Arkadaşlar Merhabalar Ben 1-2 Güne Telefon Alacağım Çok kararsız Kaldım
İlk önce z2 alıyım dedim almışken iyi olsun dedim hakkında çok kötü yorumlar var
ısınıyormuş
ekranın orta yerinde dokunmatiği çalışmayan bir yer varmış fln
z1 de bu gibi sorunlar olurmu bu 2 telefondan birini kullanan birileri varsa acil yorum yaparlarsa çok iyi olur sağolun .
Sorunların her telefonda olabileceğini düşünmüyorum. Ha içine bir kurt düştüyse Z1 al. Seni en az 3 sene götürür normal kullanımda. HTC One M8'e de bir bak derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yok yani ben yorumlar doğrumu diye merak etmiştim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Despotables
İlk önce z2 alıyım dedim almışken iyi olsun dedim hakkında çok kötü yorumlar var
ısınıyormuş
z1 de bu gibi sorunlar olurmu bu 2 telefondan birini kullanan birileri varsa acil yorum yaparlarsa çok iyi olur sağolun .
ben z2nin 14w21 üretimlisini kullanıyorum, telefonum sorunsuz, 402 güncellemesiyle daha bi stabilleşti gibi geldi bana, 438 güncellemeside yolda.
quote:
Orijinalden alıntı: dabulyu16
quote:
ısınıyormuş
ben z2nin 14w21 üretimlisini kullanıyorum, telefonum sorunsuz, 402 güncellemesiyle daha bi stabilleşti gibi geldi bana, 438 güncellemeside yolda.
telefonu 14 haziranda aldım yani bugün itibari ile bir ay oldu. Üretim tarihi micro sd kart slotunun içinde tırnaklı bir yer var çekince orada yazıyor zaten. 14w21 ve ya sonraki serileri almaya özen gösterin. (z2 alacaksanız)
dabulyu16D
kullanıcısına yanıt
Üstadım satın aldıktan sonra orda kutuyu açtırıp mı bakacağım ?
birde sonraki seriler nasıl oluyor
14w22 gibimi gidiyor yoksa 15w21 mi sol tarafmı ileri olcak sağ tarafmı ?
benim aldığım yerde satın aldıktan sonra kendileri cihazı açıp bir sorun var mı diye baktılar, ben de rica ettim orada üretim tarihine baktım. 14w21-22-23-24 şeklinde devam ediyor
dabulyu16D
kullanıcısına yanıt
Üstam nerden aldınız sorması ayıp ne kadara almıştınız?
sizin seride ısınma felan sorun yapıyormu üstad ?
Despotables
kullanıcısına yanıt
bursa vatan computerdan 2200 den aldım, ısınma ilk başlarda vardı sonra telefona gelen 402 güncellemesiyle giderildi, 438 ile stabilitenin zirvesine çıkacağını düşünüyorum.
dabulyu16D
kullanıcısına yanıt
üstam orda 14w21 den alt bir rakam yazıyorsa ne yapmam gerekiyor değiştirmelerini mi rica etsem ?
Despotables
kullanıcısına yanıt
30 gün içerisinde iade hakkı ve değişim talebi hakkın var sanırım. 21den alt geleceğini düşünmüyorum çünkü alt serilerin çoğu satıldı yeni üretimler stoklara girdi
quote:
Orijinalden alıntı: dabulyu16
30 gün içerisinde iade hakkı ve değişim talebi hakkın var sanırım. 21den alt geleceğini düşünmüyorum çünkü alt serilerin çoğu satıldı yeni üretimler stoklara girdi
Ginede Ben Bir Kontrol Ediyimde hocam Orda Teşekkür Ederim İlgin Mesajların ve Yardımın İçin Sayende Z2 Alacağım
Despotables
kullanıcısına yanıt
şimdiden hayırlı olsun o zaman, inşallah sorunsuz seri denk gelir.
Üstad öyle deyip içime kurt düşürme hani bitmişti :)
senle aynı seriyi buluyum barriii :)
quote:
Üstad öyle deyip içime kurt düşürme hani bitmişti :)
senle aynı seriyi buluyum barriii :)
bitti demedim hocam çoğu satıldı dedim gerisi şansına kalmış zaten dediğim gibi 30 gün içinde iade ve değişim talebi hakkın var
dabulyu16D
kullanıcısına yanıt
Banane değiştirrim 14w21 bulcam ben :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme