Şimdi Ara

xperia z1 kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ip5 ten xperia z1 e geçiş aşamasındayım. Telefonu bugün sony center da gidip inceledim, baya hoşuma gitti.
    Fakat size bir sorum olacak, bu xpreia z1 de F klavye varmı opsiyonel olarak. yani Q klavye kullanmak istemiyorum.
    İnternette haberlerde sony nin Xperia telefonlara f klavye desteği vereceği söyleniyordu. Görevlilere sordum, öyle bir şey yok
    Android marketten indireceksiniz dedi. Bu cevap pek tatmin etmedi. Bu telefonu kullananlar bana bu konuda bilgi verebilir mi?
    Şimdiden teşekkürler..

• F klavye desteği var. klavye ayarlarından ulaşılabilir. Ben Sony Center çalışanları kadar teknoloji cahili bi insanlara hiçbir yerde de rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apeirons kullanıcısına yanıt
    Cihazda zaten şu an var F klavye hatta sizin için görsel ekleyeyim Sony centera tekrar giderseniz sattığınız cihaz hakkında biraz daha bilgi sahibi olsanız diye not iletirsiniz belki :) bu kadar olmaz ya cihazı eline alıp 15 dakika bi karıştırsa en azından böyle basit şeyleri cevaplasalar ne olur anlamadım gitti

Ayarlar > Dil ve giriş > Xperia klavye seçeneğinde bu şekilde ayar yapabilirsiniz
    A
     xperia z1 kullananlar bakabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim. Tam istediğimde buydu. Gerçekten Sony center da çalışanların telefon özellikleri hakkında bilgileri çok az.
  • apeirons kullanıcısına yanıt
    Takmayın sony centereki elemanları hocam Geçen gittim centere Sony'nin smartwatch akıllı saatini soruyorum öyle bir ürünümüz yok dedi ama saat köşede duruyor daha sattığı üründen haberi yok. Takmamak gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu arkadaşlar cevaplamış zaten.

Bende 5s'den geçtim. Apple kalitesini htc one (önceki nesil kaldı artık) ve z1 dışında yansıtan başka android cihaz yok. 5 inch iphone çıkmadığı sürece almam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Takmayın sony centereki elemanları hocam Geçen gittim centere Sony'nin smartwatch akıllı saatini soruyorum öyle bir ürünümüz yok dedi ama saat köşede duruyor daha sattığı üründen haberi yok. Takmamak gerek

haklısın hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende z1den iphone 5s e geçmek istiyorum,çalışıyorum. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.