Şimdi Ara

XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ (1036. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.200
Cevap
162
Favori
1.149.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • greenify rootsuz telefonlar için de geldi arkadaşlar;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr

çoğunuz biliyordur ama bilmeyenler için, arka planda çalışan uygulamaları uyku durumuna almaya yarıyor. task killer uygulamalarından farkı ise, task killerlar anlık uyutuyor, greenify ise siz tekrar o uygulamayı açana kadar uykuda tutuyor. dün akşam yükledim ben, çok sık kullandığım uygulamalar hariç diğer uygulamaların hepsini uyku durumuna aldırdım greenify ile. yatmadan önce %43'tü şarjım, 10 saat sonra uyandığımda %41 ile aldım elime telefonu. bayağı faydası oluyormuş gerçekten. telefonum rootlu olmadığı için ilk defa kullanıyorum.
  • BL KİLİDİNİ AÇINCA GARANTİ DIŞI MI KALIYOR TELEFON ?
    KİLİDİ KAPATIP 4.3 ROM FLASLADIM FAKAT PC COMP LA ONARIM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA ORJİNAL ROM OLMADIĞINI VE ONARMA İŞLEMİNİN İPTAL EDİCEĞİNİ YAZDI ..
    BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM VE ŞİMDİ BENİM TELEFON ARTIK GARANTİ DIŞI MI KALDI ??*
  • tadaa T kullanıcısına yanıt
    Dostum dediğin tek bir şarkı için bende var 10000 şarkı tek tek girmek yıllarımı alır :) yokmu toplu halde tüm sarkıları programa ekleyebileceğim bir yol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

quote:

Orijinalden alıntı: tadaa

Hangi mudailine göre şarjı çok gidiyor abiler örnek verebilecek misiniz
    İphone şarjı az gidiyor diyorlardı kullanım bilgilerinden telefonu 4 saatten fazla kullandığını gördüm, ben 4 ü bi görsem gözlerim dolacak
    Neyse 10 numara telefon bu
    Öyle öyle

Ekranı açık kullanımda bunun şarjzı anca 3 yıllık telefonlardan fazla gidiyodur yoksa bi bardak suyu içer gibi içiyor.

Doğru ya nasıl farketmemişim:-)
    Gerçi babamın 3 yıllık nokia sından daha iyi duruyor

Benim biraz ingilizcem olsa sony e mail atcam bana 3500 mAh batarya takın diye

Telefona değil yalnız, nasıl bi ifade olduysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrkunLeo

Dostum dediğin tek bir şarkı için bende var 10000 şarkı tek tek girmek yıllarımı alır :) yokmu toplu halde tüm sarkıları programa ekleyebileceğim bir yol?

10 bin şarkıyı napcan telefonda

Başka yol ise hafıza kartına telefondan müzik aktar, ayarlardan
    Sonra müziklerini o klasöre at
    Bi de bunu dene derim

• quote:

kardeş müziklerin nerde kayıtlı sd kart mmı dahilimi
    sd kart ise herhangi bir dosya yönetici ile bulunduğu klasöre gir herhangi bir parcayı oradan cal ve sonra çık resetle gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

greenify rootsuz telefonlar için de geldi arkadaşlar;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr

çoğunuz biliyordur ama bilmeyenler için, arka planda çalışan uygulamaları uyku durumuna almaya yarıyor. task killer uygulamalarından farkı ise, task killerlar anlık uyutuyor, greenify ise siz tekrar o uygulamayı açana kadar uykuda tutuyor. dün akşam yükledim ben, çok sık kullandığım uygulamalar hariç diğer uygulamaların hepsini uyku durumuna aldırdım greenify ile. yatmadan önce %43'tü şarjım, 10 saat sonra uyandığımda %41 ile aldım elime telefonu. bayağı faydası oluyormuş gerçekten. telefonum rootlu olmadığı için ilk defa kullanıyorum.

Bende yükledimde sadece indirilen uygulamaları uyutabiliyorum,sistem uygulamaları gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

greenify rootsuz telefonlar için de geldi arkadaşlar;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr

Bende yükledimde sadece indirilen uygulamaları uyutabiliyorum,sistem uygulamaları gözükmüyor

evet sistem uygulamalarını görmüyor
  • Arkadaş xperia z 4.2.2 telefonu root yapmaya çalıştım. Fakat işe yaramıyan 3 program geldi yanlız super user-supersu gelmedi bütün yöntemleri denedim ama olmadı.Sizden ricam bilen arkadşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

kardeş müziklerin nerde kayıtlı sd kart mmı dahilimi
    sd kart ise herhangi bir dosya yönetici ile bulunduğu klasöre gir herhangi bir parcayı oradan cal ve sonra çık resetle gelir.

