Şimdi Ara

Xperia Z3 ile ilgili yeni görseller gelmeye devam ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar demiş 6 ayda bir amiral gemi çıkartılır mı diye?

Ben de çok doğru bulmasam da firma baştan açıkladı 6 ayda model yenileyeceğini.İsteyen alır isteyen almaz.Z2 alan adam zaten bunu bilerek aldığı için ben bir sorun görmüyorum.

Bu arada z2 50tl worldpuan hediyesiyle 1799tl'den satışta.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-d6503-cep-telefonu-121304634
  • Su anda telefonlardaki ozellikler sınıra dayanmış durumda.Yeni birsey koyamayıp ufak tefek gereksiz seyler ekleyip piyasaya suruyorlar.Bu oyunlara gelmeyin derim.Ne biliyim gidersin 50 metre suresiz su gecirmezlik koyarsın 5000 mah pil koyarsın 4 kenarıda 0 bezel cerceve tasarım yaparsın psp deki oyunları telefona entegre edersin vs vs ozaman z3 olur ozaman telefon degistirmeye deger ama simdi z2 si olan birinin 5 6 ay sonra gidip z3 alması enayilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya buradaki gereksiz tartışmaları anlamıyorum.ya ne önemi var z z1 z2 z3 ...
    sony kullanan biliyor zaten yılda 2 yeni modelin çıkacağını ki kendileri dedi bunu yani neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum.
    isteyen z2 alır beğenmeyen z3 yada daha sonrasını bekler.
    nedir yanı z2 çıktı z3 çıkınca eskiyecek mi ne olacak yani koskocaman sony bunu bilmiyormu ?
    ha şimdi buna da konuşuruz yok güncelleme vermiyor yok şu eksik.
    ya arkadaşlar çok basit almazsınız-almayız.
    ha sony ha samsung ha htc bunların hepsi aynı.
    gsmarene da samsung bölümüne bir girin ne kadar çok modeli var galaksi serisinde kaç ayrı çeşit var görün , şimdi bu adamlar aptal mı? aynı seriye 1,2,3,4,.. gibi rakamlar verip yeni diye sürüyor. ne kadar çok çeşit o kadar para diye bakar bunlar.

sony'i burada şundan eleştiririm eğer haber deki gibi 801ac yapacaksa , samsung f serisi vede m8 prime ile yarışamaz .ben şahsım adıma z2 almayı düşünüyorum bu resmi gördükten sonra vede 801ac için z2 den vazgeçmem.
    şekilde desem nokia serisine benzemiş arka köşe çizgileri , üst boşluklar yine aynı fazla.
    ha bu resim çoğu sitede prototip deniyor ama ben bence bu olacak genelde açıklayan site digiwo ve weibo hep doğru resim vermiştir.sadece kafa karıştıran ilk çıkan resimlerde arka kapakta görünen imei sorgulamada xperia z diye çıkıyor
    iyi geceler

• Daha yeni yedek telefon olarak 32GB LG G2 aldım ve Z3 ü beklemeyi düşünüyordum. Fakat şimdi bakıyorum ki Sony ekranı büyütecekmiş. Bence bir ekrandaki en ideal MAKSİMUM boyut 5.2 hattâ 5.1 inç. Eğer Sony büyütürse, ağzıyla kuş tutsa almam. Hatta ekran çözünürlüğünü FullHD den yüksek yapsın, yine almam.

Bu ne yaw. Sizin sidik yarışınız yüzünden, elde rahat tutulabilen, adam gibi bataryası giden cihaz kalmadı.

• Zarla zorla telefon alırsanız bir üst model çıkıyor diye homurdanırsız tabi. Adamlar yapıyor sürüyor piyasaya sen istediğini al elindeki son model olacak diye teknolojiyi durdurma çabalarınız gülünç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Şimdi sorulması gereken bir şey var. Sony 801 ACli telefon çıkarırsa, bunun adı Xperia Z3 olurmu? .

Sony 801 ACli telefon çıkarırsa buradaki zeki arkadaşlara göre Sony başarısız oluyormuş, ama Sony 801 ACli bir telefon çıkarırsa aynı zamanda da Z2 eskimiş oluyormuş Adamlar da ki kafaya bakarmısınız?

LG G3'ün, Samsung S5'in HTC M8'in çıkmadık versiyonunu bırakmadı, bu haber deki bahsi geçen telefon Xperia Z2B olarak çıksa ne, Xperia Z2S olarak çıksa ne, Xperia Z3 olarak çıksa ne olacak.. Mesele isimler mi? Samsung bu konuda çok başarılı ozaman...

