Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekran Kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
19.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim komple değişiyor lar degil mi iç dış ekranı bana da aynı parayı mi söylerler acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardaozen45

Teleservice 410 lira ödedim değiştirdiler bi sıkıntı olmadı geçen ay yine kırıldı :D 2 gün önce gönderdim şimdi 449 lira fiyat çekiyolar :D gerçekten çok hassas ekranları var. kırılmaz ekran koruyucu olmasına rağmen kırıldı . yani 900 liraya yakın sadece ekran parası ödedim telefona

kaç gün içinde dğeiştiriyorlar hocam?
  • Merhaba Dostlar,
    z3+ telefonumun ekranı kırıldı. Kasayı komple değiştirmişler. Servisten sözlü ve yazılı olarak su geçirmezlik özelliğinin devam edeceği bilgisini verdiler. 480 tl para ödedim. Cihaz ilk aldığım günkü ayarlara gelmiş. Acaba içini de mi değiştirdiler?
  • arkadaşlar experia Z3 telefonumun camı kırıldı yarısını kullanamıyorum garantisi devam etmekte 1 yıl daha garantisi var garantiye gönderdim kvk 600 lira hesap çıkarmıiş yaptırmak istiyorum dışarda 320 liraya yapanda buldum kararsızım neyapsam yardımcı olurmusunz
  • Kardeşim sana yine iyi fiyat çıkarmışlar. Kvk nın bana yolladığı fiyatı söylüyorum tam 1223,66 Tl. Merak ediyorum ben bu telefonu 1500 e almıştım. Geri kalan parçalar acaba 300 tl mi ediyor. İkincisi Kvk yı arayın diye telefon verdiler bu telefonu aldığım yerden dakikası 2. küsür. Yani al telefonu çöpe at diyorlar resmen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.