Sd kartta, telefonu aç kapadam sonra tüm şarkıları görür diyorsun doğrumu anlamışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo1903

BL KİLİDİNİ AÇINCA GARANTİ DIŞI MI KALIYOR TELEFON ?
    KİLİDİ KAPATIP 4.3 ROM FLASLADIM FAKAT PC COMP LA ONARIM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA ORJİNAL ROM OLMADIĞINI VE ONARMA İŞLEMİNİN İPTAL EDİCEĞİNİ YAZDI ..
    BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM VE ŞİMDİ BENİM TELEFON ARTIK GARANTİ DIŞI MI KALDI ??*

BL kilidini kapatmadan sony pc companion ve update serviceden işlem yapamassın , kapatırsan sorunsuz çalışır sen hata verdi demişsin kapanıp kapanmadığını bir daha kontrol et birde sony update service ile dene, garanti konusunda ise yazılımdan dolayı telefonun başına birşey gelmezse garantin devam eder bazende her türlü devam eder
  • OrkunLeo kullanıcısına yanıt
    bu bende de olmuştu sd karta attığım şarkıları görmüyordu.astro file man. dosya ya girip herhangi bir parça actım walkman de çaldı sonra cıktım reset attım tekrar açtığımda tüm parçalar vardı 350 adt felan
  • http://www.xperiablog.net/2014/01/17/simple-mod-allows-you-to-close-all-recent-apps-works-on-xperia-z-series/

çalışan uygulamaları tümü birden kapama özelliğ eklenmiş

link:
    http://www.mediafire.com/download/jw5bhjiizx4q51g/TaskKiller-1ClickCloseAll.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 17 Ocak 2014; 17:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

http://www.xperiablog.net/2014/01/17/simple-mod-allows-you-to-close-all-recent-apps-works-on-xperia-z-series/

çalışan uygulamaları tümü birden kapama özelliğ eklenmiş

link:
    http://www.mediafire.com/download/jw5bhjiizx4q51g/TaskKiller-1ClickCloseAll.apk

Teşekkürler hocam paylaşım için.
  • teşekkürler .. 4.3 kurulu şuan bl kilidini tam olarak nasıl kapatıyoruz başaramadım atladığım bir şey var sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jijotyus

Arkadaş xperia z 4.2.2 telefonu root yapmaya çalıştım. Fakat işe yaramıyan 3 program geldi yanlız super user-supersu gelmedi bütün yöntemleri denedim ama olmadı.Sizden ricam bilen arkadşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben ''Kingo Root'' ile rootladım telefonu tek tıkla hemde ugrasmadan herhangi bir sıkıntı yaratmadı hatta 4.3 eXistenZ( @prof.exx abi sagolsun gayet akıcı anlatmış ) room yüklü root ve rocevery'li kullanıyorum şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: melo1903

teşekkürler .. 4.3 kurulu şuan bl kilidini tam olarak nasıl kapatıyoruz başaramadım atladığım bir şey var sanırım ?

Önceki modellerde ufak bir ftf dosyası flaslayarak kapatıyorduk xperia z de hiç açmadım ama flashtoolu çalıştırıp BLU butonuna basıp telefonu pc ye bağlıyoruz flashtool programı kapatıyor diye biliyorum. BL kilidinin açık olup olmadığını *#*#7378423#*#* tuşlayıp >service info>confıguration tıklayarak bakabilirsiniz en altta ( bootloader unlock allowed: Yes ) yazıyorsa kapalıdır.
  • Sayın Hasan TUNÇKILIÇ,

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle elektronik postanıza geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz.