şunu bile savunabilecek kadar ibretlik bir fanboysun

kusura bakmada adam doğru söylüyor başka firmalar çıkardıkları modellerin binbir türlü alt modelleri bu kadar tartışılmıyo örnek galaxy f bu telefona s5 prime deyince kimsenin gıkı çıkmıyo galaxy f deyince millet şaha kalkıyo sony nin bitek isimlendirmede hatası var z1 i Z nin bilmem ne edition ı olarak çıkarsa kimse bişey demezdi aynı şekilde Z3 te z2 nin farklı bi versiyonu olarak sızdırılsa kimsenin sesi gene çıkmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: positiveboy

quote:

quote:

Şimdi sorulması gereken bir şey var. Sony 801 ACli telefon çıkarırsa, bunun adı Xperia Z3 olurmu? .

Sony 801 ACli telefon çıkarırsa buradaki zeki arkadaşlara göre Sony başarısız oluyormuş, ama Sony 801 ACli bir telefon çıkarırsa aynı zamanda da Z2 eskimiş oluyormuş Adamlar da ki kafaya bakarmısınız?

LG G3'ün, Samsung S5'in HTC M8'in çıkmadık versiyonunu bırakmadı, bu haber deki bahsi geçen telefon Xperia Z2B olarak çıksa ne, Xperia Z2S olarak çıksa ne, Xperia Z3 olarak çıksa ne olacak.. Mesele isimler mi? Samsung bu konuda çok başarılı ozaman...

kusura bakmada adam doğru söylüyor başka firmalar çıkardıkları modellerin binbir türlü alt modelleri bu kadar tartışılmıyo örnek galaxy f bu telefona s5 prime deyince kimsenin gıkı çıkmıyo galaxy f deyince millet şaha kalkıyo sony nin bitek isimlendirmede hatası var z1 i Z nin bilmem ne edition ı olarak çıkarsa kimse bişey demezdi aynı şekilde Z3 te z2 nin farklı bi versiyonu olarak sızdırılsa kimsenin sesi gene çıkmazdı.

Kimsenin gıkı çıkmıyor mu o haberin altındaki yorumlara bir daha bakın isterseniz s5 alanlar da dahil herkes samsunga nasıl saydırmış. Hatta bu alıntı yaptığım gereksiz arkadaş da bayağı laf etmişti ki kendisi sony ceo'suna tapacak raddeye gelmiş durumda geçen alakasız bir haberin altında sony ceo'suna methiyeler dizecek kadar kafayı bozmuş

• Bu gidişle Iphone 6'nın rakibi Z8 olacak
  • Isınmasın yeter z2 nin üzerine ek özellik istemiyor kimse, tabi batarya artabilir

• quote:

quote:

Türünün son örneği. Hangi türden olduğunu söylemeyeceğim. Genelde Ramazan aylarında çıkan bir mahluk.

Herşeyden öte, benim mesajlarımı hala utanmadan, sıkılmadan alıntılama cürhetine girişebilecek kadar şahsiyetsiz, terbiyesiz bir çocuksun..

şahsiyet; 1 . kişilik, belirgin özellik

Öncelikle ortada ne olduğunu bile bilmediğimiz bir cihaz var. Ortada ne olduğunu dahi bilmediğimiz bir cihaz zaten ne kadar "savunulabilir", savunulduğu iddia edilebilir. Onu, yediğin o beyninle bir kere daha düşünmeni istiyorum, biliyorum ki zor bir istek.

Ancak ortada ki iddialara göre yorumlama yapabiliriz. Benim de yukarıda yapmaya çalıştığım gibi. Senin gibi altında altı kilo dışkıyla gezinen kreşlinin henüz çakraları açılmadıysa, onları bir nebze daha rezil edebilme olanağı için üstteki mesajımı tekrar açıklama konusunda sıkıntı duymam..

Varsayım yapıyorum Sony Eylül ayında, FHD, 801, 3400 mah bir cihaz çıkardı.

Bu durumda bu cihazın, adının Xperia Z3 olacağı konusunda ki şüphelerimi zaten belirttim..

Bunu geçelim, benim asıl takıldığım konu bu sayfada ki (senden beter olmasınlar) arkadaşlara göre, hem bu cihaz teknik özelliklerine göre çağının gerisinde kalıyor, hem de Z2 eskimiş oluyor.

İddia edildiği özelliklerde gelirse teknik olarak (imkanlara göre) geride olacağı konusunda hem fikiriz,

Bu durum da soruyorum bu (senden beter olmasınlar) arkadaşlara,

Bu cihaz bu teknik özelliklerle Z2'yi nasıl eskitmiş olacak? İsimlendirme ve hangi pazarda satışa çıkacağı konularında ne gibi bir bilginiz var?

