Şimdi Ara

Xperia Z Serisi Acil Çok Acil Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Ben 1-2 Güne Telefon Alacağım Çok kararsız Kaldım

İlk önce z2 alıyım dedim almışken iyi olsun dedim hakkında çok kötü yorumlar var

ısınıyormuş

ekranın orta yerinde dokunmatiği çalışmayan bir yer varmış fln

z1 de bu gibi sorunlar olurmu bu 2 telefondan birini kullanan birileri varsa acil yorum yaparlarsa çok iyi olur sağolun .

• Sorunların her telefonda olabileceğini düşünmüyorum. Ha içine bir kurt düştüyse Z1 al. Seni en az 3 sene götürür normal kullanımda. HTC One M8'e de bir bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yani ben yorumlar doğrumu diye merak etmiştim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Despotables

Arkadaşlar Merhabalar Ben 1-2 Güne Telefon Alacağım Çok kararsız Kaldım

İlk önce z2 alıyım dedim almışken iyi olsun dedim hakkında çok kötü yorumlar var

ısınıyormuş

z1 de bu gibi sorunlar olurmu bu 2 telefondan birini kullanan birileri varsa acil yorum yaparlarsa çok iyi olur sağolun .

ben z2nin 14w21 üretimlisini kullanıyorum, telefonum sorunsuz, 402 güncellemesiyle daha bi stabilleşti gibi geldi bana, 438 güncellemeside yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabulyu16

quote:

Arkadaşlar Merhabalar Ben 1-2 Güne Telefon Alacağım Çok kararsız Kaldım

ısınıyormuş

ben z2nin 14w21 üretimlisini kullanıyorum, telefonum sorunsuz, 402 güncellemesiyle daha bi stabilleşti gibi geldi bana, 438 güncellemeside yolda.

Ustam ne zaman aldın

birde üretimine nerden bakabiliriz alacağımız telefonun ?

• Despotables kullanıcısına yanıt
    telefonu 14 haziranda aldım yani bugün itibari ile bir ay oldu. Üretim tarihi micro sd kart slotunun içinde tırnaklı bir yer var çekince orada yazıyor zaten. 14w21 ve ya sonraki serileri almaya özen gösterin. (z2 alacaksanız)
  • dabulyu16 D kullanıcısına yanıt
    Üstadım satın aldıktan sonra orda kutuyu açtırıp mı bakacağım ?

birde sonraki seriler nasıl oluyor

14w22 gibimi gidiyor yoksa 15w21 mi sol tarafmı ileri olcak sağ tarafmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    benim aldığım yerde satın aldıktan sonra kendileri cihazı açıp bir sorun var mı diye baktılar, ben de rica ettim orada üretim tarihine baktım. 14w21-22-23-24 şeklinde devam ediyor
    Üstam nerden aldınız sorması ayıp ne kadara almıştınız?

sizin seride ısınma felan sorun yapıyormu üstad ?
    bursa vatan computerdan 2200 den aldım, ısınma ilk başlarda vardı sonra telefona gelen 402 güncellemesiyle giderildi, 438 ile stabilitenin zirvesine çıkacağını düşünüyorum.
    üstam orda 14w21 den alt bir rakam yazıyorsa ne yapmam gerekiyor değiştirmelerini mi rica etsem ?
    30 gün içerisinde iade hakkı ve değişim talebi hakkın var sanırım. 21den alt geleceğini düşünmüyorum çünkü alt serilerin çoğu satıldı yeni üretimler stoklara girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabulyu16

30 gün içerisinde iade hakkı ve değişim talebi hakkın var sanırım. 21den alt geleceğini düşünmüyorum çünkü alt serilerin çoğu satıldı yeni üretimler stoklara girdi

Ginede Ben Bir Kontrol Ediyimde hocam Orda Teşekkür Ederim İlgin Mesajların ve Yardımın İçin Sayende Z2 Alacağım
    şimdiden hayırlı olsun o zaman, inşallah sorunsuz seri denk gelir.
  • Üstad öyle deyip içime kurt düşürme hani bitmişti :)

senle aynı seriyi buluyum barriii :)
  • quote:

Üstad öyle deyip içime kurt düşürme hani bitmişti :)

senle aynı seriyi buluyum barriii :)

bitti demedim hocam çoğu satıldı dedim gerisi şansına kalmış zaten dediğim gibi 30 gün içinde iade ve değişim talebi hakkın var
    Banane değiştirrim 14w21 bulcam ben :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.