Şimdi Ara

XPERİA Z2 mi IPHONE 5S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum.Başlıktada olduğu gibi 2 telefon arasında kaldım.Iphone'un marka payı olduğundan ve z2'nin ekanı biraz büyük olduğundan kafam karışık yardım

• Hocam öncelikle daha önce hangi sistemi kullandınız ( iOS mu, Android mi?)
  • Şuana kadar nokia kullandım.Ancak arkadaşlardan hem IOS hem Android kullanmışlığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat197

Şuana kadar nokia kullandım.Ancak arkadaşlardan hem IOS hem Android kullanmışlığım var

:)

Hocam özellik olarak Z2 daha iyi bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 kamera ve batarya konusunda önde. Geri kalan herşeyde 5S. Ekran konusu görecelidir.
  • Kisa ve net Z2...

Elma armutun bit kadar ekranina,ve o ekrana ragmen gitmeyen bataryasi ile o para verilemz,kaldiki z2 cok daha saglam drop testlerde görülüyor,sd kart bir baska avantaj,su ve toz gecirmezlik baska bir avantaji daha Z2 nin,kapali bir yazilima 2000lira para verdigin cihazda arkasina bluetoothtan sarki yollamana bile izin olmamasina fitil oluyorum appleda,fp acisindan zayif olmasida yine handikap,yani aslinda isin dogrusu 5s in bir ustunlugu yok z2ye karsi,varsa yoksa stabillik diyorlar fakat 4.4 ten sonra android cok cok iyi gecmisteki gibi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 29 Temmuz 2014; 3:19:29 >
  • Bu hangisinin dAha iyi oldugunu söylemicem ama bundan 9 ay önce z1 mi 5s mi diye sordugumda herkes z1 demisti simdi sordugumda ise herkes 5s diyor

Z2 al 6 cikacak :P ayrica 9 aydir z1 kullaniyorum memnunum simdiYe kadar

(Durduk yere büyük harfin cikmma nedeni 5s den yazmam Z1 gibisi yok deli oldum bunu yazana kadar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bakarsanız bu telefonu biraz karizma olsun diye almak istiyorum.Yani bi kafede otururken masaya koydun mu tasarımıyla dikkat çekicek bişey lazım.Bu arada z2 vs 5s'i yanyana koyduğumda 5s çocuğu gibi kalıyo çok küçük geliyo.Bi yandanda düşünüyorum hardcore kullanan biriyim 5s beni kaldırır mı(şuan amd7970 ekran kartı var yetmedi overclock yaptım o derece hardcore).Sizce sadece karizması için mi almalıyım yoksa beni mutlu etcek bi telefon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Bu hangisinin dAha iyi oldugunu söylemicem ama bundan 9 ay önce z1 mi 5s mi diye sordugumda herkes z1 demisti simdi sordugumda ise herkes 5s diyor

Z2 al 6 cikacak :P ayrica 9 aydir z1 kullaniyorum memnunum simdiYe kadar

(Durduk yere büyük harfin cikmma nedeni 5s den yazmam Z1 gibisi yok deli oldum bunu yazana kadar)

Bahsettigim bit kadar ekran sorunlarindan biri mesaj yazmak bile cile resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: firat197

Aslında bakarsanız bu telefonu biraz karizma olsun diye almak istiyorum.Yani bi kafede otururken masaya koydun mu tasarımıyla dikkat çekicek bişey lazım.Bu arada z2 vs 5s'i yanyana koyduğumda 5s çocuğu gibi kalıyo çok küçük geliyo.Bi yandanda düşünüyorum hardcore kullanan biriyim 5s beni kaldırır mı(şuan amd7970 ekran kartı var yetmedi overclock yaptım o derece hardcore).Sizce sadece karizması için mi almalıyım yoksa beni mutlu etcek bi telefon mu?

Simdi istisnalar vardir elbet,ama hava atmak daha dogrusu gormemislil misali applecilik bana sacma geliyor,yoksa gercekten karizmatik telefon icin zaten ikisinide eline almissin hangisinin karizma durdugu ortada,yani birde bipe bile lades diyip soguslenmek var.dhahmi saglam...degil..,dahami iyi kamera var..degil...dahami iyi batarya var..degil.,dahami guclu degil...dahami ozgur kullanim var...degil..dahami zevkli multimedya deneyim var..degil...ee yani ben neye 2500lira para veriyorum dahili hafizaya mahkum kaliyorum,yil olmus 2014 2500lira para veriyorum ama cihaz neyi yukleyip yukleyemeyecegime karar veriyor,bence sacma.ama zevk ve para senin tabi

• G3 bence daha mantıklı.

sony 6 ayda yeni model çıkarmaya başladı.tasarım konusunda da çok iyi değiller.
  • XPERİA Z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.