmıyor yeşil rengi soracaktım ama malesef soramadım.. Burayı görüyorlar okuyorlar mı bilmiyorum ama bence biraz müşteri odaklı olmalı telefonlarına bakmalılar maillerede daha acıklayıcı bir cevap yazmalılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 2 Ekim 2014; 3:14:10 >
  • z2 kullanicisi olarak Z3 teki tek hosuma gitmeyen nokta Led bilidirim isiginin yuvarlak ve solda kosede olmasi.Z2 deki gibi hoparlore gizlenmis şerit halinde isiga sahip olsa cok daha hos dururdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interstellar -- 2 Ekim 2014; 7:00:32 >
  • snrkocak S kullanıcısına yanıt
    Kardeş gelen Arama tek hoparlör mü cift mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: se_runtome

Kardeş gelen Arama tek hoparlör mü cift mi?

tek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeş tek hoparlör işini root la yaparsın Z2 deki gibi düzelir o sorun ama görünüm olarak sanki samsung gibi olmuş şahsen begenmedim Z2 daha yakışıklı ve kendine has sony olarak duruyor bu ise samsunga özenti gibi olmus

Xperia Z2 Beyaz & Smartwatch 2 & Sbh 20 Beyaz
  • Öncelikle eski bir Z2 kullanıcısıyım telefonu satmama sebep olan karşı tarafla gece görüşme yaparken hani biraz kısık konuşursun ya o esnada sürekli sesin gelmiyor diyorlardı. Ayrıca köşeli yapısı biraz beni rahatsız ediyordu ve elime büyük hissiyatı verdi yolda giderken mesajlaşmak işkence oldu 2 kere yere düşürdüm ve telefondaki metal bumper telefonu köşeden çizmişti o yüzden de telefonu satmıştım. Şimdi tekrardan z3 compact ya da z3 düşünüyorum kullanan arkadaş z2 kullanmış galiba bu dediklerimi sende yaşadın mı ses problemi falan z3de durum nedir ?
  • amerikada satısa sunul dumu??
  • Hakem heyetinden paramız gelse de alsak çıktığında. Güle güle kullan.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.