Şimdi Ara

XPERİA Z2 YAKINLIK SENSÖRÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Z2 telefonumun yakınlık sensörü ile ilgili bir problemi var. Yapılan aramalarda ekranım kararıyor telefonu kulağımdan çektiğimde ekran yine kararık kalıyor ekran gelmiyor. Karşı tarafın telefonu kapatmasını bekliyorum öyle açılıyor. Güç tuşuna basıldığında aramayı bitir komutunu seçtim o şekilde kapatabiliyorum fakat bu durum can sıkıcı. Özellikle Whatsapp da bu durum olmadığı için karşı tarafın mutlaka kapatmasını bekliyorum. Daha öncesinde ekran koruyucu ve kılıf vardı forumlardan yaptığım araştırmalarda bunları çıkartmak gerektiğini gördüm. Ben çıkarttım telefonumda herhangi bir koruyucu yok ama durum yine aynı. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium -- 15 Nisan 2016; 12:23:29 >







  • Sensör üzerini kuru ve temiz bir şeyle silince sorun ortadan kalkıyor z5 kullanıyorum bende de oluyor aynı sorun özellikle uzun süreli görüşmeler sonrası hele ki bir de terli ve ıslak bir ana denk geldiyse ne yazık ki bu sorun oluyor. Yakınlık sensörü çok hassas galiba diğer markalarda böyle bir şey var mıdır bakmak lazım ama iphone 4s te bir kere bile başıma bu tür sorun gelmemişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Etrafımda çok sayıda xperia serisinden kullanan arkadaşım var fakat bu sorunla ilgili herhangi bir şikayet yok ve kirli , çizik olanlar bile var ama bu sorun olmuyor. Telefonun garantisi hala mevcut garantiye göndermeyi planlıyorum. Birde format atmayı deneyeceğim yazılımsal bir problem olabilirmi diye formattan sonra da düzelmez ise başka çözüm aklıma gelmiyor garantiye göndericem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.