Şimdi Ara

[Xperia Z1 Compact] MIUI Türkçe ROM ! # SORUNSUZ # LOCKED BOOTLOADER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qahveci

z1 compact kullanıyorum ve bu romu yüklemek istedim. Anladığım kadarıyla yükledim fakat açılışta sürekli çalışmayan uygulama hatası veriyor ayrıca şebeke görünmüyor ve kısa sürede telefon tekrar başlıyor. Ancak o şekilde telefonu kapatabiliyorum aksi halde kapanmıyor. Şu an onarma yapmaya çalışıyorum.

Sizden ricam ayrıntılı olarak kurulumu açıklar mısınız? Görsel olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

Aynen hocam ya arkadaşın dediği gibi bize şu full intisal olayını ayrıntılı bi şekilde yazsan cwm de hangi adımları yapcağımızı flan , çok büyük sevaa girersin
  • z1 de de varmı bu rom
  • gençler bu z3 compact romunu(ftf) z1 compact a flaslasak ne olur deneyen var my?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferli -- 20 Ekim 2014; 15:32:28 >
  • Bu rom u yükledim, kernel flaşlamadan açıldı telefonum yalnız Cwm ye erişemiyorum birtürlü, tekrar yüklemeyi denedim nafile
    miui rom yüklü iken altarnatif bir Cwm yükleme metodu bilen var mı arkadaşlar ?
  • hocam romu kurdum güzel fakat cehaletimi bağışlayın uygulama menüsünü bulamadım yoksa yok mu (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: byamon

hocam romu kurdum güzel fakat cehaletimi bağışlayın uygulama menüsünü bulamadım yoksa yok mu (:

Yok :D
  • acaba başla lb destekli rom bilen var mı bu romda çok hoş ama değişik bişeyler olsa iyi olur (:
  • BU ROM Z3 COMPACTA UYGUNMUDUR ACABA.
  • root yapmadan cwm yükleyemiyormuyuz?
  • DstrikerZ1 Kai ROM 4.7 rom var hocam lb desteği de var sanırım , rom z3 deki özelliklerin z1 romuna entegre edilmiş hali @meteux9 arkadaşımız şarz tüketiminin çok iyi olduğunu söylemiş
    henüz deneme fırsatım olmadı @meteux9 hocamın bu konuda yardımcı olabileceğini düşünüyorm bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeeonure -- 14 Şubat 2015; 18:14:53 >
  • bu romu direk z3c flash yapsak çalışırmı acaba
  • Hayır çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3c için düzgün çalışan bir miui rom bulamadım birtanesi WhatsApp facebook rehber çalışmadı diğeri sürekli hata verdi

• Hata vermesi Wipe data cache komple sifirlayin o şekilde temiz kurulum yapın. Xda ve pda ru sitelerinde araştırma yaparsaniz faydali olacaktır

• hocam hepsini yaptım ama yine olmadı araştırıyorum halen şimdilik slim rom kullanıyorum
  • Miui rom iyi güzel görsel olarak hoş duruyor. Ama port edildiği için mutlaka bir eksiklik var. Değişiklik olsun yada can sıkıntısı sebebiyle yüklediğim çok olmuştur. Miui nin sony telefonlarına iyi sekilde port edilmiş hali pda ru sitesinde bulabilirsiniz.

• Yarın bu romu deneyeceğim bakalım hayırlısı ne çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.