Sorununuzla ilgili olarak, öncelikle cep telefonunuzda karşılaştığınız problemler için üzgünüz. Size telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlama uygulamasını Sony Xperia™ Z model telefonunuzda uygulamanızı öneririz. Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla menüsü altında bu seçeneği görebilirsiniz. [Fabrika Verilerine Sıfırla] . Lütfen fabrika verilerine sıfırlama seçeneğini kullanmadan önce telefonunuzdaki verilerin yedeğini almayı unutmayın. Fabrika verilerine sıfırlama uygulamasının sonucu olarak telefonunuzdaki tüm verilerin silineceğini göz önünde tutun. Uyarı bilgilerini dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

Ayarları sıfırlama işlemi sorununuzu çözmedi ise Google Play Store (Android Market) yardımıyla Xperia Diagnostics uygulamamızı telefonunuza indirebilirsiniz.  Xperia Diagnostics siz değerli müşterilerimizin telefonlarını test etmeleri ve varsa telefonlarının hatalarını bulmaları için tasarlanmış bir uygulamadır. Bu program yardımıyla Xperia model telefonlarınızın fonksiyonları tek tek veya tamamını çok kolay bir şekilde test edilebilirsiniz.

Sorunun devamı halinde lütfen telefonunuzun yeni bir yedeğini alın ve Sony Xperia™ Z model telefonu PC Companion uygulaması ile telefon yazılımının güncellemesini sağlayın. Bu yazılım telefonunuzun hafıza kartında önyükleme olarak bulunurken ayrıcahttp://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/  web sitemizden indirilebileceğini göz önünde bulundurun. Güncelleme yapmanız için telefonunuzu bilgisayarınızın USB portuna bağlamanız gerekmektedir. PC Companion yazılımının [Support Zone] bölümünden [Başlat] tuşuna basarak adımları takip edin. Eğer uygulama size yazılımınızın en güncel sürüm olduğu bilgisini verirse lütfen [Yazılımı Onar] seçeneğini uygulayın.

Ayrıca telefonunuzu direk olarak cep telefonunuzdan da güncelleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmeniz için aktif bir 2G/3G internet bağlantısına ya da aktif bir Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Veri ücretlendirmesi olabilir. Lütfen servis sağlayıcı firmanız ile görüşüp ücretlendirme hakkında bilgi alınız. Telefonun ana menüsünden [Ayarlar] , [Telefon Hakkında], ve [Yazılım Güncelleme]kısmından [Şimdi Güncelle] seçeneğini seçin. Telefonunuz yeni bir güncellemenin olup olmadığını araştıracaktır. Lütfen güncelleme yapmadan önce telefondaki verilerinizin olası bir veri kaybını önlemek amacı ile yedeğini alınız.

Sorununuzun güncelleme sonunda hala devam etmesi durumunda lütfen Sony Xperia™ Z model telefonunuzu yetkili bir teknik servisi tarafından kontrol edilmesi için yetkili bir Sony Mobile bayisine başvurunuz. Elektronik postanızın sonunda yetkili Sony Mobile teknik servislerinin bir listesini bulacaksınız. Yanınızda faturanızı (telefonunuzun modeli, seri numarası, IMEI numarası ve tarihi gösteren)  getirmeniz gerekmektedir.

Ankara Merkez:  Yurtiçi Kargo ile ücretsiz kargo hizmeti
    TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM VE TİC. LTD. ŞTİ. / ANKARA
    Adres : Maltepe Mah. Necatibey Cad. No:82/B Ankara
    Telefon Numarası: +90 216 458 97 97
    Faks Numarası: +90 312 230 55 57
    E-Posta Adresi: customerservice@teleservice.com

İstanbul Şubesi: Yurtiçi Kargo ile ücretsiz kargo hizmeti
    TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM VE TİC. LTD. ŞTİ. / İSTANBUL
    Adres : Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi Çağla Sokak No:9 Maltepe / İSTANBUL
    Faks Numarası: +90 216 442 65 55

İzmir Şubesi: Yurtiçi Kargo ile ücretsiz kargo hizmeti
    TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM VE TİC. LTD. ŞTİ. / İZMİR
    Adres : İsmet Kaptan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:30/A Konak / İZMİR
    Faks Numarası: +90 232 445 77 75

Sony Mobile, telefonunuzun olası veri kayıplarını engellemek amacı ile telefonunuza fabrika verilerini sıfırlama, telefon yazılımı güncellemesi ve teknik servise yönlendirme durumlarının öncesinde veri yedeklemenizi önerir. 

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Asil Atılgan

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

www.sonymobile.com
    email: xperia.tr@support.sonymobile.com/
    telefon: +90 212 473 77 77

• Arkadaşlar güç düğmesi problemine sony böyle cevap veriyor....

• Benim en çok özlediğim 4.1 deki görev yöneticisi
    Nasılda yanda küçük açılırdı ana ekran dururdu
    Ahh ahh tabi o zamanlar şarjım 3 gün gidiyordu

• 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.