Aynı dönemlerde tanıtılmalarına rağmen Galaxy S5 ve One M8 gibi cihazlardan teknik özellik olarak çok daha güçlü olan Xperia Z2 örneği varken, kim karışabilir böyle düşünmeme?

bkz,

Xperia Z2 : 3200 Mah, 3GB RAM, 20.7 MP
    htc One M8: 2600 Mah, 2GB RAM, 4 MP

Ne olmuş yani, yukarıda alıntıladığın mesajda küfürmü etmişiz sana, sövmüşmüyüz. Yani senin sıkıntın ne kardeşim? Ne diye gereksiz yere alıntılama gereği duyupta Ramazan günü insanları günaha sokuyorsun?

Hoş dedik ya, türünün son örneği..

• xxxx1 kullanıcısına yanıt
    kullanılan telefonlar çift çekirdek olduktan sonra zaten 64 bit destekli oluyor. Kullandığımız işletim sistemleri 64 bit değil.. Android L ile 64 bit desteği gelecek. Oyüzden çift çekirdek ve üstü telefonlar 64 bit işletim sistemini kullanabilecekler.. O yüzden 64 bitlik telefon çıkacak diye bişey yok.. işletim sistemi çıkacak dersen daha doğru ifade olur..
  • Kendi ayağına kurşun sıkanlara örnek:

1 Motorola
    2 Nokıa
    3 Sony

Bunların CEO 'sunu ıslak odunla dövmek lazım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

kullanılan telefonlar çift çekirdek olduktan sonra zaten 64 bit destekli oluyor. Kullandığımız işletim sistemleri 64 bit değil.. Android L ile 64 bit desteği gelecek. Oyüzden çift çekirdek ve üstü telefonlar 64 bit işletim sistemini kullanabilecekler.. O yüzden 64 bitlik telefon çıkacak diye bişey yok.. işletim sistemi çıkacak dersen daha doğru ifade olur..

Böyle birşey yok, kullanılan ARM SoC 64bit mimarisinde olmak zorundadır. Üstüne işletim sistemi de bu 64bit chipsetleri yazılımsal olarak desteklemelidir.
    Örneğin snapdragon 810 64bit bir SoC olacak, samsung da 64bit exynosları geliştirme aşamasında. Apple ise A7-A7x ile ta geçen sene 64bit arm mimarili SoC'ini
    5s modelinde kullandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veremeyecek kadar kabiliyetsizim demiyorda sefil velet Ayrıca cevap veremiyor ama, gördüğünüz üzre yukarıdaki gibi cevap vermeye çalışıyor

Asıl ben seni adam yerine koymuyorum ki, sağdaki soldaki mesajlarını durup dururken alıntılamıyorum.

Dikkat edersen kreşcan Mehmet, şu forumda muhabbetlerimizin %100'ü de senin tarafından başlatılmış.

Hadi bana de bakalım da, "ben şurada şu mesajı yazdım da sen orada durup dururken, adın bile geçmiyorken alıntıladın" diye.

Hayır. Her zaman rezilliğini gösteren sen oldun..

Bu durumda adam kim oluyormuş, adam yerine konulmayan kim oluyormuşşş?

Ulan Mehmet kendinle bile çelişiyorsun

Saygısızlık yaptın, pişkinlik yaptın, sıra yalancılığamı geldi Mehmet? Riyakar Mehmett

Sahtekar Mehmet ben geldiğimde senin mesajın -3'dü birisini ben attım -4 oldu. Diğerinide aklı başında bir arkadaş atmıştır mutlaka

50 tane fake hesabım var kaçın beyler

@mehmedaltair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 14 Temmuz 2014; 17:20:16 >

• yıl sonuna doğru çıkacak ve hala 801 ha??

• Hmm bilgilendirme için teşekkürler

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    note 1 hocam note 3 değil o fotodaki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: positiveboy

quote:

quote:

Kimsenin gıkı çıkmıyor mu o haberin altındaki yorumlara bir daha bakın isterseniz s5 alanlar da dahil herkes samsunga nasıl saydırmış. Hatta bu alıntı yaptığım gereksiz arkadaş da bayağı laf etmişti ki kendisi sony ceo'suna tapacak raddeye gelmiş durumda geçen alakasız bir haberin altında sony ceo'suna methiyeler dizecek kadar kafayı bozmuş

Sony e yapıldığı gibi acımazsızca olmadı ama samsung fanboyları canla başla savundu zaten fırsat vermedi kimseye

• Illustrious. kullanıcısına yanıt
    Hocam Bu Konuda Gayet haklısın bence ama benim adımda mehmet olmuyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.