Bildirim
Xperia Z Ahize
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım genel bi sorun bende de aynı gün içersinde farklı görüşmelerde bazen ses geliyor bazen gelmiyor gelmediği zamanlar hoparlöre veriyorum mecbur o anda
çözümü varmı bilmiyorum ama aynı problem birçok kişide var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BU HESABIN ACUN ILICALI VEYA TV8 İLE HERHANGİ BİR İLGİSİ YOKTUR.
"Il peut me refuser, mais je ne me puis taire."http://kopekbaliginingozunden.blogspot.com.tr/ -
Telın garantısı bıttı madem oleyse telın arka kaapgını acın ve anakartı tutan uc vıdayı sokun.Sonra altındakı hoparloru goreceksınız onun ayaklarını bırazcık yukarı cekersenız anakarta daha ıyı basmasını saglamıs olursunuz..ıslem aslında cok basıt.kendınız yapabılırsınız de ben servısın bunu nasıl yapamamıs olduguna sasırdım dogrusu.
hee ama oncesınde Arka kaapk ıcın yapıstırıcı conta alamnız gerekecek tabı arkadaslar_____________________________ Bir ömre kaç ölüm sığdırılır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı