Şimdi Ara

Xperia Z2 - Xperia Z1 ( Farklar ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkar çıkmaz sp den dikey geçiş yapacağım. Z2 3 yıl beni idare eder.
    Bu sefer olmuş gibi. İzleyip göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal tuşlar bir bana dokanmıyor herhalde :)
  • Gene altta üsttü boşluklar var göze batmıyor mu ?
  • Yıllardır bu sektörü takip ederim, ...olağanüstü bir cihaz geliştirilmiş. Sözün bittiği yerde " SONY ".
    Zaten tartışma bu aşamada ancak dediğiniz boşluklar üzerine yapılabilir. Z ve Z1 de çok abartılı bir boşluk vardı ama Z2 de ( daha iyisi ileride illaki yapılacaktır ) ama gayet makul bir ölçüde.
    Çok zarif ve şık olmuş,performansı yıllarca yetecek..üstelik 4K kamerasıyla yapacağımız arşivle yıllar sonra 4K TV ler ucuzladığında bizi mutlu edecektir.Çekimlerimiz güncel olacaktır 4K ile
    Samsung beni S5 ile hiç şaşırtmadı... olacağı da buydu..
    İnsan zamanla telefonun sadece kalite hissiyatına bakıyor bu da sadece İpone ve Xperia Z,Z1 ve Z2 de var.KEsinlikle yaza doğru almayı şiddetle bekliyor olacağım. Ben bu cihazı 4 sene kullanırım inşallah.

• Helal olsun cerceve incelmiş ..? samsung s4 ile s5 cerceve artmıs..?
     Xperia Z2 - Xperia Z1 ( Farklar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 24 Şubat 2014; 22:17:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Yıllardır bu sektörü takip ederim, ...olağanüstü bir cihaz geliştirilmiş. Sözün bittiği yerde " SONY ".
    Zaten tartışma bu aşamada ancak dediğiniz boşluklar üzerine yapılabilir. Z ve Z1 de çok abartılı bir boşluk vardı ama Z2 de ( daha iyisi ileride illaki yapılacaktır ) ama gayet makul bir ölçüde.
    Çok zarif ve şık olmuş,performansı yıllarca yetecek..üstelik 4K kamerasıyla yapacağımız arşivle yıllar sonra 4K TV ler ucuzladığında bizi mutlu edecektir.Çekimlerimiz güncel olacaktır 4K ile
    Samsung beni S5 ile hiç şaşırtmadı... olacağı da buydu..
    İnsan zamanla telefonun sadece kalite hissiyatına bakıyor bu da sadece İpone ve Xperia Z,Z1 ve Z2 de var.KEsinlikle yaza doğru almayı şiddetle bekliyor olacağım. Ben bu cihazı 4 sene kullanırım inşallah.

Aynen katılıyorum.? samsung s5 ile aynen tam bi fiyasko..?

• depeche35 kullanıcısına yanıt
    Bence genede çerçeveler çok gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 beğendim ben ya

• Çerçeve ' hepimiz genellikle LG G2 ile mukayese ediyoruz. Çok güzel iş çıkarda LG G2 ile.
    Ama Xperia Z2 bir " Bentley " hisisi uyandıracak elinize aldığınızda. Bunu kabul etmeyen biri çıkar mı sizce ?
    LgG2 güzel telefon . Ama dediğim gibi "İnsanda kalite hissiyatı" uyandırmıyor "Plastik "
    Emin olun Samsung bu arge ve teknolojilerini metal ve camla birleştirseydi ne iphone ne birşey kalırdı.
    Ben "Sony" diyorum. Kalite olarak da sadece İphone 6 ile mukayese edilecek Xperia Z2
    Htc one var hissiyat dersek ?

• HTC One ı neden bilmiyorum ama öndeki hoparörler falan ben pek beğenmedim, bir de arkası metal ama eğim olayı falan....
    Bilemeyiz :D

• HTC 24 Mart unutulmaz bir gün yaşatacağız diyor :)
    Unuturuz biz onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Unuturuz biz onu

Ben de şahsen unuttum gitti
    Yanlız Z2 kamerası umarım bir note 3 kadar kalite fotoğraf çeker. Z1 deki algoritmayı yenilemişler umuduyla yaşıyorum !
    Ekran ne kadar büyük olursa fotoğrafın detayları o kadar daha fazla belli oluyor o yüzden note 3te gerçekten güzel fotoğraf görüntüleniyor belkide güzel foto çekmesi ekranla alakalıdır.
  • ilk mesajdaki ekran hangi telefonun acaba
    z1 ultra nın mı acaba ?

z1-z2 farkı.
    ram 3gb oldu
    ekran 5.2" ips oldu
    hoparlör stereo ve ön tarafta
    işlemci s801 oldu
    kamera ve batarya dada iyileşmeler var galiba birde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.